Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טי קרוס או קאמיק SELECTION

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הפולו 2020 הידנית שלי סיימה את חייה בתאונה. לי ולנוסע שלום ב"ה. 

מתחבט בין טי קרוס STYLE לקאמיק SELECTION שתיהן עם מנוע ה1.0 המוכר לי היטב מהפולו. מדובר על רכב חדש מהחברה. 

הפרש המחיר בין שתיהן 13500 לטובת הסקודה. זה לא השיקול היחידי אם כי גם נמצא בשק השיקולים.

בנהיגת מבחן אחת אחרי השניה. הטי קרוס הרגישה כמו פולקסוואגן- מעודנת יותר וקצת חיה יותר. הופתעתי מהאחיזה והיעדר הרכינה בסיבובים. לרוב לא אהבתי עד כה ג'יפונים אך היא שינתה את דעתי לטובה. הישיבה בה מושלמת. 

הקאמיק הרגישה כמובן נמוכה יותר אך גם פחות שלמה. 

ההתחבטות:יש לי שני ילדים מאחור, נערה וילד שמזגן אחורי וקצת יותר מרחב נראה לי חשוב עבורם כמו גם תא מטען גדול יותר בסקודה. הטי קרוס נעדר פתחי מיזוג מאחור למעט פתחים ברצפה מתחת למושבים הקידמיים. עד כמה מיזוג אחורי ברכבים מסוג זה חשוב? בפולו זה לא היווה בעיה. 

הסקודה פשוטה יותר וזה משהו שדווקא אני אוהב. החומרים שלה טובים ונראה לי סה"כ שהיא תמורה טובה ושתהיה לי ולמשפחתי טובה. אנו גרים בת"א והטי קרוס יותר קלה לכניסה לחניות עכב היותה קצרה יותר ובעלת חיישנים טובים גם מקדימה. 

די מתחבט. אשמח לתובנות ממי שמכיר אחת מהן ובוודאי ממי שהתנסה ולו במעט בשתיהן. 

תודה.

א. 

פורסם

לטובת המגיבים הרבים אני מעדכן שהזמנתי את הטי קרוס. התחברתי אליה יותר, היא מרגישה בשלה, שלמה ומעודנת יותר.

העובדה שמאחור היא עם מתלה רב-חיבורי הסבירה לי גם את התחושה החיובית יותר שהיתה לי לעומת הקאמיק שמתרסקת יותר בכבישים משובשים ובאמפרים בעיר. ביאסה אותי החלפת ההגה בקאמיק החדשות מהגה עם סמל סקודה הנהדר להגה סתמי עם כיתוב סקודה כמו באחורי הרכב, צעד תמוה שכנראה מוזיל עלויות. 

הטי קרוס מצויידת יותר במערכות בטיחות ואבזור למעט מספר כריות האוויר, והכי חשוב אהבתי את הנהיגה בה.

תודה.

א. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 3 שעות, pumon כתב:

בעבר נהגתי על שתיהן ואני מסכים שטי קרוס עדיפה, קאמיק אמנם זולה יותר אבל הרגישה נוקשה

זו בדיוק היתה תחושתי. לא יודע אם זה מהמתלה הרב-חיבורי אך הטי קרוס הרגישה אוחזת  את הכביש טוב יותר, נוחה ושקטה יותר. הקאמיק לעומתה הרגישה עסוקה ולא שלמה עד הסוף.

פורסם
בתאריך 20.4.2025 בשעה 20:21, OSאס כתב:

הטי קרוס נעדר פתחי מיזוג מאחור למעט פתחים ברצפה מתחת למושבים הקידמיים. עד כמה מיזוג אחורי ברכבים מסוג זה חשוב? בפולו זה לא היווה בעיה. 

כבר הזמנת, אבל אתן את התייחסותי.

לדעתי זו לא בעיה.

מהנסיון שלי עם רכבי הקונצרן הם מצויידים במזגנים חזקים וטובים. אז אולי קצת יותר נחמד פתחים מאחור, אבל זו בודאי לא בעיה. בדיוק כמו בפולו שלך. מה ההבדל?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 23.4.2025 בשעה 13:20, razi_pazi כתב:

כבר הזמנת, אבל אתן את התייחסותי.

לדעתי זו לא בעיה.

מהנסיון שלי עם רכבי הקונצרן הם מצויידים במזגנים חזקים וטובים. אז אולי קצת יותר נחמד פתחים מאחור, אבל זו בודאי לא בעיה. בדיוק כמו בפולו שלך. מה ההבדל?

הטי קרוס קצת יותר מרווח מהפולו בגובה וברוחב. המחשבה שלי היתה שזה לא דיל ברייקר בגדלים אלו. אולי עם בסיס גלגלים של משפחתית ותא נוסעים גדול זה כבר הופך למשמעותי ליושבים מאחור. 

פורסם

לטי קרוס אין מתלה אחורי רב חיבורי אלא קורת מתח כמו כל רכבי הקונצרן בקטגוריה הזאת. 

לתל אביב לא הייתי רוכש רכב עם גיר רובוטי.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 25.4.2025 בשעה 07:16, bigzoltar כתב:

לטי קרוס אין מתלה אחורי רב חיבורי אלא קורת מתח כמו כל רכבי הקונצרן בקטגוריה הזאת. 

לתל אביב לא הייתי רוכש רכב עם גיר רובוטי.

כנראה אתה צודק לגבי הרב-חיבורי. אני כעת רואה שיש לו מתלה trailing arm

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...