Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס a180 urban (לינק בפנים)

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, חגאי א כתב:

אם הצבע עולה בחברה 28 אלף שח אז מה נראה לך שאתה לא תוסיף על זה כסף ביד 2?  למה שהבעלים יספוג הפסד כזה ? 

אתה רוצה צבע מט תשלם תוספת . לפחות 10 אלף שח תוספת לצבע כזה

תגיד לי מה אתה רוצה? אתה רואה שהתלוננתי? מה אתה מחפש ריבים אני לא מבין

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, חגאי א כתב:

אם הצבע עולה בחברה 28 אלף שח אז מה נראה לך שאתה לא תוסיף על זה כסף ביד 2?  למה שהבעלים יספוג הפסד כזה ? 

אתה רוצה צבע מט תשלם תוספת . לפחות 10 אלף שח תוספת לצבע כזה

אני לא רואה את זה ככה בכלל.

א. לא מחלקים את מחיר הרכישה לרכב ותוספות בנפרד

ב. גם אם מנסים להעריך את החלק של תוספת הצבע בנפרד אז  אתה מדבר על אובדן של שני שליש בערך ב 9 שנים. שזה שמירת ערך יותר טובה משל הרכב בכללותו. זה בודאי לא הגיוני כי במציאות תוספות מאבדות מערכן יותר.

בכל מקרה זה מלאכותי מאוד לחלק. בסוף השאלה כמה מוכנים לשלם לרכב באופן כללי.

אישית תוספת כזו לא שווה לי שקל. אבל אם הייתי רוצה את הרכב והייתי יודע שיש קונים שזה אטרקטיבי בעינם הייתי צריך להחליט האם לתת הצעה מתחרה. במצב דברים כזה (כשיש קונים שהצבע אטרקטיבי עבורם) אז כנראה שקונה כמוני לא יציע הצעה גבוהה מספיק 

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

כל כך הרבה ידיים - לא הייתי קונה, אלא אם זה אספנות או רכב ספורט נדיר

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 10.7.2025 בשעה 06:12, Michazzz כתב:

כל כך הרבה ידיים - לא הייתי קונה, אלא אם זה אספנות או רכב ספורט נדיר

ארבאת זה האבטיפוס.

תוסיף -- רכב שטח. לא מעט נכנסים לזה מתלהבים בלי הבנה או מחויבות ממשית, אחרי טיול שניים האוטו עומד שנה, אוכל ביטוח טסט ותחזוקה - ומוכרים. 

גם שם לא ריאלי לקוות להחזיר את מחיר התוספות. בניגוד למצב שרזי תאר התימחור פשוט יותר כי זה דברים רצויים לכל שהקונה בד"כ יתקין אם הם לא קיימים (הגבהות, מיגונים, נעילות), אבל עדיין המוכר יאכל חלק משמעותי.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לפני שעה, Jack457 כתב:

ארבאת זה האבטיפוס.

תוסיף -- רכב שטח. לא מעט נכנסים לזה מתלהבים בלי הבנה או מחויבות ממשית, אחרי טיול שניים האוטו עומד שנה, אוכל ביטוח טסט ותחזוקה - ומוכרים. 

גם שם לא ריאלי לקוות להחזיר את מחיר התוספות. בניגוד למצב שרזי תאר התימחור פשוט יותר כי זה דברים רצויים לכל שהקונה בד"כ יתקין אם הם לא קיימים (הגבהות, מיגונים, נעילות), אבל עדיין המוכר יאכל חלק משמעותי.

ארבאת?

פורסם
בתאריך 12.7.2025 בשעה 22:15, razi_pazi כתב:

ארבאת?

אני קצת דיסלקטי וקצת סתם עושה טעויות הקלדה. אבארט.  

image.png.eb60a082e0a5c78833d784545a740844.png

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...