Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דיבל טויוטה.pdfדיבל טויוטה.pdfדיבל טויוטה.pdfאודה לעזרה היכן ניתן לרכוש את החלק המתואר בסקיצה המצורפת. זה מעין דיבל מפלסטיק שמשמש לחבר מין מגן אבנים בגחון של טויוטה יאריס 2012 (אני מניח שזה קיים גם בדגמים אחרים). מחפש את החלק המקורי ולא לאלתר על ידי תקיעת ברגים קודחים.

דיבל טויוטה.pdf

עריכה אחרונה על ידי avz
פורסם

מה מונע ממך להגיע למוסך מורשה ולקנות אחד? כמה זה כבר יכול לעלות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תזמין מעליאקספרס שקית Mix עם כמה מידות, זה נקרא Bumper Clips. ב 10 שקל תקבל 100 קליפסים, לא אחד.

אם אתה מאיזור המרכז תגיע אלי, יש לי עשרות כאלה, תוכל לקחת כמה שאתה רוצה אם תמצא משהו מתאים. 

IMG_20231024_161638.thumb.jpg.691046098d761a03e835b4a4cdedb40f.jpg

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, רמי יו כתב:

אני רכשתי כזה חלק ממורשה 

סביבות 10 ש"ח ליחידה

תודה, אשאל במורשה.

לפני 51 דקות, Buki כתב:

תזמין מעליאקספרס שקית Mix עם כמה מידות, זה נקרא Bumper Clips. ב 10 שקל תקבל 100 קליפסים, לא אחד.

אם אתה מאיזור המרכז תגיע אלי, יש לי עשרות כאלה, תוכל לקחת כמה שאתה רוצה אם תמצא משהו מתאים. 

IMG_20231024_161638.thumb.jpg.691046098d761a03e835b4a4cdedb40f.jpg

לפני 1 דקה, avz כתב:

תודה, אשאל במורשה.

בוקי, תודה להצעה הנדיבה. לצערי אני חושש שלא מתאים. החלק אצלי הוא מרובע ולא עגול, כמופיע בצילום שלך.

פורסם

אפשר למצוא בעלי כל דבר. 

לדוגמא:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! ₪14.25  32%OFF | 50pcs/Set Fastener Clips Plastic Black Car Fender Liner Screw Rivet Fastener Clip 8*8mm Holes Kits Fit For Toyota 90189-060130
https://a.aliexpress.com/_ooSO0gH

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! ₪14.15  52%OFF | 50Pcs Square Auto Bumper Fastener Rivet for Fiat 500 500x ducato tipo panda bravo doblo stilo freemont Plastic Clips White/green
https://a.aliexpress.com/_oCYrjfn

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! ₪11.96  62%OFF | Plastic Grommets, Lock nuts, Expanding Nuts Front Wheel Arch Lining & Mudguard Clips For Volkswagen VW Bumper Vehicles Fastener
https://a.aliexpress.com/_oorbKEt

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

אפשר למצוא בעלי כל דבר. 

אם תכנס לדוד אלי, תוכל לראות שהם מציינים שלאור המצב העכשווי עלול להיות עיכוב משמעותי באספקה. ניסוח עדין.

• תוכן חדש...