Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני חדשה מומלצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מוסיף את היונדאי קונה, רכב מהנה לנהיגה ובתקציב. השאלה אם יש במלאי

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

החלפה מוקדמת תעזור מאוד במניעת התפוררות.

לגבי השוק, פה הפיגו לא תהיה ברמה של יאריס נגיד כך, אך לדעתי הוא יהנה מהפיגו יותר.

לא רואים את הפיגו כי יש תשמית שלילית והיא בין הסופר מיני היקרות.

מבחינת רמה אתה מתכוון שלא תימכר בחודש אלה בחודשיים או בכיוון של בהצלחה למצוא קונה?
הבנאדם גם ככה לא עושה 10אלף בשנה אז יצא לו טיפול שנתי ויש לאוטו 3 שנים אחריות ושהאוטו יתקרב ל4 שנים כנראה ישקול למכור

לפני שעה, Michazzz כתב:

אין לו צורך בגודל הזה

פורסם

קשה לי להגיד תוך כמה זמן הרכב ימכר, יש אנשים שמחפשים רכבים ספציפים.

הבן אדם שרכשתי ממנו את הקקטוס, שזה רכב צרפתי וידני, לא בדיוק מה שהרוב מחפשים נמכר תוך כמה ימים בודדים על ידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, Sintixi כתב:

מבחינת רמה אתה מתכוון שלא תימכר בחודש אלה בחודשיים או בכיוון של בהצלחה למצוא קונה?

צפה לידירת ערך חדה יותר, עקב מוניטין בעייתי מאד, שבמקרה של המנוע הזה - בצדק.

אם אתה מבלה רוב הזמן בעיר, זה בדיוק התמהיל נסיעה בו הפגיעה ברצועה היא בהסתברות הגבוהה ביותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Michazzz כתב:

נצלש לידיעה - אין במלאי קונה רגיל והיברידי. רק חשמלי. ההשקה של הקונה החדש ב- 8.9. יושקו הרגילה וההיברידית.

לגבי הקונה החשמלית - מהחשמלית הישנה (זאת עם הטווח הפחות גדול) עדיין מנסים להפטר. אני מניח שאפשר לקבל עליה הנחות יפות, בגלל התחרות. החשמלית החדשה מתחילה ייצור  באירופה בימים אלו והשערת צפי הגעה כנראה עוד כמה חודשים טובים.

לינק כאן

עריכה אחרונה על ידי ntd
  • תוכן חדש...