Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מעוניין להוסיף תצוגה עילית (HUD) או קידמית לטסלה מודל 3/Y.

מדובר בחיבור usb פשוט תוך הסתמכות על gps.

לא מעוניין בחיבור ל- OBDII, למרות היתרונות הרבים כתוצאה מ׳שאיבת׳ נתונים ממחשב הרכב.

באמזון ניתן למצא מספר פתרונות אך למרביתם ציון יחסית נמוך עקב שינוי איטי בעידכון המהירות.

לפיכך חשבתי שחיבור אייפון ישן (נניח X) מעל ההגה באמצעות מתקן מתאים ושמוש באפליקצייה ייעודית להצגת מהירות על מלא/כמעט המסך, תהווה חלופה מעניינת, מתוך הנחה שרכיב ה- gps של האייפון מדוייק יותר מזה של המכשירים הסיניים הייעודיים.

באמצעות אוטומציה ניתן לגרום לאייפון להתעורר ולהפעיל אפליקצייה מסויימת עם הפעלת טעינה, במידה והסוללה התרוקנה והוא חייב להתאתחל.

בנוסף כמובן המסך יהיה תמיד דולק והמכשיר ללא סיסמא וללא סים.

מה שלא מצאתי - איך לאלץ את המסך לכבות בעת הפסקת טעינה, כמו למשל ׳כיבוי׳ הרכב - שהרי לא ארצה שהתצוגה תשאר דולקת כשאיני ברכב - רוב הסקרנים אינם מפריעים לי, סקרנים עם חגורה ואבזם מתכת, קצת יותר.

אשמח לרעיונות ואיני נעול על פתרון כזה או אחר.

@Liviur אני בונה עליך 🙏 

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

חונה בחנייה תת-קרקעית וכשלא ועפ״י הצורך, ניתן להסיר.

סה״כ מדובר ברכב שניתן לבקר בו את הטמפרטורה הפנימית גם כשהוא ׳כבוי׳.

לכן ביקשתי לשמוע על חלופות מומלצות המשלבות דיוק של gps + סלולר.

כאמור כל שמעניין במהלך נהיגה הוא הצגת מהירות בחזית.

כן, קל להתרגל לתצוגה על המסך בטסלה אך כידוע - לא כל בני האדם נחנו באותן תכונות בדיוק😜

באין פתרון בכיוון המועדף, ישקלו ויתור על תצוגה או צג המתחבר ל- OBDII

תמהני באם בין מאות בעלי טסלות כאן, אין מי שיכול להמליץ על פתרון משביע רצון 

פורסם

תגובה אחרונה ע״מ לסגור את המעגל 😜

הפתרון באייפון מאד פשוט: יוצרים שני תרחישים תחת Shortcuts, האחד להפעלת אפליקציה מסויימת (מהירות במקרה זה) והשנייה לעימעום המסך למינימום.

לאחר מכן יוצרים שתי אוטומציות: האחת תפעיל את האפליקציה הנדרשת עם חיבור טעינה והשנייה את תרחיש עימעום המסך.

בתאוריה ניתן להשאיר אייפון מחובר ברכב (הבה נתעלם לרגע מהסכנה בבישול הסוללה ו/או פריצה לרכב למטרת גניבת הסלולרי), כך שבהתנעה הטעינה תאותחל ובעקבותיה האפליקציה ובכיבוי נקבל מסך מוחשך.

עם זאת, ירדתי מהנושא - בעלת העניין כבר לא מעוניינת - תסתפק במה שמהנדסי טסלה תכננו.

image.thumb.jpeg.bd20be6cdab71e77aac9032bfe558341.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...