Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתייעץ פה בפורום לראשונה.

מחפש לקנות רכב יד שנייה בתקציב לא גדול 23,000 גג. עד היום היה לי פיאסטה 2012 שקיבלנו.(האמת עשה את העבודה אילולא זה שלא היה מתוחזק טוב לפני)

נמאס לי לחפש יפניות בשנתונים ישנים קילןמטראז גבוה ומחיר בשמיים . מתלבט על פורד קוגה 2014 132,000 קילומטר 

או מאליבו 2016 140,000 קילומטר . איזור מחירים שלהם 20 עד 23 מישהו מכיר יודע להמליץ או להזהיר מהרכבים האלה. 

וכן כמה באמת דלק הם לוקחות מבין לבד שזה לא הונדה  סיוויק.

פורסם

אמינותם הנוראית של מנועי הדגמים המדוברים תגרום לך לרוץ לרכוש יפנית מתבגרת. כפי שאני תמיד אומר לא לחנם זול וזוגלובק מתחילים באות השביעית...

אין ארוחות חנם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 57 דקות, zvit כתב:

אמינותם הנוראית של מנועי הדגמים המדוברים תגרום לך לרוץ לרכוש יפנית מתבגרת. כפי שאני תמיד אומר לא לחנם זול וזוגלובק מתחילים באות השביעית...

אין ארוחות חנם.

אין סיכוי שקוגה 2014 עם 130k יעשה את העבודה לשלוש שנים הקרובות?

אני פשוט מנסה להבין. נואשתי כבר מלחפש רכב בשוק היד שנייה בארץ.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...