Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבקר העברתי את האוונסיס 2005 שלי טסט לחצי שנה ,כבר כמה חודשים בתחילת נסיעה או ביציאה מרמזור שאני מאיץ  הרכב לא מגיב יש לו. מין שיהוי,על הכל חשבתי  החלםת חיישני חמצן למעלה ולמטה,החלפת פלאגים או מזרקי דלק,רק היום אחרי הטסט עליתי על הבעיה ,זו המשאבת דלק לחץ גבוה שיושבת בחזית הרכב ומחוברת לצינורית שמגיעה ממשאבת הדלק שיושבת  מתחת למושב האחורי,כעת כל מה שנשאר לי להשיג משאבת דלק לחץ גבוה לטרנטה שלי ולהרכיב אותה ,יש למישהו מושג אם חייב משאבה כזו חדשה או משומשת ? סדר גודל מחיר ?בינתיים אסע עם הרכב כמו שנסעתי עד עכשיו מדי פעם איזה רכב מאחוריי מצפצף לי ( לא כל רמזור) אחד לעשר בערך זה קורה,דווקא מהטסט שחששתי עברתי קלי קלות 

פורסם (נערך)

יש לי בעיה דומה, רק על מנוע קר. אשמח להבין איך הגעת למסקנה שזה המשאבת דלק לפני שהחלפת וראית שזה עוזר כי אני מתלבט אם להחליף שאולי זה לא זה וחבל על הכסף (אצלי זה משולב במצוף ולכן יקר)

אגב עוד כיוון בשבילך ברכב הקודם שלי פילטר הדלק היה נח להחלפה והחלפה שלו בלבד עזרה מאוד לכח מנוע (לא היה בעיות מעבר למנוע לא סוחב)

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני 3 דקות, tza כתב:

יש לי בעיה דומה, רק על מנוע קר. אשמח להבין איך הגעת למסקנה שזה המשאבת דלק לפני שהחלפת וראית שזה עוזר כי אני מתלבט אם להחליף שאולי זה לא זה וחבל על הכסף (אצלי זה משולב במצוף ולכן יקר)

אגב עוד כיוון בשבילך ברכב הקודם שלי פילטר הדלק היה נח להחלפה והחלפה שלו בלבד עזרה מאוד לכח מנוע (לא היה בעיות מעבר למנוע לא סוחב)

גם אצלי זה על מנוע קר,בהתחלה החלפתי חיישני חמצן למעלה ולמטה אצלי יש 4,הוצאה לא קטנה, לאחר מכן החלפתי פלאגים לרכב, בקיצור כל מה שעשיתי לא פתר הבעיה,היוםאחרי בדיקת לחץ של משאבת דלק גבוה שיושבת בחזית הרכב ליד המנוע (המשאבת דלק שלי תקינה והיא בכלל יושבת מתחת למושב האחורי)עדיין לא מצאתי את החלק התואם לאוונסיס 2005 שלי אבל ב 95 אחוז זו הבעיה-פשוט כאיל שכחתי או לא ידעתי שיש משאבת לחץגבוה שמחוברת לצינורית דלק, על הכל חשבתי רק לא על זה, כמו לחפש מטבע מתחת לפנס ולא למצוא-כמר דין ל החפת ל ודע נכו להיו ם זה עוזר, אני כן יודע בוודאות שהלחץ שלה נמוך מן הנדרש ועל כן הגימגום בתספוקת הדלק למזרקים,כמור אני מתייחס רק לרכב שלי ולא ש'ך,השיהוי הזה בעיה מטרידה שלא קל לאבחן ממה היא נובעת

לפני 16 דקות, IsraCar כתב:

מה היה הקשר בין הטסט לגילוי הבעיה?

מעניין לשמוע.

לכאורה אין קשר,בשלושה חודשים האחרונים התלבטתי אם להשאיר הרכב ברשותי או לתת אותו לפירוק,ברגע שקיבלתי החלטה להשאירו וסבלתי שלושה ארבעה חודשים עם השיהוי ואחרי שעברתי טסט עשיתי לו סוג של בדיקה מעמיקה של מערכת הדלק כולל בדיקת לחץ של המשאבת לחץ גבוה,אפשר ליסוע עם האוטו ככה אבל זה לא הכי נעים,השיהוי הזה מתעורר מתי שבא לו,אחרי הסט שהבנתי שבזמן הרב האטו ברשותי התמקדתי יותר על הבעיה

פורסם
לפני 53 דקות, tza כתב:

למרות שזה לא אותו רכב הבעיה אחד לאחד כמו אצלי. אשמח שתעדכן אחרי שהחלפת אם עזר.

בשמחה אעדכן אותך,אני מניח שהבנת שהתכוונתי למשאבת לחץ דלק גבוה שיושבת  בחזית מאחורי המנוע ולא למשאבת דלק עצמה,אכן זו בעיה מרגיזה ולא נעימה

פורסם
לפני שעתיים, יריב 7 כתב:

אני מניח שהבנת שהתכוונתי למשאבת לחץ דלק גבוה שיושבת  בחזית מאחורי המנוע ולא למשאבת דלק עצמה

הבנתי אבל לא רלוונטי לי כי אצלי שתיהן יושבות אחת ליד השניה בתוך המכלול מצוף-משאבה-פילטר בתוך המיכל דלק. אם אני מחליף זה את כל המכלול וזהו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק רציתי לעדכן שעדיין השיהוי נמשך במיוחד אחרי עמידה ברמזור והיציאה ממנו  מן הסתם,לצערי עדיין לא השגתי משאבת דלק  לחץ גבוה,האוונסיס הישנות ממש בעייתי עם חלקי חילוף,האוטו הזה  או שהוא מלך הכביש הפתוח או שהוא נוסע כמו נגמש אין באמצע-כאמור אין טעם להשקיע אלפי שקלים במשאבה חדשה,או שאשיג עם הזמן משאבה משומשת תקינה במחיר סביר או שהאוטו ישבוק חיים(מה שיבוא קודם)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...