Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מה לעשות עם סי6.

הלכתי להכין סרטון מעניין לערוץ, ולפגוש פרנקופיל 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם

איזה מזל שהיא דיזל.

אם הייתה בנזין V6 היה מצב קלוש שהייתי עושה שטות והולך על זה..

חסך לי את ההתלבטות.

תמיד היו מרתקות בעיני כל הסידרה - DS, CX, XM וC6.

• מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

איזה מזל שכבר יש לי דיזל ולא אעשה אותה שטות פעם נוספת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוהב מאד את הרכב, מנוע 3 ליטר דיזל עם שני מגדשים וגיר אוטומטי פלנטרי עם 6 הילוכים בשנת 2009 זה מתקדם מאד.

חבל שהגלגלים האחוריים לא מכוסים חלקית כמו הסיטרואן הישנות.

אבל הוא החליף את כל הרכב, נראה שאמינות לא הייתה שם או שהוא רצה הכל חדש.

פורסם
לפני 32 דקות, bigzoltar כתב:

מנוע 3 ליטר דיזל עם שני מגדשים

מה כבר יכול להשתבש...

• מצחיק 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ללא מילים 

image.png.099e523002db1c9757a8f8543da314cc.png

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה ככה?!

אני התכוונתי לחיוב

(היה לי דוד שהיה אומר: "קראתי לך אידיוט, אבל במובן החיובי של המילה" - אבל אני באמת התכוונתי לחיוב)

זה לא שאני כזה (...Not the there's anything wrong with that), אני לא שותף לתחביב האספנות,

אבל להבנתי חלק מהתחביב זה ההתעסקות ברכב שהוא מיוחד עד איזוטרי, וגם דורש אחזקה מיוחדת. זה חלק מהעניין.

מהבחינה הזו, המוכר צריך לדרוש על זה פרימיום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, bigzoltar כתב:

אבל הוא החליף את כל הרכב, נראה שאמינות לא הייתה שם או שהוא רצה הכל חדש.

אין קשר

הרכב תוחזק לאחר השגרירות במקום לא ראוי, והוא פדנט שרצה לעבור על הכל מחדש. המושבים עצמם היו בלויים. הכל עוד נמצא אצלו בבית. ועוד רכב שלם לחלקים. נותר רק להתרשם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

@EliC25,

למקרה שאיבדת שעות שינה בגלל זה, אני זה שתקע בך עיניים בוחנות אתמול, בחניה, בכפ"ס, כשנכנסתי לסמארט שלי.

קצת מיהרתי להקפיץ את אבא, אחרת הייתי אומר שלום (עשית סיבוב בחניה ואספת מישהו, כמדומני).

• מצחיק 1

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
לפני 21 דקות, Monopusto כתב:

למקרה שאיבדת שעות שינה בגלל זה

נראה לי ש @EliC25 כל כך רגיל לזה שהאוטו שלו הוא אייקון פורומי, שאם לא נועצים בו עיניים זה מדיר שינה מעיניו.

• מצחיק 3
פורסם
לפני שעה, Monopusto כתב:

@EliC25,

למקרה שאיבדת שעות שינה בגלל זה, אני זה שתקע בך עיניים בוחנות אתמול, בחניה, בכפ"ס, כשנכנסתי לסמארט שלי.

קצת מיהרתי להקפיץ את אבא, אחרת הייתי אומר שלום (עשית סיבוב בחניה ואספת מישהו, כמדומני).

חחח הבנתי.. חשבנו שלא הצלחת לעבור 😄 פתרת את התעלומה. 

כן, אספתי ממנו גריז בשביל המנוע החשמלי של הבלם יד...

לפני כשעה, Fazer כתב:

נראה לי ש @EliC25 כל כך רגיל לזה שהאוטו שלו הוא אייקון פורומי, שאם לא נועצים בו עיניים זה מדיר שינה מעיניו.

רוב האנשים לא מבדילים בין 508 ל308 סטיישן (ומרחוק, בזוויות מסוימות, גם אני לא, מודה...) אז היא ממש לא בולטת בשום נוף

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...