Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי פרשת נמרי - קיפניס?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב מסמך שהכנתי הסוקר את כל פירטי המקרה הידוע כ-מקרה נמרי-קיפניס.

אבקש מכל "משמיצי מועדון החמש" למיניהם שלא להשתמש בשירשור זה כדי לנגח

את מועדון החמש

במידה ויעלו שאלות אני אענה עליהם עפ"י המידע (והמסמכים) שבידי

בברכה

ירון

פרשת נמרי-קיפניס.doc

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הממממ אני צריך הסברים.

1. מה האינטרס של נמרי וקיפניס למהלכים הללו?

2. דבר כזה לא נחשב "מרמה והפרת אמונים?"

3. מה האינטרס של חלק מהחברים להשתיק את העניין?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אוקיי, קראתי. את רוב הדברים כבר ידעתי, אם כי לא בפירוט רב כלכך. כעת נשאלת השאלה, מה זה תורם למועדון?

נגיד והשתכנעתי שנמרי וקיפניס זה שני חארות שרצו לדפוק את כולנו לטובת אינטרסים אישיים שלהם, ושוועד המועדון נהג בהם באופן רופס משהו. למה צריך לדוש בזה שוב ושוב? זה היה ונגמר. אין יותר יוזמה כזו וגם שניהם לא בעמדות השפעה במועדון. מה אתה עוד רוצה? שבית דין חברים ידון אותם לסקילה? למה פתיחת הפצע הזה שוב תביא איזה תועלת?

אומרים באנגלית what was was, was . חאליק. נגמר. לא שווה להתעצבן שוב. בוא נחזור למכוניות וזהו.

בידידות,

נמרוד

פורסם
אוקיי, קראתי. את רוב הדברים כבר ידעתי, אם כי לא בפירוט רב כלכך. כעת נשאלת השאלה, מה זה תורם למועדון?

נגיד והשתכנעתי שנמרי וקיפניס זה שני חארות שרצו לדפוק את כולנו לטובת אינטרסים אישיים שלהם, ושוועד המועדון נהג בהם באופן רופס משהו. למה צריך לדוש בזה שוב ושוב? זה היה ונגמר. אין יותר יוזמה כזו וגם שניהם לא בעמדות השפעה במועדון. מה אתה עוד רוצה? שבית דין חברים ידון אותם לסקילה? למה פתיחת הפצע הזה שוב תביא איזה תועלת?

אומרים באנגלית what was was, was . חאליק. נגמר. לא שווה להתעצבן שוב. בוא נחזור למכוניות וזהו.

בידידות,

נמרוד

נמרוד ידידי - בעת שבה היה צורך (ואני מקווה שעל זה אין חלוק ביננו) לפרסם את העניין - לא איפשרו לי זאת!!!

ויש פתגם האומר - טוב מאוחר מלעולם לא!!

מעבר לכך - אני חושב שיש ללמוד מכך להבא (משמע תקדים) - והיות והרוחות הרעות עדיין מנשבות, עלינו להיות עם האצבע על הדופק.

לאודי - האם מדובר במרמה והפרת אמונים ? - מה אתה חושב?

האינטרס להשתקת העניין מצוי בעובדה שלחברים נמרי-קיפניס כנראה שיש חברים הרוצים ל"שמור" עליהם.

פורסם

אני לא מבין למה צריך לגרור את "סאגת הרפש" מדיפת הניחוח הזו למקום נקי וחף מאינטרס כמו פורום זה.

די.

תן לנושא הזה כבר למות בשקט.

בוא נמשיך להתעסק במה שבאמת מעניין - הצלת רכבים ישנים מכליה.

פורסם

מברך על הבאת הפרטים הללו בפנינו.

אני מניח שהפרטים המתוארים מתועדים ומאומתים.

איני חבר מועדון החמש עדיין, אך ברור לחלוטין שלאירועים המתוארים כאן יש השפעה ישירה עלי ועל כל מי שעניינו רכבים ישנים, בין אם הם חברים במועדון או לא.

מטרת מועדון החמש היא קידום שימורם של רכבי אספנות.

מתוך כך, עליו להגן על האינטרסים המשותפים לכלל החובבים העוסקים בתחום, גם אם הם נוגדים את האינטרסים של כמה מחבריו.

מכיוון שהאירועים המתוארים לא התרחשו לפני זמן רב, מצויין שהדברים נחשפים כאן. ככל שינתן לאירועים פומבי גדול יותר, כך (אני תקווה) יקטן הסיכוי שמישהו ינסה שוב לקדם את האינטרסים האישיים שלו במחיר פגיעה בי אישית ובאספנים בכלל. (זה בתשובה למי שחושב שדברים כאלה צריכים להיגנז, ולא להטריד את שלוות הפורום).

פורסם

אגב בלי כל קשר לשינוי/אי שינוי תקנות רכב אספנות נושא החלת סטטוס רכב אספנות לרכבים מעל 4 טון ועד 12 טון נמצא על שולחנה של ועדת הכלכלה מזה מס' חודשים

http://www.knesset.gov.il/protocols/data/html/kalkala/2005-02-14.html

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היות וירון פרץ סיים ב"צל"ש" לי על כך שסתמתי את הפה שלו, לא נותר לי אלא לגחך.

כי מה אתה עושה עכשיו אם לא לפרוש את היריעה בצורה יסודית, בתרד' שמיועד לכך? וזה קרה אחרי שנגמרה הסבלנות שלי וביקשתי ממך לעשות את זה במפורש (לא חשבת על האפשרות ה"בלתי מובנת" הזאת קודם?)

גם להבא ירון, אם קיפניס יפתח תרד' על איכות הריבה בארץ, או זוית כיפוף הבננות ואתה תיכנס בו סתם כך עם ה"פרשה", אשמח גם אשמח לסתום לך את הפה באותו תרד'.

זה מתחייב מתפקידי כמנהל הפורום.

עד כאן דבריי כמנהל הפורום. יתר הדברים הנוגעים לי הם נכונים. ניסיתי לכבות את השריפה קודם ופעלתי על מנת להשכין שלום בין חברי מועדון שהוא מועדון חברים.

על דעתי לגופו של עניין איש לא יודע ולא יידע.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני חייב לציין שאני המום. המום מניסיון הגניבה הנלוז של התחביב שלנו על-ידי צמד חברי המועדון

חסרי הבושה. המום מדרך הטיפול של ועד המועדון באותם "חברים" והסלחנות הבלתי נתפסת.

ויותר מהכל, אני מאוכזב מאוד שפרשה כזו יכולה להיקבר בלי שחברי המועדון ידעו כלל שהתרחשה,

ומאוכזב שוועד המועדון מצא לנכון לעבור על העניין לסדר היום. ויותר מכך: בחר לטייח את הפרשה.

לאור הדברים, אני קורא לוועד המועדון לקבל החלטה לפיה פרוטוקול דיוני הוועד יתפרסם במלואו

על גבי הפורום או באתר מועדון ה-5 ע"י מזכירת המועדון. זאת, כדי לאפשר שקיפות כלפי אותם חברי

מועדון שנבצר מהם לפקוד את דיוני הוועד.

ירון: תודה על העקשנות לפרסם את האמת עבור כלל חברי הפורום.

פורסם

בידידות,

נמרוד

אני לא מבין למה צריך לגרור את "סאגת הרפש" מדיפת הניחוח הזו למקום נקי וחף מאינטרס כמו פורום זה.

די.

תן לנושא הזה כבר למות בשקט.

בוא נמשיך להתעסק במה שבאמת מעניין - הצלת רכבים ישנים מכליה.

נמרוד ואמיר, יש חשיבות מאוד גדולה בהבאת פרטים אלו לידיעת כלל החברים וזאת על מנת למנוע ממקרים מצערים שכאלו לקרות שוב.

טיוח או חוסר פעילות כנגד תופעות כאלו עלול לגרום לדברים כאלה לחזור.

ההסטוריה נוטה לחזור על עצמה.

תראו את מצב השחיתות הנוראי שהמדינה נמצאת בו - לא הייתי רוצה לראות דברים דומים במועדון, כי סה"כ, דברים כאלו עלולים לגרום למועדון להתפורר ולקרוס.

אף אחד לא רוצה להיות חבר במקום בו שוררת שחיתות, (מלבד מושחתים)

בנוסף, זאת פעם ראשונה שיוצא לי לקרוא את הפרטים על הפרשה, וכן, עדיף לטפל ברפש מאשר לקבור אותו, כי אז מניצן גדל עץ ואח"כ יער. עשבים שותים עוקרים !

סלחנותו כנגד פשע, מעודדת פשע.

תודה ירון :mm_yeah:

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ולפני שכולם נגררים לעניני "שחיתות" והשוואת המועדון למדינה וכל מיני עניני רפש למיניהם יש לזכור שקיימת זכות תגובה לנמרי וקיפניס (אם הם ירצו להגיב).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
היות וירון פרץ סיים ב"צל"ש" לי על כך שסתמתי את הפה שלו, לא נותר לי אלא לגחך.

כי מה אתה עושה עכשיו אם לא לפרוש את היריעה בצורה יסודית, בתרד' שמיועד לכך? וזה קרה אחרי שנגמרה הסבלנות שלי וביקשתי ממך לעשות את זה במפורש (לא חשבת על האפשרות ה"בלתי מובנת" הזאת קודם?)

גם להבא ירון, אם קיפניס יפתח תרד' על איכות הריבה בארץ, או זוית כיפוף הבננות ואתה תיכנס בו סתם כך עם ה"פרשה", אשמח גם אשמח לסתום לך את הפה באותו תרד'.

זה מתחייב מתפקידי כמנהל הפורום.

מר הספל אתה רשאי לגחך כרצונך - צורת ההתבטאות שלך (ואת זאת ניתן לראות בשירשורים האחרונים שנעלת) היא, לדעתי האישית לא מכובדת, שחצנית ומתנשאת - ואני בחרתי בכוונה במילים "רכות".

ולעניין "פרישת היריעה" - באם הייתי מפרסם את המקרה בעת שבה היה צריך להתפרסם - אזי בטוחני כי למרות היותי חבר בוועדת הביקורת של מועדון החמש, היית מוצא סיבה כזו או אחרת למחיקת השירשור - רק כאשר נוכחת להבין כי אני לא אוותר - "הענקת" לי את הזכות לפתוח שרשור בנושא!!!

עד היום מחקת באדיקות כל איזכור של הפרשה בפורום זה. גם אם נצא מנקודת הנחה שבחלק מהמקרים "חשבת" שמדובר בהתבטאות שאינה לעניין - עדיין מחקת את כ ל איזכורי לפרשה.

כל אחד שקרא והבין את השתלשלות העניין ישפוט בעצמו האם היית צריך לנהוג/לפעול כפי שפעלת/נהגת.

ולסיום הריני להעלות הצעת ייעול - אני מאמין גדול בהפרטות. אני חושב שאז היעילות גוברת.

הצעתי היא כדלקמן (ורמזתי כבר על רצוני בשינויים) - מנהל הפורום צריך להיות מנהל "מקצועי" פרופר - ולא חבר מועדון שברמה זו או אחרת צריך להכנס לשיקולים זרים. אני מציע להחזיר את הניהול המקצועי של פורום האספנות לידי המנהלים הכלליים - אני מכיר את חלקם ומדובר על אנשים משכמם ומעלה - אני סומך על כושר שיפוטם ושיקול דעתם בניהול הפורום עפ"י הכללים הידועים שלו.

פורסם
מר הספל אתה רשאי לגחך כרצונך - צורת ההתבטאות שלך (ואת זאת ניתן לראות בשירשורים האחרונים שנעלת) היא, לדעתי האישית לא מכובדת, שחצנית ומתנשאת - ואני בחרתי בכוונה במילים "רכות".

ולעניין "פרישת היריעה" - באם הייתי מפרסם את המקרה בעת שבה היה צריך להתפרסם - אזי בטוחני כי למרות היותי חבר בוועדת הביקורת של מועדון החמש, היית מוצא סיבה כזו או אחרת למחיקת השירשור - רק כאשר נוכחת להבין כי אני לא אוותר - "הענקת" לי את הזכות לפתוח שרשור בנושא!!!

עד היום מחקת באדיקות כל איזכור של הפרשה בפורום זה. גם אם נמצא מנקודת הנחה שבחלק מהמקרים "חשבת" שמדובר בהתבטאות שאינה לעניין - עדיין מחקת את כ ל איזכורי לפרשה.

כל אחד שקרא והבין את השתלשלות העניין ישפוט בעצמו האם היית צריך לנהוג/לפעול כפי שפעלת/נהגת.

ולסיום הריני להעלות הצעת ייעול - אני מאמין גדול בהפרטות. אני חושב שאז היעילות גוברת.

הצעתי היא כדלקמן (ורמזתי כבר על רצוני בשינויים) - מנהל הפורום צריך להיות מנהל "מקצועי" פרופר - ולא חבר מועדון שברמה זו או אחרת צריך להכנס לשיקולים זרים. אני מציע להחזיר את הניהול המקצועי של פורום האספנות לידי המנהלים הכלליים - אני מכיר את חלקם ומדובר על אנשים משכמם ומעלה - אני סומך על כושר שיפוטם ושיקול דעתם בניהול הפורום עפ"י הכללים הידועים שלו.

מר פרץ הנכבד

אני מבין שמעמדה של אחד שמטיף לאחרים איך לדבר, אתה גם שופך ספקולציות לא בדוקות:

"- אזי בטוחני כי למרות היותי חבר בוועדת הביקורת של מועדון החמש, היית מוצא סיבה כזו או אחרת למחיקת השירשור - רק כאשר נוכחת להבין כי אני לא אוותר - "הענקת" לי את הזכות לפתוח שרשור בנושא!!!"

ועוד עם שלושה סימני קריאה. כאחד שכל כך מקפיד על סימוכין, אתה פתאום הופך להיות הפסיכולוג של מנהל הפורום...יופי טופי. ובכלל, הפוך את פרשת נמרי קיפניס לפרשת הספל, כי פרט לשניהם אני זוכה להכי הרבה איזכורים...אז הרשה לי לגחך..

עוד כתבת, כהרגלך בלי לבדוק:"עד היום מחקת באדיקות כל איזכור של הפרשה בפורום זה"

אז בדוק בבקשה את כל האיזכורים שכן התפרסמו על הפרשה ותחזור עם שיעורי הבית.

ומי שמדבר על אתיקה, יזכור שבנוסף לכסות האוביקטיבית של חבר בועדת ביקורת, הוא גם בעל כמה מכוניות ויכול היה אישית להיפגע.

אז יש לי הצעה ידידותית בשבילך (בדיעבד) תן למישהו שאיננו מעורב להיות חבר בועדת ביקורת שמבקרת דבר שקשור גם בו אישית...

היות ואינני מתכוון לרדת לרמת התדיינות שלך כפי שהוכחה כאן ובתרד'ים שנעלתי ובמיוחד בחוסר יכולתך להבין את תפקידי כמנהל פורום ואת אמירתי שאת דעתי לגופו של עניין איש אינו יודע,אני לא אוסיף בתרד' הזה דבר ואם תרצה, אתן לך את זכות המילה האחרונה.

פורסם

בתגובה לדבריך הריני להשיבך - בוועד מועדון כמו בוועדת ביקורת יש צורך שיהיו חברים חברים בעמותה. שהרי מדובר בתפקידים של מובילי מדיניות. היותי בעל מספר גדול של רכבי אספנות גורר אותי דווקא להגן על המועדון ומטרותיו בחירוף נפש.

ואם נחזור אליך - עצם בעלותך על רכב אחד או שניים גורמים לך לראיית התחביב באור שונה, כנראה...

תפקידו של מנהל פורום, ונוסיף לכך גם את בית דין חברים, הינו תפקיד מקצועי גרידא. אין מקום לשיקולים זרים בתפקידם - מעבר לכך במבחן התוצאה - לצערי היה כישלון גורף.

פורסם

בנות לא תירגעו?? :roll:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...