Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחה שני 30k

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הגיע היום לקנות רכב שני למשפחה אחרי שמשכנו את זה הרבה זמן - בכדי לייצר גמישות ועצמאות אנחנו חייבים רכב שני.

אני נוהג על סיאט איביזה - הרכב משמש גם כרכב העיקרי לחופשות, טיולים ונסיעות בסופ"שים.

הדרישות הם לא רבות, בעיקר כי איני מבין גדול ברכבים ובאמת פונה אליכם בייעוץ מקצועי / ניסיון אישי.

רכב לא גדול שיציע מקום ל-2 כסאות תינוק מאחור, באגז' בגודל רגיל, והכי חשוב רכב אמין וחסכוני.

תוואי הנסיעה יהיה ברובו עירוני, ולכן מעדיף ללכת על רכב אוטומט.

התקציב 30K עם גמישות קטנה.

חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני בדלק, בלי להשתגע במוסכים ומצד שני לא ישן מידי.

חשבתי ללכת עם רנו קאדג׳ר דיזל / סיטרואן c3 , או על רכבים קטנים.

חייב את עזרתכם,

צריך לסגור רכב בחודש הקרוב.

חג שמח ותודה רבה !

עריכה אחרונה על ידי dvirt1995
פורסם

הייתי בודק קיה ריו, מאחור מרווחת כך שלא תהיה בעיה עם כיסאות לילדים, נחשבת לדי אמינה, לא זריזה במיוחד או חסכונית אך לעיר תהיה טובה כמו כן מניח שהק״מ השנתי יהיה נמוך אז לצריכת דלק השפעה קטנה.

יונדאי i20 עם מכלולים דומים, סלון לדעתי נעים יותר משולב בז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

2 כיסאות מאחור -- לא מציע לך רכב קטן כמו סופר מיני, זה מעייף כל פעם מחדש. לא תאמין כמה תוספת 5 ס"מ משפרת את החיים (טוב זה לא יצא כמו שהתכוונתי). 

• מצחיק 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...