Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 6.12.2024 בשעה 22:07, G. P. Magnus כתב:

אני רק מרחם על החברים שלי עם cx-5 .... הבנתי שביקשו מחלק מהם מעל 1,000 ש״ח לחודש(!) למקיף+חובה (ללא עבר, נהגים מעל 50, ערים לא בעייתיות).

לא צריך להגזים, לפני חודש עשיתי בשלמה סיקטס מקיף וחובה ב7500₪ לcx-5 2020 executive.
-כל נהג מעל גיל 30 ללא הגבלות ק״מ וללא מיגון
במגדל הייתה הצעה ב6500₪ למקיף פלוס חובה אבל דרשו איתוראן או כספת + קודנית + עלוקה

(מוסיף שגר בחולון אם זה משנה...)

עריכה אחרונה על ידי תחבצ
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי ירד הביטוח בכמעט 3k₪,

חידוש בסוף

החודש כמה טלפונים,

מקיף 3500₪

חובה 1356₪

שני נהגים מעל גיל 45

זיקר חדשה כולל ביטוח מפתח (במקרה של גניבה אובדן להלכה אנחנו מקבלים רכב חדש מהסוכנות).

פורסם (נערך)
בתאריך 5.12.2024 בשעה 08:35, green כתב:

טויוטה קורולה 2019.

בשנה שעברה מקיף (ללא חובה) עלה 5,300 ₪.

השנה רוצים באותה חברת ביטוח 6,600 ₪.

והרכב התיישן בשנה והמחיר שלו ירד ואני ואישתי הזדקנו בשנה והפכנו לנהגים בטוחים יותר לפי הסטטיסטיקות.

אין גניבות רכבים באזור שלי.

טויוטה קורולה סטיישן שנת 2019.

עשיתי ביטוח בפניקס, תביעה אחת, 2 נהגים:

מקיף 5,852 ₪.

חובה 1,570 ₪.

סה"כ 7,420 ₪.

הנציגה קיבלה אישור מהמנהלת שלה לביטוח ללא מיגון ללא תוספת מחיר.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

כל שנה יש לחברות הביטוח איזה "ניהול סיכונים" חדש, ולכן בחלק גדול מהמקרים כבר לא שווה להמשיך עם אותה אחת - קרה לי גם עם הברלינגו וגם עם ה-3008 באוגוסט+ספטמבר האחרונים.
הייתי ב AIG (עם 2 רכבים) בשנה האחרונה עם ביטוחים של חובה ומקיף לשניהם. קיבלתי מהם הצעות הזויות - אז קיבלתי ב"הכשרה-GO" הצעות עם כיסויים טובים ועברתי.

אחרי שסגרתי ב"הכרשה-GO" קיבלתי הצעה מ"הפניקס" של 700 שח פחות על הברלינגו (מה שהוזיל את הביטוח משנה שעברה בכ-200 שח). אז רכב אחד כבר ל"הפניקס" והשני נשאר ב"הכשרה-GO". הביטוח לברלינגו יקר יותר בכמה מאוד שקלים מה-3008 למרות שהברלינגו שווה פחות ומבוגרת בשנה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בדקתי בכמה חברות (באתרים, לא עם נציג) ובאופן מעניין בעוד כולן (חוץ מ90000 שהיו יקרים קיצונית) יישרו קו +/- באותו איזור מחיר, החברה שב נמצאים כספי הפנסיה שלי נתנה לי מחיר נמוך ב15% מהשאר. מקריות?

פורסם
לפני 34 דקות, איציק נ. כתב:

כל שנה יש לחברות הביטוח איזה "ניהול סיכונים" חדש, ולכן בחלק גדול מהמקרים כבר לא שווה להמשיך עם אותה אחת - קרה לי גם עם הברלינגו וגם עם ה-3008 באוגוסט+ספטמבר האחרונים.

אני חשבתי שזה קשור ספציפית פר הנהג והנתונים שלו.

ועד לשנה שעברה הייתי מקפיד על שנים רבות ברצף באותה סוכנות ביטוח. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זה מדהים שלכל אחד ובכל חברה זה סיפור אחר לגמרי לי הציעו עכשיו ב-9 מיליון 2000 ש"ח פחות מליברה שם הייתי מבוטח שנה שעברה , בקיצור תבדקו בכל החברות ההבדלים ענקיים .

• רעיון טוב! 1
:fadein:
פורסם

ליברה יקרים כמו כולן, וזה עוד אחרי ששאלו מיליון שאלות נוספות (שכולן עניתי בצורה "טובה").

כלל החליטו שהרכב שלי לא קיים...

פורסם

האם מישהו כאן מכיר חברה שמבטחת מקיף ומוכנה להוריד את סעיף הגניבה של הרכב בתמורה להנחה?

לשואלים, בקושי נוסע על האוטו, מחזיק כי צריך, 99% מהזמן המצבר מנותק ואני מוציא אותו מהאוטו ככה שלגנוב אותו זה רק לגרור אותו.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 8 שעות, Muchacho כתב:

האם מישהו כאן מכיר חברה שמבטחת מקיף ומוכנה להוריד את סעיף הגניבה של הרכב בתמורה להנחה?

לשואלים, בקושי נוסע על האוטו, מחזיק כי צריך, 99% מהזמן המצבר מנותק ואני מוציא אותו מהאוטו ככה שלגנוב אותו זה רק לגרור אותו.

בשביל מה אתה צריך את שאר המקיף אם אתה מוריד את סעיף הגניבה? הדבר היחיד שנשאר זה תיקון של הרכב שלך אם אתה אשם, ואם זה כזה רכב שבו אתה מנתק את המצבר ומוציא אותו מה הטעם?

• רעיון טוב! 1
פורסם

טסלה,

לפני שנתיים, טסלה חדשה נסגר עם פניקס 5000 שח מקיף + חובה.

שנה שעברה פניקס העלו ל9000 שח מקיף + חובה, נסגר בביטוח ישיר 5500שח מקיף + וישור 1100שח חובה.

השנה, ביטוח ישיר רצו 8000 שח על מקיף + חובה, נסגר עם הפניקס על 5500 שח מקיף + חובה.

שנה הבאה, כנראה שעוברים שוב.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 16 שעות, Muchacho כתב:

זה גאוני, במקרה כזה לא הייתי מבטח במקיף.
כל כמה זמן אתה נוסע ברכב? אצלי ממש מסובך לנתק את המצבר כי צריך לפתוח כמה אומים וברגים מסביב, אבל זה פיתרון שבהחלט מונע גניבות!

פורסם

מאזדה   cx30 2020, מקיף + חובה כ4800 שקל. ללא דרישות מיגון (טפו טפו)

זה אחרי סבב מאוד ארוך בחברות הביטוח, הפער יכול להגיע בין הצעה להצעה לכפול 2.

בסוף הביטוח נסגר בהראל 

• אהבתי 2

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...