Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, orankohn כתב:

בשנות השמונים מגזין רכב פיני בדק את וולוו 340 CVT, באיזו מהירות היא תיסע אחורה באמצעות הילוך אחורי של הגיר הרציף CVT. בשנת 1980 המהירות המירבית של הדגם הייתה סביב 145 קמ"ש ובהילוך אחורי המהירות המירבית  הייתה 135 קמ"ש!

באותו מגזין בוצע מבחן של נסיעה לאחור ללא הפסקה, סה"כ 1770 ק"מ והמהירות הממוצעת הייתה 90 קמ"ש. שניהם רשומים בספר השיא העולמי של גינס.

Volvo 300 advert

הפרסומת מדהימה. מסבירה את חשיבות אזורי הקריסה ומציינת שיש משענות ראש

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 30.7.2024 בשעה 01:36, itsik170 כתב:

זוכרים שהתרעתי לפני כמה דפים שקישוטי המייבאך יזלגו לרכבים שהם לא מרצדס?

את האמת שצבע רכב מחולק קיים גם ברכבים עממיים יותר, כמו ויטרה, סיטרואן, פיאט 500 וכו

יש גם את אלו שצובעים את גג  האקספלורר בשחור כמו בריינג'ים.

image.png.72aa50af4a9c2f841817e08c834fda9e.png

• אהבתי 1
פורסם

PXL_20240731_090830053~2.jpg

• אהבתי 5

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יותר מידי וולוו בשכונה..

IMG20240727205125.jpg

• אהבתי 1

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

רצוי מורחב. או עם מספר לבן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, cohen motor 377 כתב:

הוולוו מככבות הא

לא סתם כשאני פוגש מבוגרים והם רוצים לספר לי כמה הם היו יושבים טוב, הם אומרים "לי היה וולוו".

שויין'.

לא רק מבוגרים. שאומרים לך כבר לא עושים כאלה מכוניות, במקרה הזה זה אמיתי. צריך לנסות כדי להבין.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 32 דקות, האוטו שלנו גדול וירוק כתב:

לא רק, מכוניות וולוו גם פחות ישנות יש להם חוסן ו״מוצקות״ כזו שקשה לראות ברכבים אחרים 

יש משהו בדבריך.

תמיד הוולוו היו נראות לי כבדות ומוצקות כאלו, גם בדורות האחרונים יחסית.

בדור העכשווי יש לי בעין קצת יותר הקלה.

לטעמי כן

פורסם

הנהיגה הארוכה הראשונה שלי הייתה על וולבו 164 מתחילת ה-70. אוטומטי 3 הילוכים.

אוטו של אבא של חבר שתמיד הסתכלנו עליו בהערצה עם הגודל והפאר וה-6 צילינדר במנוע.

הצטרפתי למשפחה שלהם לטיול של שבוע דרומה, כל סיני עד שארם-א-שייך.

רוב הדרך אני נהגתי, ואני לא שוכח את האכזבה... איזו עגלה היא הייתה!

מין טנק כבד שעושה טובה עד שהוא זז.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אכן כבדה ולא זריזה. לאבי היה מודל 244L שנת 1975 מנוע 2 ליטר B121. תקופה קצרה היא הייתה ברשותי והייתה הדיילי שלי עד שנמכרה ב 1984. הרכב היה נוח, מוצק מאובזר יחסית לתקופה, אבל היה טנק על גלגלים . באחת הפעמים האחרונות שנהגתי בה נעלתי גלגלים בבלימה ופגעתי בפינה השמאלית של אוטובוס שחתך אותי על מנת להכנס לתחנה (ולכן בלמתי) פגעתי בו עם הפינה הימנית של הוולבו. הנזק לוולבו היה פנס איתות ימני ומעט פח בפינת מכסה המנוע וקצה הכנף. האוטובוס נראה באמת כאילו פגע בו טנק, פחים קרועים מהפינה עד רבע מאורכו. 

היו זמנים.

• מצחיק 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

לא רק מבוגרים. שאומרים לך כבר לא עושים כאלה מכוניות, במקרה הזה זה אמיתי. צריך לנסות כדי להבין.

עם כל הכבוד לוולוו..

היפניות או הגרמניות של שנות ה80 מרגישות לי בחלקן הרבה יותר סוליד ואיכותיות.

כמובן תלוי דגם וכדומה.

לוולוו מסוימות, למרות תחושת הכבדות, הרגשתי שיש עוד דרך לעבור לעומת דגמים אחרים (הדאטסון ההשוואה הכי טובה לזה שעולה לי בראש, כמובן שמדובר בסגמנט אחר אבל אני מדבר על איכות בניה)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...