Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים הברגים נתפסים עם הזמן או ששמו thread lock ולכן קשה לפתוח ידנית.

תנסה לפתוח בורג של אגזוז באופן ידני אחרי ש''התבשל'' שנים לתוך ההברגה למרות שסגור בקג''מים בודדים.

פורסם

אני מכיר 100-120N-m. תעשה מה שכתוב בספר בדיוק.
מחזקים ידנית בהצלבה ואת ההידוק האחרון עם מפתח מומנט.
ברכבים הפרטיים אני לא נותן להם לדפוק את עם המפתח אוויר כי אחר כך כשצריך להחליף גלגל זה לא נפתח בכלים שיש לנו.

Jeep ZJ V8
Honda 300ex

פורסם

לי המתנדב בידידים יש ידית כוח טלסקופית (הפשוטות) עושה אתהעבודה

ולכל מקרה יש גם צינור ברזל באורך 1.2 מטר, מתלבש על ידית כוח, לדעתי יכול לפתוח כמעט כל בורג

• רעיון טוב! 1

.

פורסם

הכי אופטימלי זה לסגור עם הידית המקורית שמגיעה עם הרכב.

אורך הידיתxכוח שלנו שווה למומנט הידוק מוערך לפי דרישת היצרן.

פתיחה זה כבר יכול להיות סרט אחר, תשמרו איזה לום חלול או ידית כח טובה בבגאז'.

לקפוץ על הידית פתיחה יכול לרכב ליפול מהג'ק.

פורסם

לגבי נפילה מהג'ק - את הפתיחה הראשונית עושים בשלב מוקדם, מרימים את הרכב סנטיממרים בודדים כדי לשחרר את הלחץ על הגלגל אבל לא יותר מזה. ממשיכים להרים רק אחרי שהברגים משוחררים רבע סיבוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה לגבי פנצ'ריות ומוסכים שמפרקים גלגלים? 

האם הם מחזקים את הברגים חזרה באמצעות ידית מומנט לפי הגדרות היצרן או שצריך לבקש מפורשות ולקוות לא לקבל פרצוף עקום? 

פורסם

ידית מומנט? 🤣

אני בספק בכלל אם מכונאי ממוצע בארץ יודע מה זה מומנט. 

רוב המוסכים בארץ סוגרים אפילו פלאגים וברגי ניקוז של אגני שמן עם פטיש אוויר.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם
לפני 4 שעות, netanel1014 כתב:

אל תפתח OCD לגבי המומנט. תסגור עם ידית ארוכה עד  שהרכב הולך אחורה טיפה ואז חוזר למקום. לא יותר מיזה כי זה ישבר.

לא צריך ידית ארוכה. הידית הקצרה עם לחץ חזק בהחלט מספיק

.

פורסם
לפני 3 שעות, Alon222228 כתב:

איזה באסה שאין מקצוענות בתחום והכל חאפרי :(

לא רק בתחום הזה, כמעט בכל הענפים בישראל חוגגת תרבות "הסמוך עליי אח שלי, כולם לוקחים את זה"

מעוניין שמשהו יעשה כמו שצריך? תלמד אותו לעומק ותבצע בעצמך או שתפקח מקרוב על מי שעושה את זה עבורך אחרי שלמדת אותו לעומק. בכל תחום, כולל רפואה. 

• רעיון טוב! 1

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...