Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

Anime Original Demon Slayer Katana

ממה שאני רואה הBLADE הוא במבו או פלסטיק

אשמח להחכים תודה לכולם

image.png.17db0ecd868f973470eb3bbe662e785b.png

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם זו לא חרב אמיתית (לא פלדה אלא רק במבו או פלסטיק) אז לא צפויות בעיות מיוחדות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רוצה להזמין פלדה

נמכרת בדיזגוף סנטר ב250 שקל. אולי בעלי זה זול יותר?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 10 דקות, eladns כתב:

רוצה להזמין פלדה

נמכרת בדיזגוף סנטר ב250 שקל. אולי בעלי זה זול יותר?

לא הייתי חוסך על חרב כזו. בייחוד שמדובר בילד שלך. קצת מצחיק להגיד את זה. החשש העיקרי שהחרב תתפרק כשהוא ישחק איתה..

מה האיכות של החרב בדיזינגוף סנטר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ומה תעשה כשהילד יפצע חו״ח מישהו או את עצמו? ילד זה ילד ולא מודע לסכנות. גם בחרב פלסטיק או במבוק יש סיכון, אבל הרבה יותר נמוך...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

חרב "אמיתית". 

בעלי?!?!?!?! :rofl:

נערך. לתת לילד\נער חרב עם יכולות אמיתיות זה לא רעיון טוב ואני לא יכול בלב שקט לתת עצות שעלולות לגרום לפגיעה בחיות או בבני אדם, גם אם לא בכוונה תחילה.

אין לי מושג אם יהיה (איפה שהוא) את הסדרה הספציפית שאתה מחפש. יכול להיות שלא באמת קיים משהו "אמיתי" אלא רק מעץ. 

בהצלחה. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש (או לפחות היו בעבר) חרבות מתכת לא ״אמיתיות״, הלהב לא היה מושחז ולא היה מסוגל לחתוך שום דבר גם אם ממש ניסית.

אבל כן היה לו משקל ותחושה, אבל החרב היתה בעיקר לתצוגה. אם זה ילד צעיר שרוצה לנפנף בה להנאתו, אולי זה פחות מתאים.

• אהבתי 1
פורסם

זה ליופי על הקיר יהיה

ומה שהציע @Be roo נשמע מעולה! מה אני רושם בכדי לקנות?

לפני 22 שעות, DareDevil כתב:

לא הייתי חוסך על חרב כזו. בייחוד שמדובר בילד שלך. קצת מצחיק להגיד את זה. החשש העיקרי שהחרב תתפרק כשהוא ישחק איתה..

מה האיכות של החרב בדיזינגוף סנטר?

גם סינית 

אנשים מזמינים ב50 מוכרים ב250 ונוסעים בפורשה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 16 שעות, Be roo כתב:

יש (או לפחות היו בעבר) חרבות מתכת לא ״אמיתיות״, הלהב לא היה מושחז ולא היה מסוגל לחתוך שום דבר גם אם ממש ניסית.

תתפלאי כמה מוטיבציה יכולה להיות לבחור צעיר שרוצה חרב חדה, להתאמן על השחזה במשך שעות עד שיקבל משהו שיכול לגרום לנזק. 

כאספן, יש לי חרב חצי צעצוע שכזו. משהו מאד מוזר (קטאנה ליד אחת?! WTD???) שפשוט קניתי כי היא עדיין הייתה קרובה ל"משהו שמיש". 

לא ממש היה לי את העצבים להתחיל להשחיז אותה. 

אבל (וזה אבל גדול)- היא כן יכולה לדקור מישהו (רק יצריך הרבה מאמץ), והיא בהחלט יכולה לשמש בתור אלה, בלי קשר למאיזה צד מחזיקים אותה (אולי לא חדה, אבל מאסיבית). 

אני מצטער פות"ש, אבל אחרי שעניתי, ערכתי את התשובה מהסיבות שכתבתי בעריכה. 

פורסם (נערך)

תרשום מה שתרשום, אם זאת חרב "אמיתית", אז היא צפויה להיעצר במכס ולא להגיע אליך.

לפני 20 שעות, Be roo כתב:

מישהו שהכרתי, היתה לו חרב כזאת (סוף שנות ה-80. תחילת שנות ה-90). הוא חולק על הדברים הנ"ל.

בזמנו סיפר כי עם קצת מאמץ, היא חותכת יופי (אמנם לא היתה מושחזת, כפי שנכתב, אך כן היתה מסוכנת).

אני חוזר ומדגיש - זה לא מניסיון אישי שלי אלא דברי צד ג' (אשר קיבלו אימות ממישהו שאני סומך עליו ושהיה נוכח בזמן "בדיקת" החרב)..

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

אין לי מושג מה היה למישהו שהיכרת. זו שאני הכרתי, לא היתה ״לא מושחזת״, אלא קהה לגמרי, קצה עבה ומעוגל שלא מסוגל לחתוך פלסטלינה.

פורסם
לפני 20 שעות, eladns כתב:

אנשים מזמינים ב50 מוכרים ב250 ונוסעים בפורשה

אז תעשה את זה גם :)

הסיבה שהחנות יכלה למכור לך את המוצר הזה היא שיש לו אישורים מיוחדים לרכוש כאלה מוצרים שלך אין. אם תנסה להזמין מאיפשהו כזה דבר, תקבל ברקס מיידי מהמכס.

פורסם
לפני 14 דקות, Be roo כתב:

זו שאני הכרתי, לא היתה ״לא מושחזת״, אלא קהה לגמרי, קצה עבה ומעוגל שלא מסוגל לחתוך פלסטלינה.

עם קצת רצון ויכולת. וסבלנות. ואבן משחזת. והרבה סבלנות. ואולי גם טיפה סבלנות בנוסף. 

וזה בלי לדבר על מה שאני לא אדבר עליו. 

לפני 7 דקות, omricn כתב:

אם תנסה להזמין מאיפשהו כזה דבר, תקבל ברקס מיידי מהמכס.

אכן, אין דרך חוקית עבור פות"ש לעשות את זה בלי שהמכס יסתכל בתדהמה על מה שהגיע אליהם. 

פורסם
לפני 23 דקות, ברווז כתב:

עם קצת רצון ויכולת. וסבלנות. ואבן משחזת. והרבה סבלנות. ואולי גם טיפה סבלנות בנוסף. 

הרבה רצון, המון יכולת ומלא זמן.

בזמן הזה הוא כבר יכול להוריד הוראות למולוטוב ולסגור סיפור עם אלף כאלו במחסן...

בו, תהיה ריאלי.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מאד ריאלי. 

דיברתי על מקבל החרב, לא על הרוכש. מוטיבציה, אם יש, בגיל צעיר לרוב היא מלאה ומוחלטת... 

ולא חייב יכולת. אל תשכח- לא צריך שזה יהיה מושחז "טוב" או "איכותי". זה רק צריך להיות חד יחסית בשביל לסמן V במשבצת. 

• תוכן חדש...