Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונה לעזרת ידעני הפורום. 

רסיבר ותיק arcam avr 390 של חבר פעל כשורה עד לפני תקופה.  היום ביקשנו לחבר סטרימר על מנת להנות מרדיו אינטרנטי ומוסיקה מספוטיפיי ודומיו, 

להפתעתנו , הרסיבר לא מזהה כל אות באף אחת מהכניסות , לא האנלוגיות ולא HDMI. 

יש כניסות עבור BD כלאמר פטיפון (belt drive) עבור cd ועבור קונסולות. 

לא ברור מה לבדוק ולחפש ( הסטרימר פועל מצויין במערכת אחרת ) 

מישהו מכיר? נתקל בתופעה דומה?

image.thumb.png.c7920035e4f29dc70d39f567b5a1d84f.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, zaf כתב:

יש כניסות עבור BD כלאמר פטיפון (belt drive)

אמממ, לא, bd זה בד"כ בלו ריי.

אין לי מה לתרום לשאלה חוץ מהעובדה שממש מוזר שהכניסות האנלוגיות לא עובדות- בניגוד להדמי הדיגיטלי, לאנלוגיות אין שום צורך "לזהות" כלום, הן פשוט עובדות

פורסם

איזה סטרימר ואיך הוגדר הסטרימר?

לא נשמע סביר שהחיבור האנלוגי לא עובד.

הייתי לוקח כמה שעות מהחיים, בירה ופיצוחים ועובר על ההגדרות של המכשירים אחד-אחד... 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני הייתי מוסיף ומחפש בגוגל.. אולי יש איזה כפתור שלא לחצתם, או משהו שמצריך ריסט למכשיר. 

אצלי העברתי רסיבר של ימהה, על מדף.. והוא פתאום עשה בעיות. ביוטיוב היה ריסט מסודר. 

והכל טוב. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

אני לפני הבירה והפיצוחים, כרגע מיים מוגזים 😜

הסטרימר זה bluesound node , נשלט יפה מאד מאפליקציית הטלפון. אין בעייה בהגדרות, הן בסיסיות ביותר.

אצלי מחובר למגבר nad לכניסת mp ופועל מעולה. (כפי שרואים, גם טייפ קסטות עדיין חי) 

FC7DF7C9-66B3-4649-8985-AA61917CA351_1_105_c.thumb.jpeg.f4f1c989711c7697745296f61e5aa72a.jpeg 

ברסיבר אין כניסת mp , יש אנלוגיות ויש hdmi ואני שובר את הראש איך להגדיר באיזו כניסה זה אמור לבחור.

בכל מקרה לסטרימר יש גם יציאת hdmi וגם זה לא מזוהה.

הינחתי שהרסיבר מקונפג לקרוא או מאנלוגי או מ hdmiולכן אחד מהם היה אמור לעבוד. 

נאדה ! 

עריכה אחרונה על ידי zaf
הגהה

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תנסה לחבר את הסטרימנר ישירות לטלויזיה דרך HDMI. שומעים טוב? אם לא, אז הבעיה בהגדרות הסטרימר. כשזה יפעל בטלויזיה, תחבר לרסיבר.

ואם יש לך כבל אופטי, תחבר לאופטי OUT של הסטרימר את הכניסת אופטי ברסיבר

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מעניין.

נתחיל ה factory reset 

נראה איך יתפתח. הבעיה עם הטלויזיה שבשירשור ששלחת דומה ככל הנראה , משהו בבחירת כניסה/יציאה משתבש . 

לפני 4 דקות, Michazzz כתב:

תנסה לחבר את הסטרימנר ישירות לטלויזיה דרך HDMI. שומעים טוב? אם לא, אז הבעיה בהגדרות הסטרימר. כשזה יפעל בטלויזיה, תחבר לרסיבר.

ואם יש לך כבל אופטי, תחבר לאופטי OUT של הסטרימר את הכניסת אופטי ברסיבר

ננסה, יש לי יציאות אופטיות בסטרימר וכניסות אופטיות ברסיבר. אבך צריך להגדיר לרסיבר מאיפה לקחת את האות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, zaf כתב:

אצלי מחובר למגבר nad לכניסת mp ופועל מעולה

מה זה כניסת mp?

עריכה: מדיה פלייר, לא הכרתי. בכל מקרה זו כניסת ליין רגילה

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם (נערך)

פרה פרה.

עזוב כניסות/יציאות אנלוגיות. סתם יקשה עליך בחקירות.

תגרום לכך שרק ה-hdmi עובד, חבר ישירות לטלוויזיה כלשהי, עד שאתה שומע ורואה. חפור בסטרימר עד שהוא ייכנע, ומשם תעבור הלאה למלחמה עם הרסיבר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הסטרימר תקין ועובד כשורה.

מתחבר לכל מערכת אחרת, ללא כל בעיה, כל סוגי היציאות .

הרסיבר גם לא מעביר כניסה של cd שמחובר אליו , לכן החשד הוא בו.

משהו בתכנות שלו השתבש באחת מהפסקות החשמל. ואני עדיין מתקשה לפענח איך לתכנת חזרה, בינתיים ביצעתי factory reset אבל לא עזר.

מאוחר יותר אנסה לחבר מסך הטלויזיה על מנת לראות את תפריט  הסטאפ. 

חשד שלי שטכנאי שחיבר סטימר של יס שינה משהו ומאז החבר שלי ״אבוד״  .

גם לא מצליח למצוא מי השרות של ארקם היום, מוצא רק משווקים. המותג ידוע כ high end והמחירים ככל הנראה בהתאם. לכן אני מקווה שיש גם יבואן (אבא ואמא, או כל קומבינציה אחרת 🙂)

פורסם (נערך)

ההגדרה ל"היי אנד" בעולם האודיו זה "מכשירים שאין להם אבא או אימא". לא רק בארץ.

הנציג הרשמי בארץ הוא av topline - גגל והמשך משם.

עריכה 2 - המגבר עדיין לא ענתיקה, אם החבר ייזכר באיזו חנות הוא קנה אותו, שירים טלפון.

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

משהו בתכנות שלו השתבש באחת מהפסקות החשמל. ואני עדיין מתקשה לפענח איך לתכנת חזרה, בינתיים ביצעתי factory reset אבל לא עזר.

אולי במקרה הזה, שווה לבדוק את גרסאת התוכנה ולעדכן במידת הצורך.

https://www.arcam.co.uk/product,fmj,av-receivers,avr390.htm

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

הרסיבר גם לא מעביר כניסה של cd שמחובר אליו , לכן החשד הוא בו.

נשמע שהרסיבר תקול, אני לא מכיר אף מגבר שאחרי פקטורי ריסט לא מוציא סיגנל שנכנס בכניסות האנלוגיות.

גם אם יש אופציה לכבות את הכניסה האנלוגית לטובת הדיגיטלית הפקטורי ריסט היה אמור לטפל בזה.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...