Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתף באופן אנונימי תשובות ל-2 שאלות שקיבלתי בפרטי:

1. למה לא להשתמש בגבס כחול

2. למה לא להחליף את המיכל הדחה - האם יש חלקי חילוף.

אז התשובות הן:

1. לאור ניסיוני, הגבס הירוק עושה את העבודה מצויין ליישומים אלו. הוא קל יותר מבחינת משקל וגם קל יותר לעבודה (חיתוך, הברגת ברגים וכו').... ואת זה אני אומר לכם בתור אחד שאוהב להגזים שהדברים יהיו חזקים וטובים - בערך כמו אלו שתולים תמונה של 50 גרם עם דיבל ג'מבו 13 מ"מ.
כמו כן, לא לשכוח, שעדיין מדובר בגבס תיקני לחדרי אמבטיה שעבר 2 שכבות איטום (צמנטית וביטומנית) ומעליו יש עוד קרמיקות גדולות עם מעט מאוד מישקים שיכול לחלחל דרכם משהו...שלא לדבר על זה שאפילו הרובה בוצעה עם תוסף חיזוק ולא מים נטו.

2. מדובר במיכל הדחה של SANIT תוצרת גרמניה, חברה סופר מוכרת, המיכלים הללו *עדיין* נמכרים ויש חלקי חילוף בשפע - לא ראיתי סיבה הגיונית להחליף אותו (אבל אין ספק שהאסלת-קבלן היתה צריכה לעוף לטובת משהו עם עיצוב יותר מודרני וגם מושב אסלה עם טריקה שקטה - וכך נעשה).

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 8 שעות, איציק נ. כתב:

תוצרת גרמניה,

קוריוז - מי שנוסע לטיול ביער השחור יוכל לעבור ליד המפעל של Duravit, בכניסה ירטה את האסלה הכי גדולה בעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאפו, המקסימום שעשיתי זה לתלות מוט טלסקופי ועליו וילון למקלחון. מאיפה יש לכם את האומץ? כל הכבוד

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אליפות!

רמה גבוהה מאד...

מתלבט אם לפתוח שרשור שיפוץ אמבטיה שלי, שנעשה גם הוא לבד ומאפס אך בבית עץ... קל יותר.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, Michazzz כתב:

שאפו, המקסימום שעשיתי זה לתלות מוט טלסקופי ועליו וילון למקלחון. מאיפה יש לכם את האומץ? כל הכבוד

מדובר פה באיש מקצוע, לא שזה מוריד מההישג. עבודה ממש ממש יפה.
לגבי עמנואל וואלה לא יודע מאיפה מגדלים כזה אומץ, יש מצב שזה קורה עם הזמן ככל שמתעסקים עם אנשי מקצוע בארצנו, רובם לא עושים עבודה כמו בשרשור הזה אלה בעיקר נזקים, עצבים ולילות ללא שינה, אז אולי מגיע הקש ומחליטים לעשות כבר לבד גם אם זה יקח פי 3 זמן.

דג למה לא? לא נפוץ בארצנו אבל יש כבר לא מעט אנשים שבונים בבניה קלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 10 דקות, דג כתב:

מתלבט אם לפתוח שרשור שיפוץ אמבטיה שלי, שנעשה גם הוא לבד ומאפס אך בבית עץ... קל יותר.

image.gif.5fd719afb4bce5e5207f64fe53ddd74f.gif

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 34 דקות, farkash7 כתב:

יש מצב שזה קורה עם הזמן ככל שמתעסקים עם אנשי מקצוע בארצנו, רובם לא עושים עבודה כמו בשרשור הזה אלה בעיקר נזקים, עצבים ולילות ללא שינה, אז אולי מגיע הקש ומחליטים לעשות כבר לבד גם אם זה יקח פי 3 זמן.

אכן, ויש גם קצת הרגשת תסכול כשאתה רואה ילד בן 14 בוגר מכללת הרחוב בכפר, מטייח ומרכיב אביזרים , מכין חומר ואתה (מחזיק בתארים מפוצצים)  לא מצליח להכין תערובת ראויה ושטיח יישאר דבוק לקיר ולא יעוף עליך בחזרה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 2 דקות, zaf כתב:

שטיח יישאר דבוק לקיר ולא יעוף עליך בחזרה. 

בפעם הראשונה שהפעלתי טפל'ה הוא הקיא עלי ערימה של תערובת בטון,

הפועל רצה להרוג אותי...

אבל היה לי פעם נסיון דווקא עם נגר מבוגר, כזה של פעם שבונה דלתות לבד.

הוא בא להתקין עם עוד זקן כמוהו,

שם את הצירים בחורים ובמקום להבריג התחיל לדפוק עליהם עם פטיש 2 ק"ג.

אחרי שתי דפיקות נהיה סדק בקיר... והוא אומר לי מה הבעייה, תתקן אחר כך.

בטח שתיקנתי. אחרי שהעפתי את שניהם לכל הרוחות וביטלתי את ההזמנה של עוד כמה דלתות.

בהמשך התקנתי בעצמי דלתות חמדיה פשוטות ברבע מחיר ובלי לשבור כלום...

פורסם
לפני 19 שעות, איציק נ. כתב:

שלב הבא - איטומים.

שכבת הבסיס שלי היא הרבצה צמנטית.

לאחר ניקיון סופר יסודי אני מיישם את השכבה הראשונה - הרבצה צמנטית.

שכבה שהיא כמובן צמנטית (כשמה כן היא) - היא בעצמה אוטמת, חזקה מאוד, גמישה (אין סדקים !) והיא בסיס מעולה לשכבה הבאה אחריה.

השכבה אחריה היא  עדיין חומר איטום צמנטי --->  SIKA 1K.
חומר מעולה, חד רכיבי (כמו סיקה 107 אבל יותר טוב), קל ליישום, פ33ה של חומר.

השכבה אחריה היא ביטומנית - אלסטופלקס של פזקר - 2 שכבות.

על הקירות יישמתי שכבה של SIKA 301 - זוהי שכבה ביטומנית מיוחדת (בתוספת גרגרים) שמיועדת להדבקת אריחים עליה.

זה התקן? 

הייתי אצל חבר לפני מספר שנים בזמן שבוצע אצלו שיפוץ חדר אמבטיה, אצלו ראיתי כי מושמת שכבת צמנט ועליה הטיט קרמיקה. השיפוצניק טען כי זה התקן....

פורסם
לפני 4 דקות, yoni2sh כתב:

למה לא הלכת על מיכל הדחה צרפתי טבול בשמן ?

היה מחייב את המשפחה למקלחות צרפתיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 שעות, איציק נ. כתב:

צנרת מאוד נדירה אבל ממש שאני מתרשם, מתחקר ושואל - סופר עמידה, בגדר ה BULLET PROOF, וגם קל לעבוד איתה

צנרת מעולה ויקרה.

ד"א, זו היחידה שתבטיח שקט להרבה שנים במערכות סולאריות מאולצות.

וסתם שאלה, אם בחרת במנדלסון למה ראשון ולא צריפין שיןתר קרוב אליך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

איציק, במחילה, איך זה שאדם "רגיל" יודע לעשות כזו עבודה בכזו רמה ועם כל כך הרבה ידע?...

או שלפי התגובות אני מבין שאתה סוג של בעל מקצוע בתחום?

לא מבין איך אנשים הופכים ככה לבנאים כאילו זה "קל"... כל הכבוד לכם.

מחזיק מכם בצורה מטורפת. פשוט בלתי נתפס בעיניי לדעת לבנות ככה בזכות עצמכם.

זה ממש לפרוץ את המטריקס לדעת לעשות דברים כאלו לבד.

לפני 9 שעות, Michazzz כתב:

כמוני כמוך - בול.

אשכרה צריך אומץ לזה.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
  • תוכן חדש...