Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי לפני שנה בערך מאנטון רבעייה של BARUM בקוטר 16" לגולף 2.0.

הם עלו לי 1,500, ואני מרוצה מהם, לפניהם ישבו המישלין המקוריים שהיו פחות טובים לטעמי.

אני לא יודע אם הצמיגים הללו יתאימו לך מכיוון שאני לא משתמש בהם לנסיעות ספורטיביות ולזה אני ממליץ.

פורסם
אני קניתי לפני שנה בערך מאנטון רבעייה של BARUM בקוטר 16" לגולף 2.0.

הם עלו לי 1,500, ואני מרוצה מהם, לפניהם ישבו המישלין המקוריים שהיו פחות טובים לטעמי.

אני לא יודע אם הצמיגים הללו יתאימו לך מכיוון שאני לא משתמש בהם לנסיעות ספורטיביות ולזה אני ממליץ.

Barum bravura? צמיגים חביבים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא יודע אם עדיין מוכרים אותם.....

מישלין פיילוט - היו לי על האיביזה בחתך הזה צמיגים מצויינים.

ששי.

m3forever

פורסם

*בבקשה להפסיק לצטט הודעות ללא סיבה!*

חביבי.

צמיג אחד כזה מחברה טובה ולא חרטה יעלה לא פחות מ- 500 ש"ח!!!

בהצלחה אורן

דרך אגב נסה בכפר קאסם יכול ליהיות הרבה יותר זול!!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
אם אתה כבר בקטע של להזמין צמיג ספורטיבי ברמה, הייתי גם בודק עם יבואן פאלקן עלויות של Azenis RT-615.

הנאה מובטחת.

מוטי.

מוטי, לא מצאתי את הדגם 615 באתר הבית. אולי התכוונת ל דגם 215? כמה קילומטרים צמיג כזה יכול להחזיק? כי רוב הנסיעות הן רגועות מהבית לעבודה וחזרה. אני רוצה גם טיפה תוחלת חיים לצמיג.

...ולמה אתה לא מתייחס אליי בהודעות הפרטיות שאני שולח? :roll:

דימה

פורסם

דימה -

ה-615 הוא דגם חדש לגמרי שנועד להחליף את ה-215.

ה-215 הוא הצמיג הכי טוב שניתן לקנות במחיר שפוי לגמרי וה-615 לא עולה הרבה יותר ממנו.

צמיגים כאלו יחזיקו משהו כמו 20-25K ק"מ בנסיעה רגועה למדי... אבל שווה כל רגע :-)!

מצטער על הקטע עם הה"פ, מחקתי איזה ארבעים הודעות בטעות לפני כמה ימים ואין לי דרך לשחזר אותן... בכל מקרה, אתה יכול לשאול את השאלות שלך בפורום הפתוח ואני אשמח להגיב.

מוטי.

פורסם

20-25 ק"מ :| ידעתי שספורטיבי ומספר ק"מ רב לא הולכים ביחד אבל עד כדי כך... האם הTOYO שהמלצת עליו יכול להחזיק טיפה יותר? חשבתי אולי לכיוון כפול ממספר הקלומטרים שהזכרת.

האם עליי לרדת ברמה קצת פחות ספורטיבית?

פורסם
*בבקשה להפסיק לצטט הודעות ללא סיבה!*

חביבי.

צמיג אחד כזה מחברה טובה ולא חרטה יעלה לא פחות מ- 500 ש"ח!!!

בהצלחה אורן

דרך אגב נסה בכפר קאסם יכול ליהיות הרבה יותר זול!!!

לגבי כפר כאסם

אתה מדבר מנסיון???

פורסם
האם הTOYO שהמלצת עליו יכול להחזיק טיפה יותר? חשבתי אולי לכיוון כפול ממספר הקלומטרים שהזכרת.

האם עליי לרדת ברמה קצת פחות ספורטיבית?

ה-TOYO בחיים לא יחזיק כפול מזה, אולי קצת יותר אבל ממש לא בטוח, הם בערך באותה הרמה של שחיקה... שום צמיג ספורטיבי ברמה גבוהה כמו זאת לא יחזיק כ"כ הרבה ק"מ.

השיקול אם לרדת ברמה תלוי רק בך ובעומק הכיס שלך.

מוטי.

• תוכן חדש...