Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לו שם, מספר זהות וכתובת שלך? אם נהגתם כחוק יש לו הפרטים, ועל כן הוא יכול לתבוע אותך.

מכאן זה מגיע לבית המשפט, ותלוי האם מדובר במילה שלו נגד מילה שלך, האם יש תיעוד נוסף והתרשמות השופט מטענותיכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב השני הוא מודל 3, אז סביר מאוד שלנהג יש תיעוד ממצלמות הדרך המובנות. לא מוטלת עליו שום חובה לתת לך את התיעוד או אפילו להגיד לך שיש לו כזה תיעוד כל עוד אין שום הליך משפטי בינכם.

פורסם

אם יש אצלו תיעוד, מוזר שביקש ממני את התמונה של הרכב שלי שצלמתי.

אני בכל אופן לא מתכוון להביא לו עד שלא אקבל את פרטי הביטוח שלו 

אם בכלל אקבל.

מכל השתלשלות העניינים, לא כ"כ הבנתי 

איך אני מבטיח שהוא לא יוכל להאשים אותי בתאונה?

מחר אתקשר לחברת הביטוח שלי שוב פעם 

אולי אבין טוב יותר מה עליי לעשות 

במקרה המוזר הזה 

פורסם

אתה בסטרס.

חבר את המספר עם 2 ברגים. כדאי שמוסך יתן חוות דעת אם נפגע שם משהו נוסף. תקן את המספר והמסגרת ותציג לו חשבונית בהודעה, ובקש תשלום.

חשוב יותר שתתכתב אתו ושיודה שהוא היה בנסיעה לאחור. שיהיה לך במקרה שהוא או חברת הביטוח שלו יחליטו לתבוע אותך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

בשביל הליך דרישה בשם חברת הביטוח שלך לא צריכה פרטי ביטוח. יכולה לפנות אל הפוגע ישירות. 

יתרה מכך, הרבה מוסכי פחחות מטפלים בגבייה השביל הלקוחות שלהם כחלק מהשירות. אז מספיק מוסך פחחות מוצלח עם שירות טוב וידעו להכווין אותך. 

אם אתה מאזור תל אביב אז יש לי מוסך אמין להמליץ לך עליו.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שנאמר, הבחור לא מחוייב להציג בפניך ביטוח מקיף/צד ג׳; לא מן הנמנע אף שאין לו כלל ביטוחים כאלה. זה לא אומר שאין מי שיפצה אותך על נזקיך (ככל שאין אתה אחראי להם): אתה יכול לתבוע אותו אישית - הרי פרטיו בידיך. זה יכול להיות תהליך קצת יותר קשה ומורכב, כי אם אני מבין נכון, הנזק אינו עולה על גבול תקרת סכום התביעה בהליך של תביעה קטנה. המשמעות היא שתאלץ לנהל בעצמך, ללא עו״ד, את המשפט עצמו ואת הנלווה לו (הגשת תביעה, מסירת כתב תביעה לבחור, וכו׳).

אם אתה חושב שכדאי, אתה יכול לבדוק כיסוי של הבחור אצל חברות הביטוח. לרובן יש אתר אינטרנט בו אתה מזין מספר רכב ותאריך, ומקבל תשובה מה הכיסוי שיש לאותו הרכב. זו עבודת נמלים, לפנות חברה-חברה, אבל לבסוף תדע אם יש לך כתובת זולת הבחור או לא.

זו רשימת חברות הביטוח שהרכבתי פעם, כשחיפשתי כיסוי של רכב אחר (לא חושב שהתווספה חברת ביטוח למשחק, אבל כן היו מיזוגים של חברות ביטוח), להלן:

כלל
הראל
הפניקס
AIG
ביטוח ישיר (555)
מנורה
9
ליברה
weSure
מגדל
הכשרה
שלמה
איילון
ביטוח חקלאי
אנקור
שומרה
סקוריטס
שירביט
פורסם
בתאריך 6.6.2025 בשעה 11:48, SunshineGC38 כתב:

אין פצועים כלל.רק נזק לרכב.

שלחתי לו הודעה ואמרתי שאני צריך צילום של ביטוח מקיף 

בינתיים לא מגיב.

אם לא יגיב, מה האופציות שלי אם בכלל?

אם לא מגיב תלך למשטרה

לפני כמה שנים ריסקו לי רכב חדש

בנאדם שפשוט נסע באין כניסה ונכנס בי ממש מהר

יצאנו להחליף פרטים והוא השאיר את הרכב וברח

העברתי את הפרטים לחברת ביטוח וקבלתי צ'ק עבור הרכב

וכמובן לא הייתה תביעה

פורסם

הרבה אנשים מתבלבלים הביטוחים משלם עליהם בעל הרכב והם משרתים אותו בלבד ולא שום נפגע אחר, המבטח עושה את הבטוחים( מלבד חובה) על מנת לנהל את סיכוני כספו, במקרה של אירוע תביעה הדין ודברים הם אח ורק בין הפוגע והניפגע בעל הפוליסה ברצותו בלבד יתבע את הביטוח ולא אף אחד אחר 

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם
לפני 9 שעות, Guyziv כתב:

העברתי את הפרטים לחברת ביטוח וקבלתי צ'ק עבור הרכב

וכמובן לא הייתה תביעה

העברת את הפרטים לביטוח צד ג' שלו?

אם היה לו ביטוח צד ג', למה ברח?

פורסם

הבאתי את כל מה שהיה לי לביטוח שלי.

ביקשו למלא פרטים וכך עשיתי.

אחרי כמה ימים שלא שמעתי מהפוגע או מהביטוח שלי, התקשרתי לביטוח הרמתי את הקול ודרשתי מהם תשובות, הם מצאו איפה הוא מבוטח. אמרו שהם מטפלים ואז התחילה המלחמה מול איראן.

ביום ראשון אתקשר לביטוח שלי לקבל סטטוס.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...