Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Falken או Laufenn

רנוקליאו

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האמת שאין לי את דגם הצמיג, אלה הפרטים שיש לי כרגע מבירור בטלפון. מחיפוש ברשת לפי המידות כנראה שזה Falken ze310. מוצע ב700 לזוג.  הלאופן מיוצר בהונגריה לפי מה שהבנתי,גם ב700.

אחיזת כביש של הפלקן D, נראה לי לא כל כך טוב האמת. אני קצת מתוסכל כי קשה למצוא H88.

לכולם יש H84 שלא מתאים לי לפי רשיון הרכב. מישלן יקר לי מעט, דאנלופ אפשר להזמין,לא ידוע לי כרגע מה אחיזת הכביש. ואמרו לי שיוצא במזרח איפשהו, אולי תאילנד, אז זה לא מדהים.

אשמח להמלצה לכיוון נכון, משהו איכות ולא סיני,אבל כן עם מגבלת מחיר של עד 800-700 נניח לזוג. מישלן הציעו ב900,לא ידוע לי דגם כרגע.

סליחה אם הפוסט מבולבל,זה כי אני מבולבל.

יותר מדי פרמטירים: מידות, חברה, דגם, ארץ ייצור,שנת ייצור,אחיזת כביש ומחיר...

עריכה אחרונה על ידי רנוקליאו
פורסם (נערך)

יש לך באתר הזה מגוון לא רע בכלל במחירים טובים

https://autotire.co.il/צמיגים-לרכב?catProp=56&catVal=480&catProp=57&catVal=473&catProp=59&catVal=441&FIlterPluginId=1&catProp=98&catVal=654

תתמקד בבאים:

Kleber 

Falken

Toyo

ואם רוצה להשקיע יותר

Goodyear מדגם efficientgrip 

Michelin 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ממה שראיתי בפורום אנשים הזמינו, התקינו והיו מרוצים.

לי אישית אין איתו נסיון כלשהו. שמעתי עליו כאן בפורום ואני משתמש במנוע החיפוש שלו לתשובות ולהבנה איזה דגמים יש כרגע בשוק.

אני מניח שיוכלו לענות לך בטלפון לשאלות כאלו.

פורסם

Laufen אמורים להיות בסדר גמור, אין הרבה מידע עליהם כי הם חדשים.

רכשנו כאלה לא מזמן, בינתיים אין תלונות, צריך זמן כדי לראות מה הם שווים.

לא מצפה לראות משהו מיוחד, כל הצמיגים ה״סוג ב׳״ בסגנון הזה יהיו קצת פחות טובים ברטוב - זה כל הסיפור.

פורסם

באותו מחיר אפשר להשיג הנקוק "אוריגינל", אפילו ישירות מהיבואן: https://www.tireclub.co.il/search/185-60r15-88h-oe-b/

ל- @vladclar יש רק דברים טובים להגיד עליו (הדגם הספציפי).

לכאורה גם ניתן להשיג יותר בזול: https://tires4u.co.il/tire/24038/185-60r15-hnk-kinergyeco-88h-oe-tl

פורסם

פותש, אתה מוכן להוציא 800 על דנלופ (חברה שיש לה דגמים טובים ורעים ורעים יותר) ולא 900 על מישלן -- תחשוב שוב. 100 ש,ח הפרש לצמיג זה 3 שקלים לחודש, לא רואה בכלל את ההתלבטות פה(וכאן זה לזוג!). 

פאלקן ZE310 מודל די פופולרי כאן בפורום לי משום מה היו יותר פנצרים אתו אבל אולי זה מקרי ולא אשמת הצמיג. אני זנחתי אותו. 

אם אתה באמת רוצה טיפה יותר זול אז קלבר, קוהמו פחות נפוצים אבל צמיגים טובים. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...