Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגנב לי הרכב עם ציוד יקר.. רכשתי רכב אחר ואני רוצה למגן אותו ככל האפשר

בין שאר האפשרויות (איתוראן, קיל סוויץ', מנעול הגה ושאר מרעין בישין) חשבתי על משהו:

הרכב חונה מתחת לבנין בין העמודים, עם גלגל צמוד לעמוד בטון

חשבתי לנעול שרשרת מאסיבית סביב העמוד ולחישוק הגלגל (נניח שרשרת עם כיסוי למניעת נזק לחישוק)

איזו שרשרת תעמוד בעומס של תאוצת רכב מאסיבי? (קיה סורנטו) 

המטרה העיקרית היא כמובן להרחיק גנב פונטציאלי שיראה שיש לו פה יותר מידי עבודה וימשיך הלאה..

מעשי?

פרקטי?

יעיל?

פורסם

ראיתי כמה אנשים כאלו שעשו את זה.בדרך כלל עם טרקטורון או RZR או סופה.

והרבה זמן לא גנבו להם את הכלי {גרים בשכונה}

מה שכן, אני פוחד פחד מוות מאיזה ילד\רוכב אופניים שבדרך לא דרך יעבור בדיוק שם ויפול מהשרשרת ואז יאללה בלאגן

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם הרכב שלך 'הוזמן' - שום דבר לא יעזור,

עם זאת,

שרשרת עבה בהחלט יכולה לגרום לגנב מזדמן לעבור לרכב הבא.

כנ"ל חובק הגה (אל תתפתה למנעולי ההגה בצורה של וו שתופס את חישוק ההגה. גוזרים את חישוק ההגה עם מגזרי תיל, מוציאים ונוסעים), סנדל דנבר מאסיבי, מנעולי דוושות ועוד. 

אתה צריך לייצר לגנב המזדמן 'הפתעות' שיגרמו לו לעבור לרכב הבא. 

כל הרעיון הוא לקנות 'זמן'. ככל שנדרש יותר זמן לפרוץ את הרכב ולגנוב אותו, כך הסיכוי שייגנב תוך כדי חיפוש אקראי לדגם הספציפי - קטן. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

השרשרת עבה יכולה לעצור אותם.

אבל... הם ידפקו לך את המנעול (מספיק קצת דבק) כדי שתפרוץ אותו ולמחרת ידפקו לך את האוטו.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

יעצור גנב מזדמן, לא כזה שיחזור עם גלגל מתאים וישאיר אותך עם גלגל קשור לעמוד ובלי רכב.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

בגלל שאני נוסע ב 208 GT חדשה שחורה מנצנצת ,אני כמעט כל יום יורד בחשש לחניה, בתקווה שהמתוקה הצרפתיה שלי תהייה שם ,,,,,

אני יודע שהאריה השואג המנצנץ שעל מכסה המנוע שלי קורץ לשכנים שלי מעדר הנוחבה , ולכן שמתי לא רק איתוראן פעיל אלה גם פויינטר,  ואני לא מהמפגרים האלה שמתקינים שרשרת, יש לי אזעקת קליפורד !

אני גם בחשש שהרכב שלי "הוזמן"

ועכשיו ברצינות (-:  נכון,הרצועה טבולה בשמן , אבל איכות הנסיעה מעולה , ואני משלם 275 לחודש מקיף ללא צורך במיגון.

אז תגידו לי בבקשה איפה ההיגיון לקנות יאריס אמינה ולשלם 9K ביטוח לשנה

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם (נערך)

יש לי חבר שעבד הרבה זמן באיתורן, יכול להגיד לך שיש חברה שגונבים רכבים גם עם איתרון, הוא לא מהווה שום מעצור בפניהם
נכנסים לרכב עם משבש תדרים, והאיתורן פשוט לא מצליח לקלוט או לשדר 

הייתי אולי מנתק כמה ממסרים,(יותר יעיל מלנתק פיוזים, פיסת חוט פותרת בעיה של מחסור בפיוז)
שרשרת גם תעזור במידה כלשהיא
קיל סוויץ'
ואלי גם להתקין ברכב מכשיר מעקב שיש לו אופצייה להתקשר לטלפון שלך ברגע שיש רעידות ברכב (חיישן תנועה/מכה)
מה שאומר שעליך לקנות עוד קו סלולר, יותר משתלם מלהחזיק איתורן וכנראה יותר יעיל

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
פורסם

נחשים לא ארסיים על הדשבורד ועל המושב 😉 לא חושב שגנבים יסתכנו לגנוב כזה רכב .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, xdmanxd99 כתב:

תנתק את הפיוז של משאבת הדלק, הם לא יכולו להתניע ובספק שגנבים מתרוצצים עם פיוזים ביד.

עושים גישור עם חוט בשניה וחצי.

עדיף לקשור לבולם או משהו שלא יחליפו גלגל מרכב אחר.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
פורסם

שני מכשולים פיזיים יימנעו כמעט במאה אחוז את גניבת האוטו, ורק בגלל הזמן והמאמץ שנדרש לפרוץ אותם, זמן ומאמץ שרוב הגנבים ברוב המקרים לא משקיעים.

מה שכן, אם באוטו יש ציוד יקר, אולי שווה לחשב מסלול מחדש ולא להשאיר ציוד קבוע באוטו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מכשולים פיזיים כאלו כנראה יורידו את העניין ברכב שלך.

אבל כמו שנאמר, אם הרכב שלך הוזמן אז ימצאו את הזמן הנכון לגנוב אותו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היתרון של מכשול פיזי, בעיניי, הוא שהוא נראה לעין.

חובק הגה או סנדל או שרשרת זה משהו שרואים עוד לפני שמחרעים את מנעול הדלת/ שוברים חלון ומתחילים לשבור את אזור ההגה.

מפסק סודי או חוסר בפיוז מתגלה אחרי שפרצו, וגם אם הנזק הוא קטן יחסית, זה עדיין לא נעים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...