Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב 

יש ברשותי פורד אדג שנת 2015 וראיתי כשאני מפעיל את הווישרים, המים לא יוצאים מהפתח ויש נזילה מהלמטה של הרכב, הרמתי את המכסה מנוע לנסות לראות אם הצינור בחוץ או עם קרע ולא ראיתי.

האם צריך ללכת למוסך או שיש דרך קלה לבדוק את הצינור?

פורסם (נערך)

תפתח מכסה מנוע ותבקש ממישהו שיפעיל את המתזים. 

סיכוי לא קטן שהצינורית שמתחברת למתזים התנתקה - באיזור מכסה המנוע או בחיבור למיכל הנוזל.

יתכן והמתזים סתומים והלחץ גרם לניתוק.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • רעיון טוב! 2
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 31.3.2025 בשעה 09:06, מיץ פטל כתב:

תפתח מכסה מנוע ותבקש ממישהו שיפעיל את המתזים. 

סיכוי לא קטן שהצינורית שמתחברת למתזים התנתקה - באיזור מכסה המנוע או בחיבור למיכל הנוזל.

יתכן והמתזים סתומים והלחץ גרם לניתוק.

היי

פתחתי את המכסה מנוע ואכן ראיתי שהצינורית נותקה וכשהפעלתי ווישרים המים יצאו מהצינור שבחוץ.

לאיפה מחברים את הצינור?

20250416_133832.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השפריצרים נמצאים על מכסה המנוע? אם כן אז תסתכל שם באזור הציר של המכסה מנוע אם יש צינור מנותק 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

השפריצרים נמצאים על מכסה המנוע? אם כן אז תסתכל שם באזור הציר של המכסה מנוע אם יש צינור מנותק 

צילמתי תמונה בתגובה מעל.

ניתן לראות את הצינור בחוץ וממנו אכן יוצאים מים כשאני מפעיל את הווישרים.

השאלה לאיפה אני מחבר את הצינור?

פורסם
בתאריך 20.4.2025 בשעה 08:29, מיץ פטל כתב:

מקווה שכבר נפתר. אבל אם לא, תראה היכן המתזים על מכסה המנוע. בחלק הפנימי שלו (באיזור המתזים) תמצא את החיבור.

היי

לצערי 2 הצינורות רחוקים אחד מהשני

צילמתי תמונה שניתן לראות את הצינור התחתון (שממנו יוצאים מים) וזה אמור להתחבר לצינור העליון על מהת שיצאו המים מהמתזים.

האם צריך ללכת למוסך או שפשוט ללכת לחנות של אביזרי רכב שיביאו לי צינור מאריך?

20250422_182332.jpg

פורסם (נערך)

נראה שצינור מקשר עם שרוולים/מחברים התנתק ונפל.

הייתי מחפש בגוגל, לפי שם דגם שלך+צינור מתז וישר (באנגלית) כדי להבין מה חסר שם. משם הייתי ממשיך... ומבין מה לעשות.

מחיפוש קצר מצאתי את זה:

https://www.amazon.com/ACROPIX-Front-Windshield-Washer-Connectors/dp/B09LR89LCT

כמובן שלא חסר לך כל הצינור ויתכן ובחנות שתספק לך את המחברים שמופיעים שם, שכנראה די סטנדרטיים, תצא די בזול.

תוספת - המחברים והצינור נראים כמו כאלו שמשמשים מערכות השקיה בייתיות ואם זה כך, תוכל למצוא צינור ומחברים במשתלה. - זו השערה בלבד.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם (נערך)

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

לא ירדת לסוף דעתי. 

לא המלצתי לקנות את זה - אלא לקבל תמונה של הערכה שמתאימה לדגם הספציפי. ומכאן להתקדם.

אתה קישרת לערכה אונברסאלית. לעיתים יש מכוניות שפתרונות כאלו לא יתאימו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הצינור נקרע. אתה צריך לקנות מעבר ולחבר אותם. מאמין שבכל חנות חלפים יש להם בכמה מידות.  1 ו2 צריכים להתחבר.

חלק מהצינור כנראה ברך אחורה. בכנף. 

.thumb.jpg.d9dbc639e22098b10942e9521973d076.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אם הצינור נקרע, הוא כנראה יבש ת*ת ולא אתפלא אם הקצוות המנותקים שלו גם פריכים בעצמם,

לכן לא הייתי מספתק רק במחבר, אלא בשניים, מקצר את הקצוות ומחבר בינהן עם צינור חדש 

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...