Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חודש שלא עלה סרטון ואפילו יותר מכך שלא עלו מדריכים - אני מתרגש להעלות את המדריך הזה.

ניקיתי את מושבי הרכב לפני מספר שבועות והחלטתי לנצל את ההזדמנות כדי לעשות קצת שיעורי בית.

אחרי התייעצות עם אנשי מקצוע בתחום הניקוי והרפדות, ריכזתי לכם את שיטת העבודה שבאמצעותה ניקיתי את המושבים.

כמובן פירוק מלא של המושב מהרכב.

לאחר מכן ניקוי עם ספריי לניקוי ריפודים, קרצוף והחדרת החומר עם מברשת, ואז יישום של ה'חומר הסודי' וייבוש מלא לאחר מכן.

המדריך המלא 

תודה לכם על הצפייה ונתראה בפעם הבאה.

• אהבתי 6
פורסם

את הרצפה מתחתיו ניקיתי, למרות שלא הייתה לי גישה לנקודת חשמל בחניה הזו (ולא יכולתי להזיז את הרכב כי המצבר נותק), טיטאתי ידנית.

את השטיח שמלפניו - ניקיתי אחרי צילום הסרטון ברגע שהחזרתי את הכלים למקומם :)

GX010619.MP4.16_20_09_10.Still001.jpg

פורסם

אני חושב שהפירוק מיותר. אפשר לעבוד בלי לפרק ולהגיע לתוצאות טובות כלי לגרום נזקים לסביבה.

אני תמיד נהנה לראות את הסרטונים המושקעים שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הרבה יותר נוח לעבוד במרווח ולא בצפיפות, מעבר לצורך בייבוש טוב שקשה להגיע אליו ברכב סגור.

פורסם

כל הכבוד!

אני רכשתי מכונה של ביסל לניקוי ספות לפני איזה 3-4 שנים, עלתה לי 600-650 שקל באילת. לדעתי היום אפשר להשיג אותה במחיר הזה גם לא באילת

התמורה שהוצאתי ממנה הייתה שווה הרבה יותר ממה שעלתה, ניקיתי את כל המושבים ברכב שלי, של הבת זוג, של בני המשפחה וכמובן פה ושם גם כתמים מספות. לא חובה אבל בהחלט מביא לתוצאה הרבה יותר טובה במקרה שהמושבים באמת מלוכלכים, במקרה שלך הם רק היו צריכים רענון. כמו כן אני אישית לא מסוגל לחיות בידיעה שהסבון שריססתי נשאר ספוג בבד, מבחינתי עד שאני לא מוציא את שארית הסבון האחרונה זה ירגיש לי כמו לסבן את הידיים ולנגב במגבת במקום לשטוף במים זורמים, ולא אין לי OCD מבטיח 🤪

מצאתי איזה timelaps בפלאפון מהיום שהבת זוג קנתה את הרכב הראשון שלה ועשיתי לה דייטילנג מלא

image.thumb.png.0b63b6f40c4d9f360f5a98352f0a05a2.png

• אהבתי 2
פורסם

@EliC25
רוצה להוסיף טיפ למדריך של אלי - מתוך ניסיון אישי לא מועט בניקוי מושבי הרכב בבית (וגם ניקוי סלון);

(הערת בינתיים - למי שאין ביסל או כל מכשיר אחר דומה, זה לא דיל ברייקר. עבדתי תקופה גם בלי ביסל ולאחרונה עם ביסל [אחי קנה אחד ומאז אני משאיל ממנו]).

ממליץ, לאחר שסיימתם עם קרצוף המושב, לשאוב את הליכלוך בשילוב של התזה של מים.

זה, אגב, אחת התכונות שיש לביסל ואין בשואב אבק רטוב "רגיל"... אבל מספיק שיש לך שפריצר מלא במים, יד אחת מרטיבה את המושב והיד השניה מעבירה את השואב בדיוק בקטע הרטוב - ויש לך תוצאות של מקצוען.

מה משיגים בשיטה הזו ? כמה דברים:

1. אתה עוזר לסבון "לצאת" החוצה ולהשאיר את המושב נטול חומרי ניקוי.

2. הניקיון יסודי יותר

3. המושב מתייבש יותר מהר (מים מתייבשים יותר מהר מסבון).

לא להבהל; אפשר להשתמש לניקוי גם בסבון כלים ו/או ב"שמפו טקסטיל" מהסופר.

לנסות בנקודה נסתרת לוודא שהחומר עובד טוב עם המושב שלכם - וצאו לדרך (מניסיון, מעולם לא היתה לי בעיה עם ניקוי בשמפו טקסטיל\סבון כלים בניקוי של הרכב. אגב, בדיוק כמו אלי גם לי יצא להשתמש בקצף ריפודים של סנו - מאוד נוח, לא בהכרח מנקה טוב יותר מסבון כלים או שמפו טקסטיל).

טיפ נוסף:

אולי תופתעו ואולי לא, רוב היצרנים של מכשירי הניקוי הללו (ביסל וכד') עובדים עם חומרי ניקוי עם חמצן פעיל.

לא פעם ולא פעמיים השתמשתי ב"סנו אוקסיגן" או "קליה", שהם חומרים עם חמצן פעיל, לניקוי של מושבים ברכב וסלון בבית.

עובד מעולה.
לאחר הקירצוף (עם ביסל) החלפתי את המי-סבון במים נקיים ושאבתי הכל. מתייבש מהר כשזה רק מים במושב.

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...