Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייסון V12 או V15

mazinya

פוסטים מומלצים

גר בדירת 5 חדרים 118 מ' עם 3 ילדים קטנים (אחת תינוקת) וכלבה שמנשירה (גם אחרי שעוברת תספורת). אין שטיחים בבית מלבד 2 שטיחונים קטנים של האמבטיות.

כבר כמה שנים עם V8 שכבר איבד מכוחו כולל הראש של השטיחים שהפסיק לעבוד והאישה יושבת לי על המוח לקנות חדש.

מה שחשוב לי זה שיהיה את הראש לייזר ואת הראש שמנקה את הספות (משתמש בו הרבה)

העניין הוא שב V12 יש את כל האביזרים שאני צריך וב V15 אבסולוט באופן הזוי לגמרי חסר הראש של הספות וגם האביזר המפרקי (בחול זה כן נמכר בדגם האבסולוט ופה הוא נמכר רק בדגם האקסטרה היותר יקר שבכלל מגיע בלי ראש הלייזר. לא ברור מה זה כל השילובים האלה)

הכיוון בגדול הוא מאוד לעבר ה  V12 גם כי הוא הזול מבינהם וגם כי הוא כולל את מה שאני צריך וגם לא צריך להחזיק את הטריגר.  ההתלבטות היא לפי הנתונים שנתתי לגבי הדירה, הוא יספיק מבחינת זמן הסוללה ותדירות הריקון של המיכל

*לגבי הלייזר - עד כמה זה בכלל יעיל באור יום?

עריכה אחרונה על ידי mazinya
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלייזר יעיל גם באור יום.

ה12 מעולה אבל במקרה שיש כלב ובמיוחד ב300 ש"ח הפרש - הייתי הולך על ה15.

יש שוק של אביזרים ב AMAZON (כמו זה לדוגמא, סתם דוגמא, לא בדקתי) ובאתרים הסיניים. הסר דאגה מליבך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את הV12 שקניתי מבסט מובייל כשהם סגרו את הבסטה במחיר הזיה (סיבה היחידה שקניתי דייסון).

אני כרגע בדירת 3 חדרים עם כלבה שמנשירה הייתי אומר בינוני והוא מספיק בהחלט. בדירת 5 חדרים הדבר היחיד שיגביל אותך הוא נפח מיכל האיסוף שלו שהוא קטן מידי, מה שאומר שתצטרך לרוקן אותו כנראה באמצע עבודה במידה ואתה שואב את כל הבית בסיבוב אחד. זמן הסוללה ב15 וב12 זהה ועומד על סביב 35 דקות בעוצמה בינונית/אוטומטית, פשוט הV15 עם עוצמת שאיבה חזקה יותר בהשוואה ל12.

אם אפשר, הייתי הולך על הV15 לדירה גדולה יותר. אביזרים זה שטויות אפשר להשלים לפי צורך מעלי אקספרס/אמזון.

בכלליות, אני חושב שהמחירים של דייסון מופרחים ואין שום הגיון לקנות שואב במחיר הזה. הביצועים של הV12 שאצלי כרגע לא שונים מהביצועים של Dreame R10 Pro למשל שזול יותר ב1000+ ש"ח וכנראה הייתי קונה אותו אם לא המחיר ההזוי שקניתי את הדייסון.

אגב הראש לייזר בעיני לא יותר מגימיק. לא באמת צריך את זה ואני בכלל נוטה לכבות אותו כי יש לי כלבה בגובה הרצפה ואני לא רוצה לפגוע לה בעיניים.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בדירת ארבעה חדרים עם כלבה מנשירה, הלייזר פחות יעיל בדירה מוארת (אני משתדל להגיף תריסים, זה מאד עוזר כדי לראות את הלכלוך עם הלייזר), אבל בכל מקרה הלייזר משנה חיים.

כמו שאמרו, מיכל איסוף יחסית קטן, אני צריך לרוקן אותו פעם אחת באמצע מעבר מלא על הדירה (בהנחה שהבית מפוצץ פרווה).

אני רציתי את ה 12 גם בגלל המחיר, גם בגלל הכפתור (שזה ממש חשוב! היד לא מתעייפת) וגם בגלל שרציתי מכשיר קטן וקל יותר. אני מרוצה מאד! 

הסוללה גם נשלפת אז אפשר להחליף אותה בקלות כשהיא תתחיל לזייף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 22.4.2024 בשעה 11:23, Shay_u כתב:

אני בדירת ארבעה חדרים עם כלבה מנשירה, הלייזר פחות יעיל בדירה מוארת (אני משתדל להגיף תריסים, זה מאד עוזר כדי לראות את הלכלוך עם הלייזר), אבל בכל מקרה הלייזר משנה חיים.

כמו שאמרו, מיכל איסוף יחסית קטן, אני צריך לרוקן אותו פעם אחת באמצע מעבר מלא על הדירה (בהנחה שהבית מפוצץ פרווה).

אני רציתי את ה 12 גם בגלל המחיר, גם בגלל הכפתור (שזה ממש חשוב! היד לא מתעייפת) וגם בגלל שרציתי מכשיר קטן וקל יותר. אני מרוצה מאד! 

הסוללה גם נשלפת אז אפשר להחליף אותה בקלות כשהיא תתחיל לזייף.

הסוללה מחזיקה לך עד שאתה מסיים את כל הבית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במדיום יש גם פונקציה שמודדת כמה לכלוך נשאב ברגע נתון ואז גם מוגברת השאיבה, אולי זה יוצא חצי שעה ברצפות מאד מאד עמוסות בלכלוך ושערות?

אני בדרך כלל עובר אחרי רובוט שאוסף 70% מהפרווה שעל הרצפה, אז אולי אצלי לv12 יש חיים קלים? לא יודע, אבל יצא לי לעשות 50 דקות ואפילו נשארו כמה דקות אקסטרה.

יש גם פונקציית turbo שנותנת עוצמת שאיבה מוגזמת ושם יש 7-8 דקות, אולי במבחנים עוברים לעוצמה הזאת? היא באמת זוללת סוללה.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שואב רובוטי דורש ממך לסדר את הבית או לכל הפחות לסגור חדרים או אזורים לפני שאתה מפעיל אותו.

דייסון מחליף מטאטא, חצי דקה, פח, סיימנו.

ובכלל לדעתי ברגע שיש ילדים קטנים שואב רובוטי נהיהי פחות ופחות פרקטי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תקנה את הv15 , אתה פשוט תשתגע מהלייזר הזה כי דקה אחרי ששואבים מספיק שהכלב רק עובר ואם תסתכל עם הלייזר זה נראה כאילו לא שאבת בכלל. 

הייתי מסתפק בv12.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...