Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איכות התקנת איתורן

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי הצעת מחיר לרכב חדש. הביטוח דורש התקנת איתורן/פויינטר.

הסוכנות הציעה להתקין בעלות של 1500 ש"ח איתורן חצי אוטומטי. ביררתי עם איתורן וניתן להתקין איתורן במוסכים רשמיים שמופעים באתר שלהם בעלות של 500 וקצת ש"ח וגם מינוי שנה בחינם.

הפער דיי גדול אז אני קצת נוטה להתקין לא דרך הסוכנות אבל חושש מאיכות ההתקנה. לא שאני מומחה לגבי התקנות ברכבים אבל מניח שלא מדובר בעבודה מיוחדת/מורכבת. בכל זאת יכול להיות שהפלסטיק ירעיש או יראה לא אסתטי לרכב חדש וזה מבאס ממש.

אם ההתקנה דרך הסוכנות אז יש לי למי לפנות לגבי זה. יכול להיות שינפנפו אותי ויכול להיות שינסו לטפל בכל זאת. אם דרך מוסך אז יכול לפנות אליו אבל אני מניח שינפנף אותי יותר מהר מהסוכנות.

איפה מתקינים בדרך כלל איתורן חצי אוטומטי? אני כרגע עם רכב ישן שמותקן בו רק קודן ישן.

מישהו התקין בשנתיים שלוש האחרונות איתורן במוסך מורשה ויכול להעיד שעשו עבודה טובה (או לא פרטאצ')?

תודה לעונים.

פורסם

תתחדש. הייתי מתחיל בלבדוק/להתמקח עם חברת הביטוח אם אפשר לוותר על התענוג אפילו במחיר של תוספת חודשית קטנה.

יש יתרון במקום קטן ולא במוסך שלא חייבים לקבוע תור וגם אפשר להיות ליד הרכב בזמן העבודה.

אבל צא מהחשיבה הזו שמישהו "ינפנף" אותך. אתה משלם במיטב כספך על רכב חדש.

פורסם

גם אם זה עולה עוד 1000 ש"ח תתקין אצל המתקין המורשה של הסוכנות. מפני שבכל תקלה שתצוץ המוסך יטען ש"זה בגלל ההתקנה"

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאלת תם, זה נפוץ שמוסך מורשה מנפנף לקוחות עם אחריות בתוקף? ברור לי שזה כסתח אבל בכל זאת.

כמובן שהכוונה לא לרכב שעבר שדרוג כלשהוא אלא התקנה (אני מניח בלי באמת לדעת שהיא יחסית סטנדרטית/פשוטה) של רכיב לפי דרישת חברות הביטוח.

פורסם

הי

התקנת מערכת איתור ברכב חדש היא  ע"י אנשי חברת האיתור איתורן\פוינטר (התקנת בונדד)

בתקלות במערכת ברכב חדש מטפלים בתחנות שירות של המערכות ולא במוסך הרכב

היתרון הגדול בהתקנת בונדד הוא שיש לך אחריות כאורך האחריות של הרכב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...