Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק האצ׳בק 1.6 - 2003 התייעצות

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע, אני בן 17 ורוצה לקנות אוטו ראשון ומצאתי סיוויק האצבק 2003 באיזור שלי, ישמש לנסיעות עירוניות 30 קילומטר ממוצע יומי פה ושם בין עירוני

הבחור טוען שהכל תקין מזגן גיר מנוע שלדה הפח החיצוני שלה נראה מצוין מאוד ביחס לשנה והיא נראית שמורה 150,000 קילומטר ברישיון אחרון רשום 143 לפני שנה טען שלא נסע עליה וקנה אוטו חדש ולכן היא בלי טסט גם נגמר לפני חודש וחצי

אשמח לחוות דעת האם שווה את ההשקעה בהנחה והיא תקינה. (הוא רוצה עליה 5,700) היא ללא טסט כרגע וזה אוטו שדורש טסט כל חצי שנה בנוסף בגלל הזמן שלו על הכביש אשמח לייעוץ והמלצות

פורסם

רכב ישן מאוד הוא לרוב עם בלאי מוגבר של השנים כמו תושבות וכו (אם לא היה בעלים פדנט שהחליף וזה די נדיר) ודורש הרבה הוצאות על מעבר טסטים , ביטוח שמחירו כמחיר הרכב וכו. כל עוד אין לך איזה קשר מיוחד לסיוויק ישנות אני ממליץ לך לחפש רכב חדיש יותר

פורסם

אל תקנה רכב ללא טסט.

מוכר רציני היה מעביר את הרכב טסט לפני המכירה.

כנראה יש לו סיבה טובה למכור בלי.

בכלל בתקציב כזה, למצוא רכב תקין שלא יקרע אותך בהוצאות עליו

זה כמו למצוא מחט בערימת שחת...

אם אין לך ידע וניסיון, תיעזר במישהו שיש לו, אחרת יש לך סיכוי גדול ליפול על נבלה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

למצוא רכב ראוי לקניה בתקציב הזה דורש ידע, ניסיון, השקעה, סבלנות ומזל.

בגדול זה בעיני תקציב לא מספיק לרכב.

למה הוא מוכר אותה? למה לא העביר אותה טסט?

כנראה שהיא לא שווה גם את הסכום הצנוע שמבקש.

קח גם בחשבון עלויות תחזוקה של כל רכב. בודאי רכב ישן

אני מציע לך להמתין עד שהתקציב שלך יהיה 15-20 אלף.

אם זה סכום שאתה יכול לחסוך תוך כ 10-12 חודשים אז עדיף שתמתין בסבלנות.

אם אתה לא יכול לחסוך סכום כזה אז אין לך יכולת כלל להחזיק רכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...