Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, sperial כתב:

חודשים קדימה או אחורה לא ישנו הרבה, ויום אחד תגיע לבנק ויסרבו לטפל בך.

אני עם תעודה פגת תוקף כבר שנתיים וזה לא מעניין אף אחד. וכן, יצא לי להשתמש בה.

• מעניין 1
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם תעודה ישנה שהונפקה ב-2016 ותאריך התפוגה של ב-2026

ככה שיש עוד קצת זמן. 

בגדול עוד לא נתקלתי במצב בו ביקשו תעודת זהות אבל רישיון נהיגה לא הספיק למי שביקש.

אני לא מסתובב עם התעודת זהות, רק עם הרישיון.

פורסם

מבקשים בבנק ובמשרד הפנים.

פעם הכירו אותי בבנק, אז החליקו. עכשיו מגיע 1-2 פעמים בשנה, הפקידים מתחלפים ולא יודעים מי אני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשבתי שרישיון נהיגה נחשב להוכחה רשמית לזהות כמו תעודת זהות.

בכל מקרה, לא הייתי בבנק לפחות 10 שנים, אז אני לא באמת זוכר איך זה היה בעבר.

פורסם

יש מספר מקומות בהם החוק מחייב תעודת זהות ורישיון נהיגה אינו מתקבל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 11.7.2024 בשעה 17:23, sperial כתב:

פות"ש, אתה נלחם בטחנות רוח. 3 חודשים קדימה או אחורה לא ישנו הרבה, ויום אחד תגיע לבנק ויסרבו לטפל בך.

אגב, דרכון יש לך?

יש. זה יכול תמיד להחליף ת.ז?

לפני 22 שעות, Ooga כתב:

אני עם תעודה פגת תוקף כבר שנתיים וזה לא מעניין אף אחד. וכן, יצא לי להשתמש בה.

אולי לצורך זיהוי אין בעיה אבל מה יקרה במקרים שתצטרך שירות? אני בעצמי לא יודע מה יקרה אז אין לי תשובה.

תחשוב על מקרים שתרצה להגיש תביעה בבימ"ש או לקבל אישורים מהמשטרה או להרשם ללימודים באוניברסיטה או להרשם לדירה בהנחה. מעניין אם ההזדהות הממשלתית תעבוד במקרים אלה

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, anonport כתב:

יש. זה יכול תמיד להחליף ת.ז?

אולי לצורך זיהוי אין בעיה אבל מה יקרה במקרים שתצטרך שירות? אני בעצמי לא יודע מה יקרה אז אין לי תשובה.

תחשוב על מקרים שתרצה להגיש תביעה בבימ"ש או לקבל אישורים מהמשטרה או להרשם ללימודים באוניברסיטה או להרשם לדירה בהנחה. מעניין אם ההזדהות הממשלתית תעבוד במקרים אלה

מסמך זיהוי רשמי של משרד הפנים הוא רק תעודת זהות. יישנם מקרים שתוכל לקבל שירות ללא הצגת תעודת זהות בתוקף.

אם לדוגמא תרצה לקבל פרטים על אדם זר או תמצית רישום של אדם שנפטר שהינו קרוב משפחה מדרגה ראשונה תוכל לקבל רק עם הצגת תעודת זהות.

היום הבנקים לא מאפשרים גם לאדם שיש לו תעודת זהות ביומטרית ולא הפעיל את התעודה (אקטיבציה) לקבל שירות בגלל שתאריך ההנפקה של התעודה לא תואם את התעודה החדשה.

קורה לא פעם אדם שאיבד תעודת זהות מוצא לפתע את תעודת הזהות הישנה ומנסה להשתמש איתה בבנק או בביטוח לאומי הוא לא יקבל

שירות פרונטלי וגם באתרים של מוסדות ממשלתיים הוא יתקל בבעיה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • מבאס 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

עד היום אני כועס על הפקידה המעצבנת בבנק שהחליטה שתעודת הזהות שלי לא תקינה כי היתה טיפונת פתוחה בקצה והכריחה אותי להוציא תעודה חדשה עם תוקף.

עריכה אחרונה על ידי taranta
פורסם

שום דבר מיוחד. פשוט לא תוכל לבצע כל מיני פעולות שדורשות כניסה למערכת ההזדהות הממשלתית, ואז תיאלץ לנסוע ביום של 37 מעלות למשרד הפנים בפתח תקווה ולחכות שם בתור שלוש שעות ואז לגלות שסוגרים היום מוקדם וזורקים את כולם החוצה. או משהו כזה. אמור להיות מספיק מרתיע, לדעתי. בעיקר החלק של פתח תקווה.

• מצחיק 5

חזיר דיזל

פורסם
לפני 1 דקה, קורן בן אשר כתב:

בעיקר החלק של פתח תקווה.

שכחת רפורט חניה. מניסיון.

פורסם

גם אני בלי ת.ז. ...

לפני שנתיים אשתי איבדה לי את התעודה. מאז גם פג תוקפה. גם הדרכון. משתמש ברישיון נהיגה ובצילום התעודה שנשמר לי בטלפון. בקרוב אאלץ להכנע...

:turn-l:
פורסם
לפני שעה, קורן בן אשר כתב:

שום דבר מיוחד. פשוט לא תוכל לבצע כל מיני פעולות שדורשות כניסה למערכת ההזדהות הממשלתית, ואז תיאלץ לנסוע ביום של 37 מעלות למשרד הפנים בפתח תקווה ולחכות שם בתור שלוש שעות ואז לגלות שסוגרים היום מוקדם וזורקים את כולם החוצה. או משהו כזה. אמור להיות מספיק מרתיע, לדעתי. בעיקר החלק של פתח תקווה.

אין דבר כזה פתח תקווה.

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 14.7.2024 בשעה 19:57, taranta כתב:

אין דבר כזה פתח תקווה.

אתה מכחיש את קיום העיר או את קיום סניף משרד הפנים באותה עיר? 😁

• תוכן חדש...