Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונה אני למח הכוורת בתקווה שייצא רעיון דבש 🐝

רוטר מבוגר, נאמר שאם היינו ברוסייה הוא היה מקבל פטור מגיוס למלחמה בעקבות גילו המופלג, הלך לעולמו כפי הנראה. 

הסימפטום: רעשים של קצר חשמלי, ונורית יחידה אדומה מרצדת בקצב הלמבדה (והרעשי קצר). מובן שניתקתי מהחשמל ואת השטעקר הוצאתי מהקיר. 

חיבור מחודש מאוחר יותר הוביל לעוד מאותו הדבר. 

הרוטר של בזק (ולא באחריות מן הסתם). 

נתחיל בשאלות:

האם זה מחייב ביקור טכנאי?

האם אני יכול פשוט לשים את פעמיי אל עבר חנות המחשבים הקרובה, לקנות רוטר חדש, לחזור שמח וטוב לב, לחבר לחשמל, לשחק עם כמה הגדרות וזה יעבוד?

האם אני חייב לעבור דרך הספק (כמו שציינתי, בזק במקרה דנן)?

מדובר על חיבור ישן למדיי, קצב איטי, רק לגלישה ברשת וזהו בגדול. דומני עדיין ADSL במהירות דו ספרתית (ולא צריך יותר).

מצרף את מוצג התביעה מס' 1 ומס' 2: תמונות של הנבלה.

20230905_163253.thumb.jpg.d1b796232be07ca431eb6a9db1144e81.jpg20230905_163303.thumb.jpg.ffb39ed45cfc63c76508d51432a10642.jpg

אודה לכל כיוון של מה ואיך לעשות. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה נראה כמו מודם adsl אז יש לך את האופציה לקנות ראוטר + מודם בנפרד או לחפש ביד2 מישהו שמנסה להיפטר מראוטר של בזק בכמה גרושים 

בכל מקרה הקינפוג יצריך ממך להכניס בהגדרות הראוטר את שם המשתמש + סיסמה וזהו 

פורסם
לפני 52 דקות, ברווז כתב:

האם אני יכול פשוט לשים את פעמיי אל עבר חנות המחשבים הקרובה, לקנות רוטר חדש, לחזור שמח וטוב לב, לחבר לחשמל, לשחק עם כמה הגדרות וזה יעבוד?

כן.

יש באתר של ksp כמה ראוטרים שיהיו יותר טובים מהגווייה לעיל ועדיין יחזירו לך עודף ממאה שקל, אז לא הייתי טורח אפילו עם יד שנייה.

אחד מהם אפילו מגיע עם מודם adsl, לבחירתך אם להשתמש בו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בחינה מעמיקה של החשבונית וכל השיט הנלווה מראה שמשולם לבזק דמי שכירות. דהיינו, הם אמורים להחליף לי את הציוד, לא? 

אבדוק את הסוגייה הזו מולם. 

STX, תודה. אשמח לטיפה עזרה בסינון המבחר.

האם זה יהיה בסדר?

פורסם

כן, זה בסדר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 29 דקות, ברווז כתב:

STX, תודה. אשמח לטיפה עזרה בסינון המבחר.

האם זה יהיה בסדר?

אם הדרישה היא ׳שיזרום לי הוויפיי במהירות דו ספרתית׳ הוא אמור להיות סבבה לגמרי.

היה לי פעם tp link יותר עתיק מזה ואחד הראוטרים שלי היום הוא tp link יותר מתקדם מזה ושניהם עבדו בסדר גמור.

• אהבתי 1
פורסם

כתבת שאין לך דרישות מהמודם. "גלישה ברשת וזהו".

תציץ פה-

מהתובנות של השרשור ניתן ללמוד שאם כבר אתה קונה תקנה עם סים, את מה שיש לך תזרוק לפח, תתנתק מבזק, ותוך כמה חודשים ספורים אתה מחזיר את ההשקעה.

פורסם

זה בתנאי שיש לך קליטה סלולרית טובה וכמובן שנפח החביךה מספיק לצרכיך. באיזור שלך יש כנראה אפילו כיסוי 5G לפחות בחלק מהחברות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, אורח לרגע כתב:

מהתובנות של השרשור ניתן ללמוד שאם כבר אתה קונה תקנה עם סים, את מה שיש לך תזרוק לפח, תתנתק מבזק, ותוך כמה חודשים ספורים אתה מחזיר את ההשקעה.

תודה, המחשבה (והשירשור) חלפו במוחי הקודח, אך הפתרון הנ"ל לא מתאים מכמה סיבות ולכן פסלתי אותו מראש. 

פורסם (נערך)

יש לי מודם/ראוטר מקורי של בזק, דגם HT-138S מהדגמים האחרונים של שנת 2021 . תקין ולא נעול .

כולל כניסה לאופטי .

אם תהיה כאן באילת, בזמן הקרוב, קפוץ דרכי, תקבל אותו בחינם. עם הספק הקופסא והספר.

כשתהיה מעוניין צור קשר בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
  • אהבתי 1
פורסם

• תוכן חדש...