Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזו 2008 שאלת קנייה

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב פזו 2008 , 2018 יד ראשונה 82000 ק"מ , ראיתי את הרכב לפני חודש נסעתי עליו ראיתי היסטוריית טיפולים מלאה , המוכר טען שיוכל לבצע עסקה רק בעוד חודש , שאלתי אותו לגבי רצועת טיימינג ,כידוע יש בעיה עם זה ,מתפוררת , הראה לי אישור שבבדיקת ריקול שהייתה לא נדרש להחליף רצועה , גם בדקתי לפי מספר הרכב ואכן נכון , לפני שבועיים החליף רצועת טיימינג לטענתו החלפה מניעתית , בוצע ניקוי רשתית ,החלפת רצועה ,פקק תזמון, שמן , ומחזיר שמן פולי מנוע , אני יכול להיות שקט ? כי מזה חששתי מעניין הרצועה ,אשמח לדעתכם 

פורסם

אם היה צורך בניקוי רשתית כניראה שהייתה

התפוררות. אחרת למה פתאום שיחליף סתם כך?

הייתי בודק את הטופס של פירוט החלפת הרצועה, אולי תיראה שנדלקה גם נורית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מציע שתעבור יצרן, העניין עם הרצועה הטבולה בפיגו סיטרואן לא הוכיח את עצמו לטווח הרחוק, יש שרשור ענק בפורום על הרצועה הטבולה, שם זה הסתכם באנשים שהחליפו מנועים אם באחריות ואם על חשבונם בפרטי.

פורסם

תברח כל עוד נפשך בך,לי היו שני רכבים כאלה ובשנייהם הלך מנוע  כשברכב השני הוא עבר ריקול כחודש לפני ואף גורם לא לקח אחריות וגם לא עניין אותם, דרך אגב בריקול הם לא פותחים בכדי לראות פיזית את הרצועה אלא בודקים אותה עם מכשיר שעולה 10 שקלים ובודקים את הרוחב שלה  בלבד שזאת הבדיקה הכי עלובה וחסרת אחריות שיש שלא נותנת שום אינפורמציה אלא בכדי להשתיק את בעל הרכב, בקשר להתפוררות הדבר נפתר ברצועות החדשות שישנם היום בשוק,אבל הבעיה במנוע הזה היא לא רק הטיימינג אלא שורה ארוכה של דברים נוספים כמו בעיות בהצתה וחיישני קאמשפט, אתה לוקח סיכון מיותר תשתחרר ממנוע השלושה צילינדר הזה הוא פשוט כישלון גם בפורד דרך אגב ואני אומר את זה מנסיון אחרי ששילמתי הרבה כסף , המחסן שלי מלא בחלקים שקניתי מחול למקרה ש...מה שלא תשקיע בו תמיד הוא יירק עליך בחזרה.....

• מבאס 1
פורסם

לגבי הבדיקה של הרצועה, היו מקרים שבהם נאמר שהרצועה תקינה בריקול אך בפועל התגלה שזה לא כך.

היום הרצועות טובות יותר אך עדיין קיים סיכוי להתפוררות. לכן יש המלצה להחלפת שמן כול 10 אלף ורצועה כול 4 שנים או 60 אלף. הבעיה?  אחד לא יודע שזה מה שמומלץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...