Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, גולדן191 כתב:

רק סכינים להעיף, עיצה שלי.

איך שאתה מבין את העצה הזו ואיך שאני ו @ברווז מבינים את זה. לא כדאי להיות קרוב אלינו באותו רגע. 

וכן - אני יודע להשליך גרזן וסכין. (בתנאי שהסכין מאוזנת ותלוי אם היא מגיעה עם משקולת דינאמית או לא ועם ידית או בלי ידית - גרזן... זה שונה) כשאמא שלך (ז"ל במקרה שלי) היא ניצולת שואה ומדריכת צופים לשעבר בארץ המוצא שלה. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי,

למכור את כל הסכינים, זה תחביב מסוכן.

או לזרוק לפח, גם אופציה. 

להשאיר רק סכינים שמיועדים לאוכל, במטבח וכו'.

תשאירו את החיים שלכם עם תחביבים לא מסוכנים.

למרות שתכל'ס? גם לגלוש גלים זה מסוכן, אז מי אני שאדבר?

לא שאני גולש, אבל אם למישהו מציעים למכור את כל הסכינים, כתחביב, אז גם יכולים להגיד את זה על עוד מלא תחביבים.

פורסם (נערך)

תגיד גולדן, דוגרי, אי פעם פגשת בחיים אספן או אספני סכינים? או חלילה בוני סכינים? אלה ואלה היורמים הכי חנוניים שיש... אפס סכנה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מעניין, אבל מסתבר שלא

ציטוט

מה הקשר בין 'סכין' לבין 'מסוכן' או 'סכנה'? נראה ממש קרוב, אבל הקירבה מקרית. 'סכנה', מהשורש סכ"ן, קשורה לשורשים קרובים בשפות שמיות במשמעות דומה, והיא מתייחסת למגוון מצבים ולאו דווקא לדקירת סכין. 'סכין' היא מילה  תלמודית ללא שורש, והיא מקבילה למילה המקראית שׂכין, המופיעה שם פעם אחת, בספר משלי:"ושמת שׂכין בלועך, אם בעל נפש אתה". ככל הנראה יש קשר בין סכין לבין השורש שכ"ך הקשור לשיפוד, למילה סיכה, ואולי גם לסיחים, שיפודי יום העצמאות.

• מעניין 2
פורסם

קודם מבקשת סכין, אח"כ אומרת לא זה דם זה פלסטר

אח"כ מבקשת סכין זה פלסטיק, מבקשת מחזיר סכין פלסטיק זה לא יכולה זורקת.

לוקחת סכין קצבים שלך, לא בא בלובה יותר בחיים שלך!

• מצחיק 4

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 16 שעות, BoazB11 כתב:

זה הכי מסוכן...

לא אם אתה מספיק מהיר בשביל להיות גרוע.

לפני 12 שעות, lanosforce כתב:

איך שאתה מבין את העצה הזו ואיך שאני ו @ברווז מבינים את זה. לא כדאי להיות קרוב אלינו באותו רגע. 

וכן - אני יודע להשליך גרזן וסכין. (בתנאי שהסכין מאוזנת ותלוי אם היא מגיעה עם משקולת דינאמית או לא ועם ידית או בלי ידית - גרזן... זה שונה)

אף פעם לא עניין אותי לנסות אחת עם משקולת דינמית. לא יודע למה. 

יש (או היו, לפחות) גם כאלו עם משקולת ניתנת לכיוון. 

שיואו, כבר הרבה שנים שלא ממש ניסיתי להטיל משהו. 

הכרתי מישהו או שניים מהבראנז'ה של האספנים, שתמיד היו אומרים ש"אם אתה זורק סכינים, תגיד לי איפה שאוכל לקחת אותם משם".

לפני 11 שעות, hans כתב:

תגיד גולדן, דוגרי, אי פעם פגשת בחיים אספן או אספני סכינים? או חלילה בוני סכינים? אלה ואלה היורמים הכי חנוניים שיש... אפס סכנה.

אין לך מושג כמה שאתה צודק. 

מצד שני, גם אין לך מושג כמה בבראנז'ה הספציפית הזו יש... סכינים בגב.

לפני 10 שעות, גולדן191 כתב:

עובדה שהוא טוען שהוא נפצע מהם.

שמע, כשאני חותך משהו עם יפנית דווקא (98% מהפציעות) וסרגל, ואני לא לגמרי מודע לאיפה האצבעות שלי, נפצעים. קורה. בונוס, מקבלים אצבע מיושרת 0 עם החומר הנחתך. 

2% אחרים של פציעות, זה מגוון. אבל זה לא יותר גרוע מלהיפצע מפטיש\קרש שנופל לך על הרגל\לתת נגיחה לארון\לבוא לחתול לא בטוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

שיואו, כבר הרבה שנים שלא ממש ניסיתי להטיל משהו. 

להזמין מד"א או חברה קדישא? אני מכיר מישהו שמייצר להם את ה"שקיות" במקרה. 

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, lanosforce כתב:

להזמין מד"א או חברה קדישא? 

שומרי משקל.

173 Elephant Egg Stock Photos - Free & Royalty-Free Stock Photos from  Dreamstime

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

חשמלאי: הכלי הזה נקרא "סטריפר".

ברווז: אבל יש לו גם חותך.

חשמלאי: כן, אבל זה עדיין נקרא סטריפר.

ברווז: קאטר-פילר. ואני מסרב לקרוא לזה בכל שם אחר.

חשמלאי:

ברווז:

חשמלאי:

ברווז:

חשמלאי:

ברווז: שים חוטיני על הסטריפר שלך שתוכל להחביא שמה שטרות לפחות.

חשמלאי:

שרה נתניהו: זה לא הקול שלי. ולראיה, כבוד השופט, אפילו התמונה שהובאה היא  תמונה רעה. מעולם הקול שלי לא היה ככה. זה בישול של הקול שלי. טיטנוביץ: לדעתי  דווקא תמונה יפה.

• תוכן חדש...