Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לאור המצב אני במילואים בכל מיני מקומות שונים - כל השנים התניידתי ברכסת ותחבורה ציבורית אבל עכשיו זה לא אפשרי (נסיעה של כ120 קמ בבמוצע כל יום)

מחפש לקנות רכב לתקופת המלחמה ואחר כך למכור אותו אז חשוב לי שיהיה סחיר והירידת ערך לא תהיי גבוהה 

חבר מהעבודה הציע לי טויטא קורולה היברידי שנת 2019 עם 135 אלף קמ 

במחיר של 75000 שח

1.  אשמח לשמוע את חכמי הפורום לדעתם על הרכב וחסרונות של הרכב?

2. מה ירידת הערך הצפויה ?

3. למה לשים לב לפני הרכישה (כמובן שאעשה בדיקה) ?

4. האם זה רכב סחיר ?

5. משה אופציה באותו מחיר ליונדאי איוניק עם 70000 קמ - מי לוקח ?

בתודה מראש

פורסם

לא יכול לענות לך לגבי הרכב עצמו. אבל 2 הערות:

1. פעם שתתרגל לרכב פרטי לא תרצה לוותר עליו, גם אם חלק מהיוממות ישאר בתחב״צ. אין תחליף לגמישות של רכב פרטי. זה לא שלילי, אלא שהחשיבה צריכה להיות לטווח יותר ארוך.

2. עליך להעריך את הוצאות הרכב השוטפות. הבעיה בדגמים שהזכרת היא מחיר הביטוח.

וכרגיל - בדוק היטב את ההיסטוריה של הרכב ואת התאמתו לצרכיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה 

למדתי תוך כדי עכשיו ומתברר שישי גם את הסוגיה של הסוללה 

אמרו לי שאם זה ניקל אז אחרי 150 אלף קמ צריך שיפוץ ואם זה ליטיום אחרי 250 אלף 

1. כיצד יודעים איזה סוג זה ?

2. כיצד זה משפיע על הורדת העלות מהמחירון ?

3. איפה בודקים מחירון ;) ?

תודה

פורסם

אין מדע מדויק מתי צריך לשפץ, ברכב יחסית חדש כמו שאתה רוצה היא צריכה להיות בסדר, אבל כן הייתי בודק האם יש הארחת אחריות על הסוללה, הקורולה חסכונית

ואמינה, ביצועים סבירים אבל בכביש הררי תהיה רועשת, מושבים די נוחים.

מחירון בודקים באפליקציית לוי יצחק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח את כדור הבדולח שלך ותביט בו היטב.

אם אתה מעריך שהמלחמה תסתיים בעוד כמה חודשים ובוודאות לא תרצה להמשיך עם רכב, אז תבדוק אפשרות של שכירות רכב לטווח ארוך. יש סיכוי טוב מאד שזה יהיה יותר כלכלי מקניית ומכירת רכב: בדיקות, ישור קו, הוספת יד, וקילטמטראז׳. חשוב לקרוא את האותיות הקטנות בשכירה ולהבין מה נכלל ומה לא בסוג כזה של שכירות.

אם אתה לא בטוח שזה מה שיקרה, או כמו שספריאל כתב יש סיכוי שתישאר עם הרכב, אז תעשה חשיבה חדשה עם הנחה שהרכב ישאר איתך לשנה, שלוש או חמש, תכין תקציב לרכישה, ואז תחזור לכאן להתייעצות עם הפרמטרים החדשים.

בהצלחה לך במה שלא תבחר לעשות!

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...