Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובל מהתופעה כבר חודשיים. שום דבר לא עוזר

מישהו? 

הבעיה היא כזו:

כמעט בכל פעם שיש הודעות בוואטסאפ, ואני נכנס לאפליקציה כדי לראות מה הגיע, לוקח המון זמן לטלפון להציג את ההודעות. כמו לאג ארוךךךךך כזה. 

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אייפון 13, לא מרגיש משהו כזה.

האמת שלא בדקתי לעומק סתם רציתי להתלהב שיש לי אייפון 13. 

פורסם

על איזה IOS אתה?

עדכנת את הוואטספ לגרסה האחרונה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קורה לך רק בוואצאפ? לא מורגשת איטיות בדברים אחרים? (גלריה,פייסבוק,גלישה בדפדפן,אנשי קשר,שיחות,וכל שאר השימושים)

נשמע שמשהו במכשיר "נדפק" מאיזה עדכון או אפליקציה סוררת שזוללת משאבים,אולי כדאי לגבות כל דבר אפשרי ולעשות שחזור יצרן (כמו פורמט למחשב)

אם גם תוכנתית לא יעזור אז יש סיכוי שהבעיה פיזית ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אין מספיק זיכרון לאפליקציה . יותר מידי תמונות. כשתכנס לאפליקציה תתחיל למחק סירטונים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הייתה לי תופעה כזו באייפון 12 פרו מקס.

ראיתי שהגיבוי של הווטסאפ הוא כמה גיגות והוא לא מצליח לגבות.

מחקתי גורף מדיה של קבוצות עד שהגעתי לקובץ גיבוי קטן מגיגה.

ביצעתי גיבוי וראיתי שהוא מסתיים.

מחקתי את האפליקציה והתקנתי מחדש, כולל שחזור הגיבוי.

הסתדר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עשיתי את כל מה שכתבתם ולא עזר. 

אבל תראו מה גיליתי במקרה 

ה רשת מקומית היה כבוי. אמרתי נדליק מה יכול להיות. והופ! הסתדר. 

מה זה הרשת מקומית הזאת? ואיך זה נכבה? 

IMG_7879.jpeg

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

מנסה גם, אצלי גם היה כבוי.

מוזר שזה עזר לך, כי האופציה הזאת מאפשר לאפליקיציה לחפש מכשירים נוספים ברשת המקומית שלך.

עריכה אחרונה על ידי adi89
  • תוכן חדש...