Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

רכשתי בחורף רכב עם גג זכוכית מושחר נפתח. יש וילון אבל הוא לא אטום לגמרי. הקיץ מתחיל וגם תוך כדי נסיעה ביום אני מרגיש שהמזגן נאבק בחום מהגג. מדדתי ברכב חונה בשמש שהפח 45 מעלות והגג 65 מעלות.

מחקר שעשיתי מראה שהפתרון הכי טוב הוא ציפוי ננו קרמי מבפנים כמו

https://www.3m.com/3M/en_US/p/d/b00016683/

השאלות שלי:

1. יש דיבור שזה יכול לגרום לגג להסדק. אבל רוב הדעות אומרות שעם ציפוי קרמי טוב זה לא סביר אלא אם הגג כבר סדוק.

2. מי בישראל באזור המרכז יודע להתקין ציפוי כזה וגם מייבא.

3. האם יש פתרון אחר? אין בעלי אקספרס פתרונות ספציפיים לדגם הזה כמו שעשו לטסלה.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Noybee
פורסם (נערך)

מאיפה אתה בארץ?

לגבי מוצרים,

יש ל 3M כמה מתחרים

אחד מהם הוא Llumar irx

ויש לפחות עוד מתחרה אחד ב USA

ברדיט יותר אנשים אמרו ש Llumar IRX עדיפים מכל האופציות האחרות בשוק. יש אנשים שיגידו ש Statos עדיפים, אבל הרוב יגידו ש IRX.

אתה גם צריך לבדוק כדי להיסגר בדיוק מה לקנות.

לינק לפרטים טכניים

אני מאמין שבהמשך ימליצו לך אולי על מקום שעושה את זה,

אם הוא לא מייבא,

אתה נכנס לאתר של Llumar IRX ומחפש נניח מישהו ב New Jersy ופונה אליו, אחרי שמדדת ואתה יודע כמה שטח אתה צריך לקנות (שמתי לך לינק למוכר למטה, ב NJ)

אבל מנסיון, מישהו ב NJ לא ירצה לשלוח לישראל. רק אם הוא ממש בתקופה קשה, וגם אם כן, הוא יגבה ממך יותר תשלום מאשר Redboxparcel.

ואז אתה שולח ממנו ל Redboxparcel - חברת שילוח צד ג', והם ישלחו לישראל.

לינק לדוגמא למוכר

המוכר הזה יושב ב NJ ככה שיש להניח שהמשלוח ממנו לחברת השילוח יהיה חינם. מחברת השילוח לארץ תלוי בנפח של המוצר. נעליים עולה לשלוח 20$

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

יש וילון. לא אטום לגמרי, וזה מורגש. מחפש מישהו באזור המרכז.

עריכה אחרונה על ידי Noybee
פורסם

וילון חוסם uv, אבל לא מפחית את אפקט החממה ברכב. חוץ מלצבוע את הגג בשחור אין פיתרון סביר לטרנד ההזוי הזה.

ספציפית לשאלתך - לא, הציפוי הזה לא יכול לסדוק את הגג בשום צורה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קניתי לאטו 3 לחלון בגג בידוד אלומיניום שניתפס עם ואקום מבפנים והבעיה ניפתרה אין חדירת חום.

ניתן לרכוש מאליאקספרס

• רעיון טוב! 1
פורסם

האם בדקת שהספק המזגן תקין?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס, אין קשר. כשהסאן רוף חשוף החום נוראי, אם הוילון לא עוזר הרבה אני לגמרי יכול להבין את פות"ש. להספק המזגן אין קשר- אצלי המזגן חזק, ואני לא מסוגל לנסוע בקיץ בלי לכסות את הסאן רוף. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מסכים. אצלי יש וילון ועדיין - הרכב הופך לחממה אחרי חצי שעה+ בשמש הישירה של הקיץ. הפתרון שלי (עם מזגן של רכב צרפתי שלא אידיאלי כמו יפניות) הוא לעמוד בצל במשך 5 דקות ולתת למזגן לעבוד בכל הכוח כדי לקרר בעיקר את המשטחים שממשיכים לפלוט אוויר חם. החל מתעלות המיזוג - לדשבורד ולזכוכיות עצמן שיכולות להגיע לטמפרטורה של 60 מעלות (הערכה גסה)

• רעיון טוב! 1
פורסם

אצלי סנרוף זכוכית שחורה. וילון אפור, ולמזגן אין שום קושי לקרר את הרכב מהר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...