Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה בטא ספיידר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית דיי מוזנחת.. (אבל נוסעת על בסיס יום יומי)

אני מעוניין לרכוש אותה ולשפץ.

מהו "מחיר המחירון" שלה?

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

אין מחירון,הכל תלוי במצב הרכב וברצון הצדדים. רכב מדהים כשהוא במצב תצוגה וצרה צרורה כשהוא פחות מזה... האם מדובר ברכב בצבע צהוב מחיפה?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני יודע שאין מחירון בגלל זה שמתי את זה במרכאות (" "),

המכונית נוסעת אבל היא לא במצב תצוגה.

אני צריך לדעת בערך מהו הסכום שהבעלים יכול לדרוש.

ולא, לא מדובר במכונית מחיפה.

פורסם
אני יודע שאין מחירון בגלל זה שמתי את זה במרכאות (" "),

המכונית נוסעת אבל היא לא במצב תצוגה.

אני צריך לדעת בערך מהו הסכום שהבעלים יכול לדרוש.

ולא, לא מדובר במכונית מחיפה.

הבעלים יכול לדרוש כמה שהוא רוצה, מדובר ברכב דיי נדיר ולכן אל תתפלא אם המחיר יהיה דיי גבוה ביחס למצב של האוטו . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קח בחשבון שכדי להביא את הרכב למצב ראוי צריך להשקיע. המכוניות הללו סובלות מבעיות חלודה קשות,אם הבודי רקוב ומלא נפיחויות,לא לגעת. פחחות לא עושים כאן ב-3000 ש"ח. הבטא קופה יוצרה בגרסאותיה השונות עד 1985 כך שיש לקחת בחשבון 2 טסטים בשנה,מכונים לא אוהבים את הרכב הזה ויש לבצע השקעה ראשונית ויסודית במערכת ההיגוי והמתלים הקדמיים. יש לבדוק היטב את העברת ההילוכים,קלאצ',מערכת מים ואת הגשר הקדמי (אם יש ריתוכים-לא לגעת).

כמי שהחזיק לא מעט לנציות,כשהיא טובה ומתוחזקת,אז היא באמת טובה,אם לא זה בור ללא תחתית. תכין הרבה כסף זמן וריצות. הרכב נדיר ואם נראה סביר ונוסע סביר ניתן לשלם עליו בין 5K ל10K תלןי במב ובהנחה שריאלית יש להשקיע לא מעט אלפי שקלים... קח בחשבון שלא מדובר ברכב אספנות ולכן לא ריאלי לדרוש עליו מחיר מופקע.

פורסם

שנייה, עכשיו אני מפחד.

אתה לא ממליץ לי להתחיל להתעסק איתה?

אין לי בעיה לבדוק את כל הדברים שאמרת אבל בתור רכב ראשון כדי להתחיל עם דבר כזה?

פורסם

חס וחלילה,אני האחרון שימליץ למישהו שלא לקנות לנציה ועוד ספיידר. השאלה היא באיזה מצב הרכב והאם אתה מסוגל להתמודד עם אחזקתו הן במובן הטכני,הן במובן הקוסמטי ובמיוחד במובן הכספי (שיכול לפצות על היעדר ידע ויכולת לטפל ברכב). האם אי פעם פרקת קרבורטור? האם מנועי הלנציה/פיאט בעלי גל הזיזים הכפול מוכרים לך,האם יש לך מושג איך להחליף את רצועת הטיימינג בלנציה בטא וכל לגבי משאבת מים וצינור המים המתחתי מאחור? אם התשובה לגבי מקצת התשובות היא כן ואם ביררת אצל פחח טוב (טוב!!!! טוב מאד!!!) כמה יעלה לסדר את הרכב כך שיראה טוב או לחילופין אתה אתה עילוי בפחחות וצבע אז לך על הרכב,רוץ שכן מדובר ברכב מיוחד. אם התשובות הן לא אז האופציה היא שיהיה לך די כסף זמן וקשרים כדי לטפל באוטו,לטפח אותו ולהביא אותו למצב שתוכל להתגאות ולהנות ממנו.

האופציה השלישית והלא מומלצת היא לקנות בזול יחסית לנסוע עד שיתפרק ואז למכור בעוד יותר זול.

אם יש לך מצלמה דיגיטלית שלח תמונות של הרכב ובעיקר של נקודות התורפה בפח החיצוני ובפנים הרכב ויכול להיות שהחברים בפורום יוכלו להעריך או לשלוח אותך למומחים לביצוע התיקונים וקבלת הצעת מחיר

פורסם

הנה היא, די דומה לקופה, האם גם מכאנית הדבר נכון :?:

betaspider.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נסעתי להסתכל על המכונית והיא במצב יותר גרוע ממה שזכרתי,

ואני בכלל לא בטוח שהבעלים רוצה למכור. :mad:

• תוכן חדש...