Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, G. P. Magnus כתב:

https://www.icar.co.il/news/bjb00kirr11l/

לובינסקי ממשיכים לחנוק למוות את סיטרואן בישראל - אפילו לא טורחים להביא את הסי 5 החשמלית .... כי יש mg למכור ...

ואם חשקה נפשך בגירסא המאובזרת המחיר מאמיר ל 196K , יקר יותר מהMG9 אשר הוצגה השבוע , פלאג אין 7 מקומות ...

עצוב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, G. P. Magnus כתב:

לובינסקי ממשיכים לחנוק למוות את סיטרואן בישראל - אפילו לא טורחים להביא את הסי 5 החשמלית .... כי יש mg למכור ...

פעם היה C5 איירקרוס פלאג אין, 3008 פלאג אין, DS7 פלאג אין.

היום יש לך MG סינית פלאג אין אצל אותו ייבואן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 15 שעות, רועי5 כתב:

מענין. C5 דווקא זוכה לתשבחות בחו"ל, לא מעט בשל מחיר מאוד אטרקטיבי. פה בארץ המרכיב הזה באטרקטיביות נעלם, חבל.

הדגם החדש גם מאוד יפה לטעמי וגם מיישר קו עם העיצוב של יתר המותג (ברלינגו, C3 וכד'), אבל ברגע שמנוע בנזין 1.6T ירד מהפרק וגם הדיזל - אין בכלל על מה לדבר - וכאן הם שרפו את עצמם.

לפני 17 שעות, G. P. Magnus כתב:

בעסקים אתה צריך לדעת לשחק עם הקלפים שיש לך.

להביא רכב לארץ זה לא סתם לחיצה על כפתור וזהו, זה מלאי חלקים מטורף, הכשרות, ציוד בדיקה וכד'.

לובינסקי, לדעתי, מבינים שהמחיר שיוכלו למכור כאן את הרכב - לא יהיה רלוונטי לתחרות המטורפת שיש להם מסין ובוחרים כרגע לא להביא אותו (עד ש: 1. היצרן יוזיל את המחיר. 2. התחרות או המיסוי בארץ ישתנו לטובת העניין).

הם נוהגים בזהירות כי הכמות שיכולה להימכר כאן לא תניב שום רווח בשורה התחתונה.

איציק

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, איציק נ. כתב:

לובינסקי, לדעתי, מבינים שהמחיר שיוכלו למכור כאן את הרכב - לא יהיה רלוונטי לתחרות המטורפת שיש להם מסין ובוחרים כרגע לא להביא אותו (עד ש: 1. היצרן יוזיל את המחיר. 2. התחרות או המיסוי בארץ ישתנו לטובת העניין).

הם נוהגים בזהירות כי הכמות שיכולה להימכר כאן לא תניב שום רווח בשורה התחתונה.

אבל הם כן טרחו להביא 3008 חשמלית (גם אם זה הדגם עם הטווח של 500 קמ ולא 700) ... לובינסקי זה יבואן שבו סיטרואן הוא הילד החורג, וחבל, כי לטעמי סיטרואן נותנת משהו לא פחות טוב מפיג׳ו 

לענין היעלמות מנוע ה-1.6 טורבו זה גם הזוי כי המנוע חי ונושם ומתפקד ב-ds4 וב-ds7

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
תוספת

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

פעם לסגמנט המשפחתיות היה מחיר קבוע בגלל ציי הרכב ואם רצית הנחה - תשכח מזה, חברות הליסינג נהנו מההנחות האלה.

זוכרים גם את הדיבורים על דלק מוטורס שלא מוכנים לשחרר שקל הנחה?

הזמנים השתנו.

מאזדה 3 ב-15 אלף שקלים הנחה

https://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/מאזדה-3-סדאן-2-5-ליטר-קומפורט-בהנחה-של-15000-שקל

לא 0 ק"מ, לא חשמלית סינית ומבצע בחודש ינואר.

זה שיוניון הביאו קורולה במפרט נמוך יותר ןבמחיר גם נמוך יותר גורם לשאר הייבואנים לחתוך מחירים בסגמנט שלפני עשור לא הורידו שקל.

• מעניין 1

פורסם

לכל היבואנים הצטבר מלאי לא מכור שאינו קרוב עדיין לגיול אבל מתקרב לשם מידי חודש. מכוניות שהגיעו באפריל/מאי 25 חייבות לעוף אחרת יגויילו. אצל מזדה המצב שונה או קשה יותר מאחרים כי אין במצאי רכבים היברידיים והביקוש לדגמי בנזין בלבד כרגע בירידה.

אנחנו בינואר וכבר מציעים מבצעים, כאשר ככל הנראה יש מלאי (שחייבים לרכוש מהיצרן על מנת לעמוד בהתחייבות) של רכבים בדרך .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בדיוק הערב עלתה כתבה בגלובס בנושא המלאים הלא מכורים וצמצום יבוא של חלק מהדגמים.

(גילוי נאות- אני מנוי 😉 , קישור יעלה בהמשך למעוניינים) 

image.png.1024b0f612a985cc8d14bf3b98b6f3e9.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם הייבוא של איוניק 5 פסק.

ואין צפי לאיוניק 6 המחודשת.

חוץ מרנו 5 עם התמחור הגבוה, קיה EV3 וטסלה מי שרוצה חשמלית עממית חדשה ייאלץ לקנות רכב סיני.

פורסם
לפני שעה, itsik170 כתב:

גם הייבוא של איוניק 5 פסק.

ואין צפי לאיוניק 6 המחודשת.

חוץ מרנו 5 עם התמחור הגבוה, קיה EV3 וטסלה מי שרוצה חשמלית עממית חדשה ייאלץ לקנות רכב סיני.

לא מפתיע , כאשר יבואן קיה מתמחר בחזירות את הרכבים החשמלים שלו ונאלץ למכור אותם בהנחות עומק של 60K והתאומה מבית יונדאי גם היא נמכרת במסלולי בוא תוציא אותי מהמגרש תעשה טובה ברור שזו המגמה.

גם הרנו 5 בדומה ל EV3 יגיעו למבצעי חבר בשלב ראשון ולאחר מכן למסלולי יד 2.

יש נכונות לשלם פרמיה על תוצרת אירופה \ קוריאה מול הסיניות, זה לא מגיע לעשרות אחוזים כמו שהיבואנים החמדנים מנסים לגבות.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, 3n כתב:

זה לא מגיע לעשרות אחוזים כמו שהיבואנים החמדנים מנסים לגבות.

לא מקבלים פה יפה ביקורת על יבואנים, אני קיבלתי אזהרה ממנהלי הפורום על זה, בטענה שאני מפיץ שטויות.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
לפני 20 דקות, 3n כתב:

לא מפתיע , כאשר יבואן קיה מתמחר בחזירות את הרכבים החשמלים שלו ונאלץ למכור אותם בהנחות עומק של 60K והתאומה מבית יונדאי גם היא נמכרת במסלולי בוא תוציא אותי מהמגרש תעשה טובה ברור שזו המגמה.

בוא נעשה תרגיל קטן בכלכלה.

אני יכול לקבל רווח נקי של 5% או לנסות לקבל רווח נקי של 15% אבל אף אחד לא יקנה.

האם אנסה למכור עם רווח של 15%, אנסה למכור ברווח של 5% או שאוותר גם על ה 5% ואסגור את העסק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

האם אנסה למכור עם רווח של 15%, אנסה למכור ברווח של 5% או שאוותר גם על ה 5% ואסגור את העסק?

התרגיל הזה עבד פיקס ליבואני קיה \ יונדאי , נתנו הנחות עומק של 60K , הרסו את שוק יד 2 של המותגים החשמלים שלהם, דפקו את הלקוחות הפרטים שקנו את הרכב וקיבלו מפולת בשוק יד 2 , ועכשיו זה חוזר שנית עם דגמי הנירו והקונה אשר נמכרים בהנחות של 20K במסלולי יד 2 .

שיעור ראשון בתמחיר הוא הבנת השוק ותמחיר בהתאם , חלק מיבואני הרכב לא מבינים גם היום שהשוק השתנה לחלוטין ולכן מגרשי הרכבים מלאים בתוצרת ללא קונה .

פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:
לפני 37 דקות, 3n כתב:

לא למדתי כלכלה, אבל אני מניח שהתשובה היא 5%.

עם זאת, יש פה הנחה סמויה שאם היבואן לא ימכור מהמוצר הזה הוא יסגור את העסק שאני לא יודע אם היא נכונה (ואני לא מדבר על היבואן הספציפי הזה כי אין לי מושג אם יש לו עוד מותגים).

דבר נוסף, יש שאלה אם בתמחיר של 15% הוא לא ימכור, לאורך זמן.

בלי להיכנס לעומק לענייני ׳שוק הרכב מול שוק האייפונים׳ וכאלה - אני חושב שהדוגמה קצת פשטנית ביחס לשוק הרכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...