Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לברר איך מחליפים נוזל גיר בהונדה סיוויק בריטניה שנת 2013, 1800 סמק אוטומטית פלנטרית, (לא cvt). מוסכניק אחד אמר לי לבדוק שהרכב דלוק בהילוך n, מישהו אחר אמר לי שהמנוע כבוי לאחר כדקה לבדוק. מישהו יודע בוודאות ויכול לשתף? תודה רבה לכם

פורסם (נערך)

תריץ חיפושים ביוטיוב וברדיט לפי Honda civic 2013 1.8 replace transmission fluid, עדיף יוטיוב קודם כל, ותסתכל אם איך שהמנוע נראה זהה למנוע שלך, לדוגמא:

אצלך נראה ככה ?

ואז תעלה לפה סרטונים שהגיעו "לגמר"

ויגידו לך אם זה זה

ככה עשיתי עם שלי, לדוגמא פג'ו 208, אז יש כל מיני מנועים, באותה השנה, אז בדקתי שנראה ככה ומשם למדתי 

אבל אם לא החלפת עדיין כלום לבד ברכב, לא עדיף שתתחיל מהדברים היותר קלים? כמו פילטר אוויר, מזגן, ואז תנסה משהו יותר מתקדם? למרות שיש מצב שזה לא קשה גם ככה, אבל יש רכבים שיותר מסובך להחליף שמן גיר ממה שציינתי

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...