Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 15.9.2023 בשעה 17:38, cpu כתב:

בסך הכל שאלתי מה המשתמשים בפורום מקבלים מההשקעה ברכב שלהם. מה הם לוקחים בחשבון, כהחזר "להשקעה שלהם". ולא בהכרח החזר כספי. רציתי לשמוע דעות שונות פרטניות לא בהכרח "כלליות". 

לפעמים מקבלים (בעיקר) הנאה.

יש רכבים שלהחזיק אותם ממש לא משתלם כלכלית. ה"תועלת" מהרכב הינה כבר במישור אחר לגמריי. 

לכן אני מאוד מזדהה עם מה שרשם @mh53 (אני במצב דומה בוא נאמר 😆...).

alfa 156 2.5.

פורסם
בתאריך 15.9.2023 בשעה 15:23, cpu כתב:

מהם הפרמטרים שאנשים מסתכלים עליהם בתור בעלי רכב פרטי, שמצדיקים את הרכישה ואחזקה שלו.

אצלי זו בראש ובראשונה העצמאות. היכולת להתנייד בכל זמן ולכל מקום (את הסטייה הזו פיתחתי לפני פקקים הפוסט-קורונה). 

שנית, התחברות לאבא שלי דרך מחלת ההגה המשותפת. 

שלישית, היכולת לצאת לשטח שאצלי זה חיוני בחיים אפילו אם זה שבילים אחרי היישוב.

רק רביעית זו התועלת המעשית (הגעה לעבודה, קניות וכו') שהבחור עם האקסל והמזדה 2 שלו מחשיב. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)
בתאריך 15.9.2023 בשעה 14:43, cpu כתב:

הרכב שלכם החזיר את מה שהוצאתם עליו

חחחח...... 😅

בתאריך 16.7.2023 בשעה 18:40, EliC25 כתב:

אחרי תקופה ארוכה בה הרכב עובר שיפוץ, החלטתי שאת הישורת האחרונה אצלם. נשאר ישור קו מכאני והרכבה של הרכב בחזרה (פנים וחלק מהחוץ).

בפרק הראשון, ניסיונות להניע את הרכב אחרי שלא הונע (כמעט) מסוף 2022, הפירוט המלא בסרטון.

אודה לפידבקים, מחשבות, רעיונות. מה יכול להיות מעניין יותר ומה יכול להיות מעניין פחות. אפשר כאן ואפשר תחת התגובות לסרטון.

תודה רבה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • תוכן חדש...