Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח,

נתקלתי במתכון לגרבלקס והילד שבתוכי צהל 'יאללה, בוא נכין לשבת!'.

רק שצריך להכין מספיק זמן מראש, שזה הערב והמתכון הקדוש אומר רק דג טרי, אך כרגע בבית יש רק קפוא. המחשבה על לצאת לקניות גורמת לילד שבתוכי לעשות פרצופים.

ואז ניסיתי להבין מה הבעיה בשימוש בדג קפוא. לאחר שהופשר, כמובן...

שיטוט קל ברשת מראה שבערך כל המתכונים כותבים רק טרי, אך רובם לא טורחים להסביר מה הסיבה.

מצאתי אזכורים שבקפוא יש יותר חשש לחיידקים.

ואני הקטן תהיתי:

1. חשבתי שהכבישה במלח אמורה להרוג את החיידקים, לא?

2. שני דגים שחו בים (נהר?) בנורווגיה. למרבה הצער שניהם ניצודו (נידוגו?) באותו יום. אחד נשלח ארצה טרי, השני עבר הקפאה ואח"כ נשלח ארצה. למי יש יותר חיידקים? שכל שלי אומר שלטרי היה יותר זמן לפתח חיידקים מאשר לקפוא.

בקיצור, מה אני מפספס, אם בכלל?

מישהו הכין פעם מקפוא ושרד כדי לספר?

תודה רבה והמשך ערב נפלא!

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

1. היא לא הורגת את כל החיידקים. יש כאלה שמצליחים להתגבר. (רק חימום הורג 100% מהחיידקים)

2.מי אמר שהוא עבר הקפאה ביום שנצוד?

אולי היה מנוח שבועיים ורק אז הוקפא?

• מעניין 1

.

פורסם

יש.

זה נושא קצת מסובך.

גם תהליך ההקפאה וגם תהליך ההפשרה גורמים לשינויים מהותיים בסלמון עצמו, בלי קשר לחיידקים, וסלמון *מופשר* הרבה פחות עמיד לחיידקים. כן, אפילו בטווח הזמן הקצרצר בין השלב הקפוא לשלב המופשר.

ספציךית במקה שלך, מכיוון שההבדל במחיר זניח (100₪ לטרי, 70₪ לקפוא, זה היחס בערך) לא הייתי טורח בכלל לנסות עם קפוא. נניח שאין סכנה בריאותית, המרקם לא אותו דבר בכלל.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני גם מכין

רק מטרי 

וזה לא בדיוק ספונטני, מומלץ לפחות 48 שעות כבישה, אני עושה בדכ 72

אבל זה באמת תענוג

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

בדיוק לכן רציתי להכין מעכשיו לשבת.

רק שעכשיו הורידו אותי מהקפוא...

אולי מחר, אולי שבוע הבא.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...