Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב יש בעיות אמינות קשות, הרבה יותר מצרפתיות מקבילות. אני מכיר בעלים של 216, יד 1, עם ק"מ נמוך מאוד (פחות מ50K) מטופלת במורשה, והרכב עשה (ועושה) ה-מ-ו-ן צרות, תקלות חוזרות, ולא תקלות קטנות במיוחד (ראש מנוע פעמיים, לפחות בפעם הקודמת שדיברתי עם הבעלים).

לגבי המחיר, אם קונים בזול מאוד, החישוב לא רע. אבל לגבי האמינות, זה כבר סיפור אחר.

גיא

פורסם

אוקיי , הבנתי .

תודה רבה.

הכל עיניין של מזל , תלוי על איזה נופלים , יכולה להיות אחת שנוסעת בשקט בלי לראות מוסך ויכולה להיות שניה שעושה בעיות כל יום .

פורסם
1)ואוו כמה נושאים כאלה נפתחו פה באותו עניין, עם אותו תקציב, עם אותם דרישות ואותם בקשות

2)בקצרה, לדעתי כמו שאמרת בעצמך, צרפתיה סטייל ה106 ראלי/GTI/S16 שטופלה יפה או טיפה פחות מכך ולעשות ישור קו.

3) לטיפולך

4)איחלתי לחייל בהצלחה

אלירן

הסתכלת לאחרונה במחירון של לוי יצחק?? S16 ב30 אלף? המכוניות האלה נמכרות מעל מחירון שגם

לא קרוב בכלל לסכום הזה!!

לא חסר אופציות בתקציב הזה. 106 למיניהם, קליאו RSI, פונטו GT, ועוד...

כמובן שאת כל המכוניות האלה קשה מאוד! למצוא במצב מכני טוב.

בהצלחה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

dudu19

וקשה למצוא יד ראשונה או שניה....ולא מילד בן 17,18 או 19....

וכולנו יודעים מה הם עושים להם...בתור "ילד" בן 22 אני אומר את זה...

ואילו רובר ניתן למצוא אצל אנשים מעל גיל 60 לפעמים ולפעמים בני 40 גם...ויד ראשונה או שניה.

אני מצאתי כזו ללא כל בעיה...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...