Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם

וכבר אמרו חכמינו "החיים הם לא 0-100"  וזה לא סתם. בעומסים שיש לנו בכבישים 0-100 לא ממש רלוונטי.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון אבל בהאצת ביינים היא חלשה וגם ובעליות, בתאוצה מרמזור, בעיר הגיר מעצבן. פשוט לא רואה סיבה להמליץ עליה בשום מצב.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בתאריך 5.7.2026 בשעה 14:49, Beacon כתב:

צאת לעקיפה בכביש בין-עירוני, או להתמודד עם עליות

אתה יכול לעקוף בכיף ... טרקטורים וסוסים עם עגלות.

לאדה ניבה 1600 המקורית, רכב כביש שטח מבריה"מ, 23 שניות עד 100קמ"ש.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

כלמוביל במקום להוזיל את הג'אקו 7, שדרגו את האבזור.

כל גרסה קיבלה את האבזור של הגרסה הבכירה יותר.

למי שזוכר זה קרה בעבר גם עם סקודה אוקטביה.

האבסורד נוצר שלפעמים מי שמחזיק את הגרסה המאובזרת מהמפרט הישן והיה מנסה למכור את הרכב אחרי כמה חודשים, לא היה מבין שהגרסה הבסיסית עכשיו היא עם האבזור שלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 46 דקות, itsik170 כתב:

כלמוביל במקום להוזיל את הג'אקו 7, שדרגו את האבזור.

כל גרסה קיבלה את האבזור של הגרסה הבכירה יותר.

למי שזוכר זה קרה בעבר גם עם סקודה אוקטביה.

האבסורד נוצר שלפעמים מי שמחזיק את הגרסה המאובזרת מהמפרט הישן והיה מנסה למכור את הרכב אחרי כמה חודשים, לא היה מבין שהגרסה הבסיסית עכשיו היא עם האבזור שלו.

כאשר מרבית הרכבים מהתוצרת הזו הולכת לליסינג אתה לא רוצה לפגוע בהם ולהוריד מחיר אשר אוטומטית מוריד את ערך המלאי שלהם בצורה דרסטית.

זו אחת הסיבות למשל שיבואני קיה \ יונדאי מתמחרים את הרכבים לליסינג במחיר שנמוך ב 1000 ש"ח בלבד מהרכב לצרכן הפרטי , ולא ימכרו את הגירסאות לפרטי לחברות הליסינג.

משחק שכולו על חשבון הצרכן הפרטי אשר מסבסד בעקיפין את הליסינג.

• אהבתי 1
פורסם

זה לא על חשבון אף אחד.

הסיפור הזה של "סבסוד צולב" היה רלוונטי בתקופה ששילמו מס נמוך ולא ריאלי על שווי השימוש של הליסינג. אז באמת היו פערים לא מוצדקים, כי הרכב היה זול משמעותית למשתמשי הליסינג, מה שהפך את מתן רכב חברה לחליף שכר כדאי.

היום הפערים משקפים את העובדה שחברות הליסינג מקבלות הנחת כמות, שזה חלק מתמחור של שוק, שקיים בכל שוק רכב (או אחר).

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 שעות, 3n כתב:

זו אחת הסיבות למשל שיבואני קיה \ יונדאי מתמחרים את הרכבים לליסינג במחיר שנמוך ב 1000 ש"ח בלבד מהרכב לצרכן הפרטי , ולא ימכרו את הגירסאות לפרטי לחברות הליסינג.

משחק שכולו על חשבון הצרכן הפרטי אשר מסבסד בעקיפין את הליסינג.

הטוסון היברידי שלי בליסינג בגירסא הכי מאובזרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

הטוסון היברידי שלי בליסינג בגירסא הכי מאובזרת.

כאשר ביקשנו 20 נירו ברמת גינור EX להחליף את הפלאג אים הקיימים נעננו בשלילה , כאשר התעקשנו המחיר היה גבוהה ב 25% מהנירו LX .

על רכב בודד יעצמו עין, על כמות רכבים לא יאפשרו , אותו הנוהל בפריסבי עם הטיגו 7 נובל , בשום פנים ואופן לא היו מוכנים להעביר מחיר לכמות רכבים והפנו לגירסאת האמצע.

פורסם

פריסבי גילו שהתמחור של רנו 5 גבוה?

מציעים עכשיו במבצע לעמיתי חבר את הדגם ב-150 אלף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 9.7.2026 בשעה 15:57, 3n כתב:

כאשר ביקשנו 20 נירו ברמת גינור EX להחליף את הפלאג אים הקיימים נעננו בשלילה , כאשר התעקשנו המחיר היה גבוהה ב 25% מהנירו LX .

על רכב בודד יעצמו עין, על כמות רכבים לא יאפשרו , אותו הנוהל בפריסבי עם הטיגו 7 נובל , בשום פנים ואופן לא היו מוכנים להעביר מחיר לכמות רכבים והפנו לגירסאת האמצע.

אף פעם לא היתה לי בעיה לקבל הצעה לאיזה דגם שרציתי.

גם ההבדל לא היה גדול. בין השנייה לעליונה כל ההפרש פחות מ 200 לחודש.

פורסם
לפני 4 שעות, Rongaflugen כתב:

ועדיין לא ראיתי אף לא אחת נוסעת על הכביש… 

גם אני אפילו לא אחת. יותר קל לתפוס רכבי נישה כמו BRZ מאשר את הרכב הזה, אפילו פרארי יצא לי כמה פעמים לתפוס נוסעת בעיר ולא את הרנו המדוברת.

וגם 150 לא נשמע מחיר מוצדק בכלל, למעטים ביותר זורם להוסיף עשרות אלפי שקלים על עיצוב חמוד עבור הרכב סופר מיני העירוני שלהם. פריזבי מנותקים מהמציאות ומהיום הראשון היה ברור שהרכב הזה נשלח למות אבל גם ככה רנו אצלם בעדיפות אחרונה כשהם מעיפים צ׳רי כל היום. 

פורסם
לפני 5 דקות, Doron_Z כתב:

אפילו פרארי יצא לי כמה פעמים לתפוס נוסעת בעיר ולא את הרנו המדוברת

פה הטעות שלך. במקום לחפש נוסעת חפש במוסך.

• מצחיק 5

פורסם

מסתבר שגם בדו״ג יש לפריסבי משבר. חבר קנה kawasaki ב 36 תשלומים ללא ריבית והצמדה. 
עד כדי כך השוק רדום שזה מה שצריך על מנת לעורר אותו ולהמנע מלהתקע עם סטוק.

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 10 שעות, Rongaflugen כתב:

ועדיין לא ראיתי אף לא אחת נוסעת על הכביש… 

כי נמכרו בסה"כ 23 יחידות עד כה.

• מעניין 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...