Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שלא נסעתי עם האוטו כמה שבועות ירדתי לחניה וגיליתי שיש שפשוף / שריטה על צד שמאל אחורי של האוטו שלי (סיטרואן סי-1, ידנית, יד-3, 2011). 
כיוון שזה לא היה קודם, וכיוון שהאוטו שכל הזמן חונה לידי חונה עקום, והוא מלא שריטות, יש מצב שזה מי שנוהג בו. 
אבל אף אחד לא השאיר פתק, והשריטה לא הכי גדולה (פלוס האוטו שלי קצת ישן ובטח לא שווה יותר מדי), אז לא סגור על הסיטואציה. 

מה הייתם עושים במקומי? 
מדברים/שואלים את השכן כי אולי הוא אדם ישר ויודה? 
לא מדברים אתו כי אין לו תמריץ לאודות ולי אין הוכחות?

אגב, אם יש לי את מס' לוחית הרישוי, אפשר לבדוק על מי האוטו רשום באינטרנט? 
וגם: כמה תיקון כזה יעלה לדעתכם (מעריך שזה פחח)? או שזה משהו שאפשר לתקן בעצמי יחסית בקלות? 

תודה לעונים,
סרגיי.   

1234235345.jpg

סיטרואן סי-1, ידנית, 2011.

פורסם

רק משטרה יכולה להביא הפרטים והיא לא תעשה את זה סתם..

לגופו של עניין ניתן לנסות עם השכן בעדינות

ייתכן ויכחיש כי אולי באמת לא שם לב ואולי באמת זה לא הוא, אם יודה בכל אופן הרווחת..  אם לא-

אם תרצה לתקן- אפשר לקנות היום בכמה שקלים ספריי צבע לאוטו ובעצמך לסדר את זה.

משתדל לעזור

פורסם

סביר להניח שמי שלא השאיר פרטים גם לא יודה אם תתעמת איתו. אפשר לנסות להשאיר לו פתק נחמד שמבקש ממנו לשים לב להבא (אם זה יהיה תקיף, הסיכוי לקבל שיתוף פעולה קטן יותר).

חלק גדול מהסימנים יכולים להעלם עם פוליש ווקס עדינים, מעבר לזה, לא שווה להתעסק. צביעת פגוש זה אלפי שקלים.

כן שווה לתעד את הפגיעה ולחפש פגיעה תואמת על רכב השכן. לצלם את שני הרכבים חונים, את הרכב של השכן חונה עקום וכו׳.  שיהיה.

פורסם

תהיה מעשי. שפשוף שטחי על הפגוש של רכב בן 15 שנה - אני מתעלם. בינינו, במצב הזה מתעלמים גם אם זה רכב בן 15 יום. גם כי הסיכוי לראות כסף מהפוגע קלוש וגם כי הסיכוי למצוא עוד פגיעות כאלה גבוה, גם בטווחי זמן לא ארוכים.

כשאין נזק משמעותי או חשש להתפתחות חלודה אני גם לא טורח לתקן, מהסיבה ההרשומה לעיל.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחיל בלהחליט אם אתה מתכונן להיאבק על זה, כי אם לא אז חבל על כל טיפת אנרגיה שתשקיע בשביל להבין אם זה הוא, רק יגרום כאב לב מיותר,

אם החלטת להתעקש - תבדוק האם אחת הזוויות ברכב של 'החשוד' (צד קדמי / אחורי) תואמת בגובה לגובה השפשוף אצלך,

פורסם
לפני 14 שעות, סרגיי הלוי כתב:

מה הייתם עושים במקומי? 

ממשיכים הלאה בחיים כאילו כלום לא קרה!

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תוכל לרכוש ספריי צבע תואם בכל חנות חלפים וזה יעשה לך כמו חדש. [ספריי צבע תואם פלוס ספריי לכה מבריק]

בעמוד הזה צירפתי סרטון, תגלול לאמצע העמוד

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תפנה לשכן ותשאל אותו בנימוס אם זה הוא ותדגיש שהנזק קטן מאוד ועלות תיקון שטחית (כמה מאות שקלים מלמטה).

אם הוא מכחיש תאחל יום טוב ותלך. זה בשביל הניסיון, לא כדי לריב.

ואז תעשה פוליש, הרוב יירד, ואם מפריע לך תלך למוסך פחחות ותבקש שיכינו לך צבע לפי הקוד צבע של הרכב.

או שיתנו בחינם או שיבקשו 50 ש"ח כנראה.

תקנה מכחול, תעשה בעדינות על מה שנשאר, ותחיה עם זה בשלום.

זה לא משהו ששווה את העצבים שלך ובמדינה פה קיימת תופעה לא להשאיר פרטים ולברוח.

עומר :-)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני נמצא בסיטואציה דומה

הרכב של אשתי עמד בערך חודש ללא תזוזה ויש רק חניה אחת מצד ימין

הצד שבו מופיעה מעיכה + שפשוף .. גיליתי זאת רק בשטיפה שלפני פסח.

פניתי לשכן שזו החניה שלו, הוא מכחיש.

יש לנו כיסוי בביטוח שנקרא "פגע וברח" והתיקון יהיה ללא עלות ולא מייקר את הפוליסה בשנה הבאה

רק צריך לוודא שעלות הנזק מעל 2000 ש"ח (ליברה). 

• מעניין 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 15.3.2026 בשעה 02:01, סרגיי הלוי כתב:

מה הייתם עושים במקומי? 

מתבאס וכועס. כמה זמן.

אח"כ קונה צבע בגוון המקורי ומנסה למלא בעדינות רק את השריטות העמוקות (איפה שרואים שחור).

את השאר מוריד עם חומר ניקוי  וקצת פוליש. זה יעבוד!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אומנם זה פורום משפטי.

אבל היבט אחר של הבעיה שאני מוצא מטריד במקצת,

זה שיש אנשים שלא מבקרים את הרכב שלהם בחניה במשך חודש.

ופיתאום מגלים מכה חדשה.

מה לא חשבתם לעשות סבוב סביב האוטו (360מעלות) לפחות נגיד פעם בכמה ימים (שבוע?).

תנו לו יחס, תגלו עינין.

אם תפסתם מכה טריה יופי יש לכם קייס.

אם עבר חודש מי כבר זוכר?

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...