Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול ההתלבטות מה עדיף' מכשיר דגל מ2022 או מכשיר ביניים/נמוך מ2024?

למה דווקא 2 הדגמים האלו?

אני חייב סמארטפון של סמסונג (ענייני סינון וכאלו)

מעדיף מאוד את הדגמים עם המסכים הגדולים (אבל לא ענק כמו אולטרה)

השימוש בסיסי יחסית ווטצאפ מייל ושות'- אבל שימוש כבד.

אני מנחש שמערך הצילום למשל איכותי יותר בs22 מהa55  רק שאני לא יודע אם הניחושים שלי נכונים :)

פורסם (נערך)

לעולם אל תקנה סלולרי בן שנתיים. לעולם.

ולעולם אל תקנה מכשיר מ-2 סדרות לאחור.

ספציפית לענייננו, ל-a55 יש מסך גדול יותר (בהשווה ל-22 הרגיל, לא לאולטרה כמובן) ואיכות מצלמה זהה, או בקיצור - אין התלבטות בכלל.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלי S22 plus כמעט בן שנתיים.

מכשיר מעולה, רק מקווה שיחזיק מעמד כמה שיותר. הסוללה עדיין מצוינת, המצלמה טובה ( עדיין לא כמו בסדרת Ultra).

לא מכיר את A55, אבל בהשוואה ל a54,  גם עכשיו S22 plus עדיף.

אילו הייתי צריך להחליף את המכשיר, הייתי קונה S23 plus.  אני תמיד קונה מכשיר שנה אחרי שהוא יוצא, ואחרי שיש כבר מחליף חדש מאותה הסדרה ( ואז המחיר של מכשיר בן שנה יורד).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההעדפה שלי היא תמיד למכשיר דגל, משנתון נמוך יותר. אני לרוב החלפתי את המכשירים לאחר יציאת דגם חדש- לדגם של שנה קודמת (כשהמכשיר שלי אצלי כבר כמה שנים טובות, את גלקסי 1 החלפתי ב-4 שהוחלף ב-8 לאחר שיצאה הסדרה הבאה בתור אחרי ה-8). כמו שולאדקאר אמר מעלי בצורה יותר קלה להבנה, ת'אכלס. 

לפני 17 שעות, hans כתב:

לעולם אל תקנה סלולרי בן שנתיים. לעולם.

??? למה? (סקרן. לא מבין בזה מספיק- לכן שואל)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שתי סיבות:

1. אתה לא יודע מתי ייצרו אותו. אתה קונה אותו עם סוללה בת שנה וחצי - שנתיים שתמות יחסית מוקדם.

2. אתה קונה מכשיר שיפסיק לקבל עדכונים בעוד שנה - שנתיים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יצא לי לקנות אנדרואיד במצב כזה, אבל יצא לי לקנות אייפון ב-2022 שהוכרז ב-2020. 

לא הייתה לי שום בעיה איתו, כנ"ל לגבי אורך החיים של הסוללה. אבל אני קניתי מכשיר שהיה באחריות מעבדה אפל מוסמכת בישראל. 

שאני שומע  על בעיות במכשירים חדשים "ישנים", זה בדרך כלל שיקוצים מוזרים שמיובאים מדרום מדגסקר או שאר מקומות כאלה, שאין שום מושג אמיתי אם הם מחודשים או לא, ובדרך כלל האחריות היא מקומית מטעם החנות שמכרה לך(שגם היא עלומת שם) 

מכזה סוג של מכשירים, הייתי מציע להתרחק. 

פורסם
בתאריך 5.9.2024 בשעה 16:22, sperial כתב:

1. אתה לא יודע מתי ייצרו אותו. אתה קונה אותו עם סוללה בת שנה וחצי - שנתיים שתמות יחסית מוקדם.

לסוללות ליתיום אין בעייה לעמוד ללא שימוש גם שנים. 

וממש לא מחייב שייצרו אותו לפני שנתיים- ממשיכים למכור את הדגמים האלו, כי לא כולם מחדשים את המכשיר לדגם הכי חדש. ממשיכים לייצר אותם כי לסגור פס יצור גם עולה כסף. כך שמאד יכול להיות שתרכוש אחד כזה שיוצר לפני חודש בדיוק כמו שיכול להיות שתיפול על אחד שיוצר לפני שנתיים. 

כמו שאמרתי לסוללות זה ממש לא משנה. 

בתאריך 5.9.2024 בשעה 16:22, sperial כתב:

2. אתה קונה מכשיר שיפסיק לקבל עדכונים בעוד שנה - שנתיים.

נו? ו? 

לאחרים זה אולי חשוב. אותי העדכונים האלו רק מחרפנים. 

אני לא שומר מידע קריטי על הסלולרי, כך שאני פחות מוטרד מזה.

פורסם (נערך)

אתה אולי לא, 50 אחוז מהעולם כן, ולצרכי עבודה אז בכלל...  בגדול, אפילו אם אתה לא משתמש בו לצרכי עבודה, הטלפון הוא המכשיר הכי חשוב שיש. המרכזייה שמקשרת אותך לעולם בערך.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 32 דקות, hans כתב:

ולצרכי עבודה אז בכלל

כן, פספסתי את הנקודה הזו, בהקשר שפות"ש ביקש.

אתה יכול לקרוא לי אולד פאשן, אבל את צרכי האינטרנט שלי אני מספק דרך מחשב נייח ולא דרך הסלולרי. 

גלישה בטלפון היא לא נוחה בעליל עבורי. מוותר, כל עוד יש לי גישה למחשב נורמלי. 

בשטח וכו', זה סיפור אחר לגמרי, אבל לרוב בשטח אין לי משהו שאני חייב את האינטרנט כאן ועכשיו...

• אהבתי 1

• תוכן חדש...