Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בטיחותי וחסכוני ב-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה בקנית רכב.

מרגישה מעט אבודה באיך בודקים וכו..

התקציב שלי עד 60000, נהגת יחידה, לנסיעות בתוך העיר ומחוץ לעיר לפעמים. חשוב לי רכב בטיחותי וכן צריכת דלק נמוכה.

אגב ראיתי שיש הבדל משמעותי בין מה שמבקשים אנשים שמוכרים רכבים ביד 2 לבין מחירון לוי יצחק (בין 10,000 ל 20,000) שקל יותר. מישהוא יודע למה זה ככה?

מסתכלת בעיקר על רכבים כמו טויוטה יאריס. אשמח להמלצות על רכבים נוספים וכן האם יש מגרש מכוניות שמומלץ לפנות אליו? מרגישה קצת אבודה בין כל הדברים שצריך לבדוק

תודה רבה!!

פורסם

התקציב שלה הוא חצי, מה הקשר ליאריס קרוס?

יש פה אנשים שיכולים לעזור לך בקניה, לאדם ללא נסיוןעדיף לקנות מיד פרטית ולהתרשם מהמוכר  ולא לקנות ממגרש. 

תמיד להשקיע בבדיקה במכון בדיקה שאת בוחרת.

טויוטה אייגו https://www.yad2.co.il/s/c/ye8up1fv

פיג'ו 208 https://www.yad2.co.il/s/c/d3yfj7i0

קיה פיקנטו https://www.yad2.co.il/s/c/pfnnx1h9 זה מחברה שימי לב

אייגו https://www.yad2.co.il/s/c/v0yajhs5

ויש עוד. אלה רכבים קטנים ואוטומטים שלדעתי חסכוניים ונוחים בעיר. מחוץ לעיר הם בסדר אבל לא פירטת על הצרכים שלך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 5 שעות, SaO כתב:

אשמח לעזרה בקנית רכב.

מרגישה מעט אבודה באיך בודקים וכו..

התקציב שלי עד 60000, נהגת יחידה, לנסיעות בתוך העיר ומחוץ לעיר לפעמים. חשוב לי רכב בטיחותי וכן צריכת דלק נמוכה.

אגב ראיתי שיש הבדל משמעותי בין מה שמבקשים אנשים שמוכרים רכבים ביד 2 לבין מחירון לוי יצחק (בין 10,000 ל 20,000) שקל יותר. מישהוא יודע למה זה ככה?

מסתכלת בעיקר על רכבים כמו טויוטה יאריס. אשמח להמלצות על רכבים נוספים וכן האם יש מגרש מכוניות שמומלץ לפנות אליו? מרגישה קצת אבודה בין כל הדברים שצריך לבדוק

תודה רבה!!

מה הנסועה השנתית שלך?

גיר ידני אפשרי מבחינתך או שרק אוטומט?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם הנסועה לא גדולה אפשר לרכוש רכב מיני ובכך לרכוש רכב חדש יותר מאשר איריס היברידית.

למשל שברולט ספארק שגם תהיה חסכונית ודי חדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההצעות! 

אני מניחה שבערך פעם בשבוע - שבועיים נסיעה מחוץ לעיר - טווח ה 120 קמ + נסיעות בתוך העיר.

הייתי מעדיפה גם רכב אוטומט ולא ידני.

אגב הבנתי שהטויוטה אייגו פחות מומלצת כי החלפים יקרים, האם זה באמת ככה?

ומה לגבי הונדה גאז? גם מומלצת?

תודה!

פורסם

אייגו לא יקרה לאחזקה.

אבל הגיר הרובוטי לא נעים בעיר.

הגאזאופציה טובה וחסכונית,מרווחת ואמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני חושב ג'אז. הרכב מבחינת המנוע חלש, אז לחיפה/ירושלים קצת פחות אבל אם זה לא מפריע, אופציה טובה. 

פז'ו 208 תוכלי לקבל חדשה יותר.

אישית לא אוהב רכבים זעירים כגון הפיקנטו או האייגו. אולי תנסי איך מרגיש לך. הננסיות נקראות "מיני" והקצת יותר גדולות כגון ג'אז, 208 - "סופר מיני". 

על מה ניסית לנהוג עד היום? 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מבלי לפגוע,

זה נראה שאת לא כל כך מבינה, ואנשים לא טובים בלשון המעטה שקימים בשוק ידחפו לך גרוטאות שצבועות מבחוץ יפה אבל המערכות הפנימיות יהיו גמורות,

המלצה שלי, או שתחפי חבר/ בן משפחה שמבין בנושא שיעזור לך,

או שיש כאן בפורום בחור חמוד שקורא לעצמו הלוחש למכוניות, הוא יעזור לך בתשלום כל שהוא, 

אבל שבאמת לא תקני משהו ומחר תתבאסי.

• רעיון טוב! 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...