Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפעמים אני מניע את הרכב בין אם הוא קר או חם, ברגע שאני נותן סטארטר ראשוני יש מין רעש כזה של כככככככככככככככככ.....צורם כזה, עכשיו זה קורה באקראיות,כלומר יכול להיות 20 הנעות בנגיעה, והנעה אחת מלווה ברעש הזה.

אני מייד מרפה מהמפתח ולא נותן עוד סטארטר...אח"כ הרכב מניע בנגיעה.

ממה נובע הרעש הזה? האם הוא מזיק? איך ניתן לגרום לרעש הזה להיעלם?

הרעש הנ"ל הוא לא רעש של כאילו משהו ממשיך ונותן סטארטר כשהרכב מונע,אלה מין רעש צורמני כזה והרכב עדיין מכובה.

הרכב מניע בנגיעה,גם אם יש את הרעש הזה,כשהרעש מופיע,אני פשוט מרפה ונותן שוב סטארטר ואז הרכב מניע בנגיעה.

תודה.

פורסם

אוקיי שים לב,

הרעש יכול לנבוע מ3 סיבות והם:

תניע בניוטרל, זה לא בריא להניע עם הילוך וקלאץ לחוץ

יכול להיות יש לך רצועה לא מתוחה

יכול להיות הסטרטר שלך בסוף חייו, אגב גם אצלי יש רעש חריקה מקדחה ואצלי הרעש מהסטרטר, הרעש כבר הרבה זמן והסטרטר מניע כמו גדול, ברגע שלא יניע הופ משפצים / מחליפים סטרטר

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הרצועות חדשות ומתוחות.

מדובר ברכב אוטומטי.

אני חושד בסטארטר, האם להחליפו או למשוך איתו עד שימות,סה"כ מניע בציק.

בנוסף , האם יכול להיגרם נזק בעקבות הרעש הזה לחלקים אחרים מלבד הסטארטר?

תודה.

פורסם

שלום.

לא לימשוך בשום אופן כי הרעש הוא חריקה של גלגל השינים של הבנדיקס שהורס את זר השנים בה גלגל התנופה וגורם לא נזק אים יהרס הזר צריך להוריד גיר או מנוע ולתקן וחבל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בנדיקס זהו גלגל שיניים שנמצא בתוך הסטרטר.

ברגע שאתה נותן סטרטר הוא נשלח קדימה (הגלגל שיניים) והוא משתלב על השיניים שיש על הגלגל תנופה.

באותו רגע הבנדיקס נשלח החוצה ומסובב את הגלגל תנופה והגלגל תנופה מסובב את הגל ארכובה.

I feel LEGACY

פורסם

אוקיי שים לב,

יכול להיות יש לך רצועה לא מתוחה

יכול להיות הסטרטר שלך בסוף חייו, אגב גם אצלי יש רעש חריקה מקדחה ואצלי הרעש מהסטרטר, הרעש כבר הרבה זמן והסטרטר מניע כמו גדול, ברגע שלא יניע הופ משפצים / מחליפים סטרטרלמה לא בריא???

לסטרטר יש פחות עבודה....וגם אחרי זה ההילוך לא צריך להשוות מהירות לגיר שמסתובב במהירות המנוע הוא נכנס כשהגיר עומד ואז יש פחות בלאי למרות שזה זניח לגמרי...

פורסם
בנדיקס זהו גלגל שיניים שנמצא בתוך הסטרטר.

ברגע שאתה נותן סטרטר הוא נשלח קדימה (הגלגל שיניים) והוא משתלב על השיניים שיש על הגלגל תנופה.

באותו רגע הבנדיקס נשלח החוצה ומסובב את הגלגל תנופה והגלגל תנופה מסובב את הגל ארכובה.

שלום.

תשובה יפה ומדויקת

בברכה בני ל.

פורסם

בני, לא ידעתי שזה כך... הבעיה שלי החלה לפני כשלושה חודשים, היא עברה אחרי כמה זמן אז פשוט לא התיחסתי לענין... האם זה עדיין מסוכן או שמא זה היה משהו זמני לדעתך?

גם המוסכניק שלי אמר לי בזמנו שזה עובר בדרך כלל... ואכן זה עבר...

...Carpe Diem

פורסם
אוקיי שים לב,

למה לא? לי תמיד המליצו להניע עם קלאץ' לחוץ גם כאשר הרכב בניוטרל על מנת שהמתנע יצטרך לאמץ כמה שפחות...

...Carpe Diem

פורסם
חזון אחרית הימים.... בני מפרגן!

:-)

שלום.

תחליף תתמונה שלך ימכוער במדינה נורמלית מאשפזים אנשים כאלה :-) .

בברכה בני ל.

פורסם

שלום.

תחליף תתמונה שלך ימכוער במדינה נורמלית מאשפזים אנשים כאלה :-) .

בברכה בני ל.:roll:

את הבנדיקס אפשר לשפץ או להחליף, אם אתה מפקר את הסטרטר זה יכול לעלות פחות, אבל לא מומלץ (אלא אם אתה נוקט בכל אמצעי הבטיחות)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...