Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בבקשה תגידו לי, אולי מישהו יודע, איך נקרא פלסטיק בין כנף הקדמי לגוף הרכב מול הדלת? כמו בתמונה.

תודה מראש!

1000003704.jpg

פורסם

פינת זיהוי החלק?

או "הכה את המומחה" ?

רנו קליאו דןר5 שנת 2023 חדשה מהחנות.

סופקה ללא ספוג איטום קטן בתא המנוע. הקטע הקרוב לחלון הקידמי,  צד ימין. (מנקודת המבט של הנהג)

כלומר: החלק המסומן בצהוב איננו. החלק המסומן בלבן ישנו.

לא הצלחתי לאתר ב https://partsouq.com/  ( מחוסר בכישורי/כישרון חיפוש).

תודה.

CLIO5.jpg

פורסם
לפני 3 שעות, IsraCar כתב:

סופקה ללא ספוג איטום קטן בתא המנוע. הקטע הקרוב לחלון הקידמי,  צד ימין. (מנקודת המבט של הנהג)

מס' 3 בשרטוט, ככל הנראה (לא 100%).

השם בעברית הוא כנראה "גומי מרזב ימין מכסה מנוע" - שזה השם של החלק התואם (אבל לא מתאים) לקליאו 4 שמופיע במחירון של קרסו (ועלותו 123~ ש"ח). המק"ט לעיל לקליאו 5 לא מופיע שם ממה שראיתי.

לקח קצת זמן לאתר והלכתי לכיוונים שלא עזרו 🙃. בסוף עם קצת מילות חיפוש בגוגל בסוף הגעתי.

• אהבתי 1
פורסם

תודה, תום22,

תמיד אפשר לסמוך על הכישרון והסבלנות שלך לעזור באיתור מידע.

עכשיו נראה אותי מתאמץ, ניגש למוסך ומצליח לקבל את החלק הזה בחינם. (על חשבון האחריות).

אומנם דחיתי את זה בשנה, אבל אף פעם לא מאוחר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני לא שולט על המלאי בחברה 😅

אומנם במחירון רשום שלא זמין, אבל הייתי מנסה לברר ישירות מול מוסך יבואן כזה או אחר.

עוד אופציה ריאלית תהיה לחפש בפירוקיות בארץ או יבואן חלפים כלשהו (למשל זה, אומנם גם אצלם מופיע כלא זמין, אבל אולי יוכלו לסייע להזמין חלק כזה).

לחילופין, נסה לחפש ברשת מקום ששולח גם לארץ (אם כי לא מצאתי אתר מוכר כזה בחיפוש שטחי, ובכל מקרה עלות משלוח עשויה להיות יקרה). חפש תחת המק"ט כפי שהוא מופיע בכל מקום אחר ללא נקודות ואותיות נוספות, 7239162R00 או עם מקף 72391-62R00.

אגב, מה הבעיה עם החלק הזה? נשבר? איך?

אולי ניתן לתקן אותו בצורה כלשהי?

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...