Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מוסך interior לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאפשר לתקן בו כל מה שקשור לפנים הרכב.. משענת קונסולה מרכזית סכי שמש מחזיקי כוסות מקוריים.. כשהצטרכתי שירות כזה לא מצאתי מי שיתן פתרון רגיל או מחוץ לקופסה.. תודה

פורסם

מוסכים מורשי יבואן יוכלו לתת לך פתרון. הבעיה היא שברוב המקרים, אם לא כולם, הם מחליפים בחלק חדש מקורי והמחיר בהתאם. 

שווה לנסות לחפש חלקים בפירוקיות או בעלי אקספרס ולהתקין לבד או במוסך. 

פורסם

הבעיה שלי ספציפית זה הקליפס במשענת יד הונדה סיוויק 2010.. הזמנתי כזה בצהריים שקלים ומסתבר שהפלסטיק של המשענת עצמה נשבר ואי אפשר להזמין כזה.. רק להחליף את כל הקונסולה המרכזית ואין כזאת ביבואן בדקתי.. לחפש בפירוקיות אף פעם לא ניסיתי.. אני לקוח שצריך להיכנס לעסק לקבל שירות ולהמשיך בשגרת יומי גם אם זה עולה יותר. אני יודע שבמקרים כאלה צריך לאלתר פתרון אפטר מרקט ומחפש את הבנאדם שידע לטפל לי בדברים הקטנים והמעצבנים האלה כסף פה זה לא הסיפור אבל כן במחיר הגיוני.. אני מעדיף פתרון אפטרמקרט יצירתי ולא להוציא 7k על קונסולה חדשה כשמחירון הרכב סביב 30k

• תוכן חדש...