Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר יאריס 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

לאחרונה הצופר צופר בצרידות, ואתמול שבק לגמרי מלצפור.

אשמח לייעוץ האם זה קשור לחשמל או לצופר עצמו, והאם אפשר לטפל בכוחות עצמי, ואם התשובה שלילית מה סדר גודל של עלות התיקון 

תודה לעונים.

פורסם

אם הצופר שבק חיים בהדרגה, זאת לא בעיית חשמל כנראה - אלא הצופר עצמו.

אני החלפתי צופר צרוד מאוד בסוזוקי SX4 הישנה שלי - קניתי סט כזה מאמזון (של 2 יחידות - טון גבוה ונמוך). החלפתי לבד, זה לא מסובך יותר מדי.

פורסם
לפני 19 שעות, Olegis כתב:

אם הצופר שבק חיים בהדרגה, זאת לא בעיית חשמל כנראה - אלא הצופר עצמו.

אני החלפתי צופר צרוד מאוד בסוזוקי SX4 הישנה שלי - קניתי סט כזה מאמזון (של 2 יחידות - טון גבוה ונמוך). החלפתי לבד, זה לא מסובך יותר מדי.

מצטער שאני נדחף לאשכול ללא מענה של פתרון אך אשמח לדעת האם אתה יודע כיצד מחליפים צופר לסוזוקי ספלאש 14' מנוע 1.2? גם אצלי מתחיל לשבוק

פורסם (נערך)

לא מכיר את הרכב הספציפי הזה, מציע לנסות למצוא סרטון או הסברים ברחבי הרשת לגבי מיקום התקנה מומלץ.

אני מצאתי הסברים באיזה פורום ל-SX4, ראיתי איפה הבחור התקין את צמד השופרות. משכתי חוט חדש עבה יותר מהמצבר וחיברתי דרך ממסר כמו שהסבירו כאן.

מצאתי סרטון לסוזוקי סוויפט - 

עריכה אחרונה על ידי Olegis
  • מעניין 1
פורסם
לפני 9 שעות, Mr 44 כתב:

מצטער שאני נדחף לאשכול ללא מענה של פתרון אך אשמח לדעת האם אתה יודע כיצד מחליפים צופר לסוזוקי ספלאש 14' מנוע 1.2? גם אצלי מתחיל לשבוק

תעלה צילום של רשיון הרכב ללא פרטים מזהים על-מנת שנוכל למצוא לך צופר מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדיוק מה שקרה אצלי (רכב בן 20) 

אני רכשתי את צופר של HELLA מאמזון , יש הוראות הרכבה, לא חובה להשתמש בממסר שמצורף, ניתן להשתמש בחיווט הישן.

היתרון בשימוש של הממסר זה חיבור ישיר למצבר שנותן עוד כמה dB

• מעניין 1
  • תוכן חדש...