Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו לוגאן 09 - אין פילטר מזגן או שדווקא יש?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י amosbmw,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חיפשתי ברכב במקומות המקובלים ולא מצאתי, קראתי בפורומים רוסים שזה אותו מזגן כמו רכבים אחרים בקונצרן אבל הבית פילטר האויר יצוק פלסטיק כולו ואין פתח לפילטר. אפשר לחתוך בפלסטיק פתח שמתאים לפילטרים של דגמים אחרים ברנו-ניסאן. אצלי זה אכן נראה בית פילטר עם פתח יצוק סגור כמו בתמונות ממזרח אירופה.

כלומר אין פילטר מזגן.

אבל בניירת של הרכב אני רואה קבלות על טיפולים מהבעלים הקודמים ויש חיוב על פילטר מזגן. עוד מוסך ועוד מוסך כולל אחד מוכר בפורום.

אני זה שלא מוצא את הפילטר. או שהמוסכים על אוטומט מחייבים ודוחפים את האלמנט?20240521_130913.thumb.jpg.9d7f039eb221baa2ca95c3ff5a350675.jpg20240521_130849.thumb.jpg.76d375cd858379b1643c844e5897ee49.jpg

עריכה אחרונה על ידי tza
  • פיתרון
פורסם

כנראה שלא בכל הדגמים יש מסנן.

מצורף קובץ שמראה איפה המסנן בדגמים שיש.

HB6yTeWl.pdf

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה לך!

אכן זה המקום שצילמתי שאין פתח.

הזיה איך אין צדיקים בסדום ולא ראיתי קבלה אחת של טיפול שלא חייבו על מסנן מזגן. ויש שם קבלות ממוסכים גדולים וידועים.

עוד דחיפה להתחיל לטפל לבד, מה שאני רוצה כבר שנים ותמיד בסוף מתעצל.

• תוכן חדש...