Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ראשון יד 2 - עד 80k

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אנחנו זוג +1 (ממש בקרוב), מחפשים רכב שישרת את המשפחה לשנים קדימה, לנסיעות משפחה, טיולים ויציאות ספונטניות.

קשה לחשב כמה הרכב יסע בשנה מפני שכיום אין לנו רכב, את הנסיעות לעבודה אנחנו עושים ברגל/תחב״צ ונסיעות למשפחה אנחנו עושים באותוטל. מאמין שכשיגיע הרכב הפרטי, יהיו יותר יציאות ספונטניות, טיולים וביקורי משפחה, וגם אם אשתי תחליט שהיא תקח את הרכב לעבודה כל יום (12km לכיוון), לא נעבור את ה 8000 ק״מ בשנה.

דגשים שלא הייתי רוצה לוותר עליהם:

1. מרווח - יאפשר להעמיס עגלה בקלות בבגאז, נוחות להתקין 2 כיסאות בטיחות (בעתיד).

2. בטיחותי - מערכות בטיחות איכותיות של היצרן.

3. אמין - אשמח לרוץ עם הרכב שנים קדימה ושיהיה בלי בעיות מוכרות ומיוחדות שיגרמו לי לבלות יותר מדי במוסכים.

4. מערכת מולטימדיה - עם carplay מובנה ורמקולים נורמלים.

ואלה שפחות:

1. חיסכון - רכב חסכוני זה טוב, אך אעדיף רכב איכותי וזול יותר מרכבים הנחשבים לחסכוניים במיוחד (היברידיים לדוגמא).

2. עיצוב - נחמד, אבל לא כלכך מעניין.

3. נוחות - הרכב לא הולך לשמש לנסיעות ארוכות ותקופות, אז אם הוא יהיה קצת קופצני או נוקשה - אחיה עם זה.

התקציב הוא כ-80K, עם אפשרות מתיחה קלה אם זה יהיה שווה את זה.

רכבים שקורצים לי:

1. סקודה קארוק.

2. סוזוקי קרוסאובר.

3. סיאט אטקה.

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הרכבים האלו או אחרים מומלצים בטווח המחירים שלי, ובמיוחד אם יש שנים או דגמים שכדאי לי להיזהר מהם.

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי idona
פורסם

שלושת הדגמים יתאימו לצרכים. הסיאט והסקודה, שהם אחים שדומני שמגיעים אפילו מאותו קו ייצור, עושים שימוש בתיבת הילוכים דו מצמדית שמצריכה התרגלות מסויימת על מנת לא לשחוק את המצמדים בקצב מהיר בסביבה העירונית. הסוזוקי יסבול ממערכות בטיחות פחות מתקדמות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי הצעה למזדה cx30, קומפורט, 2022, 61 אלף קמ ב105k

האוטו במצב טוב, בלי תאונות מליסינג

מה דעתכם? העליתי את התקציב, אך קצת חושש לאור המחסור בבקרת שיוו אדפטיבית, בגאז יחסית קטן ומסך מולטימדיה קצת מבאס 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...