Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס a180 urban (לינק בפנים)

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני בבחינה עם הבעלים של הרכב הזה (לינק למטה), הלכתי עם הבחור למוסך, צריך להחליף תושבת מנוע וזה הדבר היחיד כרגע, כל השאר דברים קטנים.

הבחור רוצה סופי 70 אלף, ויש רק מפתח אחד.

מה המחירון של הרכב לשנתון 2016?

האם כדאי ללכת על זה או שלא?

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/l18x5f47

תודה רבה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי hexxt
פורסם

בדקת דוח סליקה?

יש היסטורית טיפולים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחירון לוי יצחק לא משוקלל - 56 אלף.
מחירון לוי יצחק בשיקלול הקילומטרז׳ הנמוך יחסית - 94 אלף ק״מ, והיד הגבוהה - יד 5 - 55,126 ש״ח. 

כלומר הוא רוצה בערך 15 אלף שח מעל המחירון.
לא יודע לגבי הדגם הזה, עד כמה הוא מבוקש, עד כמה הרכב הזה שמור, האם יש היסטוריית טיפולים. אבל באופן כללי נשמע מחיר גבוה. ובונוס - יש לך לעשות טסט עוד 3 חודשים.

בכל מקרה שים לב שאתה תהיה היד השישית, ביום שתרצה למכור זה יהיה לא פשוט למכור רכב יד שישית.

פורסם

יקר לדעתי בשביל הדגם הזה, זו לא איזה רמת גימור נדירה. והידיים הגבוהות והעובדה שהוא סוחר לא ממש מרגיע. לא הייתי משלם יותר ממחירון משוקלל

פורסם
בתאריך 3.7.2025 בשעה 12:47, yulianx כתב:

בדקת דוח סליקה?

יש היסטורית טיפולים?

אבא שלי בודק את הכל

נסענו למוסך של חבר שלו בטייבה (זה חבר טוב שלו הוא בודק לנו הכל כולל כל מה שצריך ללא עלות)

בתאריך 3.7.2025 בשעה 13:05, rolling_stony כתב:

מחירון לוי יצחק לא משוקלל - 56 אלף.
מחירון לוי יצחק בשיקלול הקילומטרז׳ הנמוך יחסית - 94 אלף ק״מ, והיד הגבוהה - יד 5 - 55,126 ש״ח. 

כלומר הוא רוצה בערך 15 אלף שח מעל המחירון.
לא יודע לגבי הדגם הזה, עד כמה הוא מבוקש, עד כמה הרכב הזה שמור, האם יש היסטוריית טיפולים. אבל באופן כללי נשמע מחיר גבוה. ובונוס - יש לך לעשות טסט עוד 3 חודשים.

בכל מקרה שים לב שאתה תהיה היד השישית, ביום שתרצה למכור זה יהיה לא פשוט למכור רכב יד שישית.

כבר בדקנו 2 אפורים לפני, אחד מחר 2016 ב90 אלף אבל הוא מאוד מאוד מושקע מבפנים ומבחוץ, ורק 40 אלף קמ (הגיע ל83, סירבנו כי זה באמת גבוה)

השני רצה 85 ל2017 סירב ל77

וזה השלישי

כל מי שמוכר באפור מוכר ביותר גבוה, כנראה כי זה יותר יפה? הלבן ממש לא מלהיב אותי

לפני 21 שעות, llaavvii כתב:

אכן - גם לדעתי עקב היד הגבוהה אני לא הייתי משלם מעל המחירון,

גם אם זה רכב שאסע עליו כ3-5 שנים?

לפני 19 שעות, nissan1211 כתב:

יקר לדעתי בשביל הדגם הזה, זו לא איזה רמת גימור נדירה. והידיים הגבוהות והעובדה שהוא סוחר לא ממש מרגיע. לא הייתי משלם יותר ממחירון משוקלל

זה בגלל הצבע, תראה מה רשמתי למעלה הם מוכרים את האפורים ביותר יקר (זה אפור מאט)

פורסם

מישהו כתב במודעת עבר שעל הצבע הזה כחדש יש תוספת של 28,000 ש"ח. הם כנראה מתמחרים את זה במכירה ולכן לוקחים מעל מחירון. אם אתה רוצה כזה צבע תצטרך לספוג, או שתוותר

פורסם
לפני שעה, hexxt כתב:

זה בגלל הצבע, תראה מה רשמתי למעלה הם מוכרים את האפורים ביותר יקר (זה אפור מאט)

ביחס לידיים והעובדה שתתקשה למכור את הרכב אחריו הוא צריך לבוא לקראתך למרות התוספת של הצבע, בסוף יש לו רכב עם טסט קצר והמון ידיים. זו המומחיות של סוחרים, לקחת רכב בזול ולשווק אותו כפנינה.

פורסם

ביד2 כתוב שזה מסוכנות ts cars בראשון לציון. כשגיגלתי את השם הזה יצא toyota select ראשון לציון. האם זה המגרש או אחד אחר? כי לא מצאתי ביקורות על העסק הזה. 

בנוסף האם ראית ברישיון שיש 04 בעלים קודמים? בגלל שזו סוכנות אני תוהה אם כתוב 05 כלומר הבעלים הוא יד6 ואתה יד 7 (ולך תמכור רכב כזה אחר כך). 

הצבע באמת יפה לעומת לבן שאמרת שמוכרים, אבל יש פה המון נורות אדומות (+15 אלף מעל מחירון) אני אישית הייתי ממתין לרכב הבא. 

כמה זמן אתה מחפש דגם כזה?

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

זורק רעיון. קח אחד לבן מאובזר ובמצב מצוין ותעשה לו כיסוי ויניל לבחירתך. גם תקבל איזה צבע שבא לך, גם ישמור על הצבע הנוכחי, וגם יצא לך זול משמעותית מלקנות רכב אפור גם אחרי עלות הויניל

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
בתאריך 4.7.2025 בשעה 13:40, hexxt כתב:

גם אם זה רכב שאסע עליו כ3-5 שנים?

בתאריך 3.7.2025 בשעה 18:39, nissan1211 כתב:

הבעיה בעיני בריבוי הידיים היא לא רק במכירה העתידית אלא יותר במה הביא לחמש ידיים ב 9 שנים.

החשש הוא שבעלים קודמים החזיקו את הרכב מעט זמן כי הוא רכב בעייתי.

הייתי בודק כמה זמן הבעלים הקודמים החזיקו ונסעו ברכב. לפחות השניים האחרונים.

החשש הוא שאנשים מכרו את הרכב זמן קצר אחרי שקנו אותו כי הוא תקול. נכון שיש עוד סיבות להחזיק רכב זמן קצר, אבל ההסבר הנפוץ ביותר הוא שהרכב בעייתי. וזה גם מתאים יותר למגרש בגלל שמי שמתקשה למכור בשוק הפרטי מגיע למגרשים.

זה שהצבע היה תוספת יקרה ברכישה לא היה גורם לי לשלם עליו יותר. 

פורסם

אם הצבע עולה בחברה 28 אלף שח אז מה נראה לך שאתה לא תוסיף על זה כסף ביד 2?  למה שהבעלים יספוג הפסד כזה ? 

אתה רוצה צבע מט תשלם תוספת . לפחות 10 אלף שח תוספת לצבע כזה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...