Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פומה - מאזדה 2- פגו 208

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מתלבט בין 3 הרכבים הנל, יש מודעות לא רעות לכולן , סביב האלף שח, קמ נמוך, שנת 2020 -2021.

נוהג בעיקר לבד או עם הבן שלי בן 10. כמעט אך ורק בתוך העיר (ירושלים) .

לא מחליף רכבים בקצב מהיר , נשאר איתי שנים.

מצד אחד חשוב לי אמינות מצד שני גם חווית נהיגה ומכאן ההתלבטות...

אשמח לדעתכם תודה רבה

פורסם

פיגו יש תלונות על מנועי פיורטק, גם כאן בפורום יש מידע

לדעתי המאזדה עדיפה.

פורד לא מכיר

פיגו יש תלונות על מנועי פיורטק, גם כאן בפורום יש מידע

לדעתי המאזדה עדיפה.

פורד לא מכיר

משתדל לעזור

פורסם

את הפומה לא מכיר, המזדה 2 אמינה מהפיגו, אבל הפיגו נוחה יותר וחזקה יותר בעיקר בדגם החדש שהגיע ב2021.

עיקר הבעיה בפיגו זאת רצועת הטיימינג שיכולה להתפורר לפני הזמן. מומלץ להחליפה כול 3 שנים או 60 אלף ק"מ.

הבעיה שאתה לא יודע אם התחילה סתימה של רשתית משאבת השמן. לכן אם לקנות אז רכב כזה עד 3 שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי קונה רכב עם מנוע פיורטק. פג'ו 208, רק עם מנוע 1.6 וגם צריך לבדוק טוב.

חבר טוב עם מזדה 2 ואומר שנוח לו, הוא עשה עלייה מעל 50K ק"מ ב-3 שנים, בעיקר בינעירוני. יש לציין שמדובר באדם רזה בלי בעיות גב.

פומה לא מכיר.

פורסם

רכב לשנים רבות כמובן שהמאזדה בראש והפיזו לדעתי האישית לא אמורה להיות ברשימה.

הפומה לא אמינה כמו המאזדה.

תערוך נסיעת מבחן על שתיהן ואז תוכל לקבל החלטה בייתר קלות או שבכלל תחליט להרחיב את הרשימה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 32 דקות, אבי1976 כתב:

אילו רכבים הייתם מוסיפים לרשימה?

אם נכנס בתקציב, מאזדה 3 האצ'בק אבל תבדוק מחיר מקיף לפני כי הוא לא זול. 

אגב, מאזדה 2 דיי נחמדה, יכול להיות שתעמוד בדרישות. 

פורסם

אני נוהג כבר כמה חודשים במאזדה 2 2022 כרכב גישור מהעבודה.

הרכב מאוד מאוד לא נוח, המולטימדיה עם תפעול מהגויסטיק מאוד לא נוחה בלשון המעטה.

זה רכב צפוף כמעט ברמה של רכב מיני.

מושב הנהג לא נוח ואיכות החומרים נמוכה.

צריכת הדלק גבוהה, הרכב מאוד נוקשה ובידוד הרעשים לא טוב...

יש לי יונדאי i20 2015 שעדיפה בכל פרמטר.

היתרון היחיד של  המאזדה הוא כנראה אמינות, בכל שאר הפרמטרים היא ממש גרועה!

• רעיון טוב! 1
פורסם

רכב קטן כמו שברולט ספארק מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כדאי לבדוק קיה סטוניק 1.4.

השילוב של מנוע 1.4 אטמוספרי וגיר 6 הילוכים פלנטרי פשוט במובן במובן הטוב של המילה.

הרכב מרווח יחסית לגודלו וכולל אבזור בטיחות ונוחות לא רעים.

פורסם

אם אפשר ידני - סיאט איביזה/סקודה פאביה יכולים להתאים.

מאזדה 2 לא הייתי פוסל כל כך מהר, יחסית לרכב קטן מסוג סופר-מיני.

מציע שתיקח לנסיעה אצל מוכרים ותתרשם.

אפשר גם לחפש מאזדה CX3 ,שזה כמו מאזדה 2 ,רק ג'יפון קטן (אבל יקר יותר ,ולכן בשנים לפני 2020)

בהצלחה

פורסם

זה מאוד פשוט, לדעתי, המאזדה 2  וגם הטויוטה יאריס מאוד אמינות, אבל לא כ"כ נחמדות לנהיגה ושהיה באוטו, לעומת זאת הפיג'ו אחלה אוטו לנהיגה, אבל אמינות די צולעת, בעיקר בגלל מנוע דפוק. אבל יש אוטו שהוא גם נוסע טוב כמו הפיג'ו וגם אמין, כמעט כמו המאזדה. לדעתי הסיאט איביזה והאחיות שלה, הסקודה והפולו, עם מנוע ליטר, אמינות, מהירות, שזה חשוב מאוד בעליות ירושלים. מראש אומר שלפני עשור ויותר לגיר שלהם היו המון בעיות, הם נפטרו לפני שנים. אבל יש הרבה אנשים שלא התקדמו. לדעתי, זה האוטו הכי מוצלח בקטגוריה והיחיד שגם מהנה לנהיגה וגם לא ישבור את הבנק

פורסם (נערך)

פג'ו 208 שיש לי, שנת 2014, זה הרכב הכי נוח שהייתי בו בחיים נראה לי. בקטע הזה, וגם איכות השליטה בהגה, תמרונים, אני מבסוט מעל הגג (פג'ו 208 מנוע 1.6, לא להתקרב לפיורטק כאמור)

לפי חבר טוב, המזדה 2 גם סבבה לגמרי, אבל מדובר במישהו שלא היו לו מעולם בעיות גב והוא רזה. אני יודע שיש יפניות שהכיסא לא מתאים לאנשים רחבים. מה שממש לא קורה בפג'ו 208 וכו', שמבחינת נוחות הוא באמת מושלם.

אבל.. לבדיקתכם. לא יודע. לא נהגתי על מזדה 2.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...